- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Flayer
senior tag
Cső!
Nekem Asus VIVO-s kártyám van.Én úgy csináltam vettem egy RCA-SCART átalakítót.Az átalakítón nekem van egy input vagy output kapcsoló.Vettem egy olyan kábelt ami az egyik végén s-videó a másikon RCA.Az átalakítót bedugtam a tévébe a scart helyére,a kábet pedig a sárga jackbe.Ja és én a control paneles drivert használom.Sokkal egyszerűbb és átláthatóbb.Szerintem! -
Flayer
senior tag
-
Flayer
senior tag
válasz
KossuthLajos #3300 üzenetére
Szia!
Nem akarok neked konkrét sorrendet felállítani és nem is tudok.Ha visszaolvasol egy kicsit többet a topicban akkor a GeCube elég jó szokott lenni.Nagy adag szerencse kell hozzá,hogy egy jól húzhatót fogjál ki.De én ha neked lennék 6600GT vennék mostmár inkább! -
Flayer
senior tag
válasz
KossuthLajos #3266 üzenetére
Csákó!
Ez a sorrend nem tükrözi a valóságot!Volt egy ismerősöm akinek a Connect 3D kártyáját alig lehetett húzni.Ha van rá lehetőség meg kell nézni a ramok időzítését,vagy letesztelni előtte! -
Flayer
senior tag
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni de a kártya amit rendeltél egy kicsit túl sokba kerűlt.
Én ennyiért vettem meg előszőr az Asus kártyát ami lassan egy éve lesz.
A hűtésről pedig annyit mondanék,hogy hátul a ramokat nem hűti semmi!Ha húzni akarod jobban le kell cserélni a hűtést.
Remélem nincs harag de ez a véleményem! -
Flayer
senior tag
válasz
Trance_Enegy #2833 üzenetére
Helló!
Ha megnézed a configomat nagyából olyan mint a tied.Én a kártyát 562/680-ra húztam és nekem sem ad több pontot sokkal.Ez a kártya ennyit tud vagy vannak olyanok ami jobban van húzva arra azért többet ad.Ennyi.
A kártya cserével várj még egy kicsit! -
Flayer
senior tag
válasz
Anthony001 #2799 üzenetére
Szia!
Az előző hozzászólásban szép lista van én még ideírnám a nem jogtiszta prog. használatát is -
Flayer
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2776 üzenetére
Helló!
Mennyibe került ez a hűtő?!Azért kérdezem,mert ezeket az értékeket én a gyári hűtővel is elérem igaz nekem Asus kártyám van.Az alap órajel pedig olyan mint a tied. -
Flayer
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2401 üzenetére
Szia!
Nézd meg a 2169-es válaszomat.Ott megtalálod! -
Flayer
senior tag
-
Flayer
senior tag
válasz
Mr.Skyline #2301 üzenetére
Szia!
Ha vennéd a fáradságot és egy kicsit visszaolvasnál megtalálod a választ a kérdésedre!A 9600XT nem tudja kihasználni 256M ramot,ezért a 128M jobb és gyorsabb is.Ha szerencséd van jól húzható 128M veszel és ezzel jobban jársz mint a 256M-al.De inkább gyűjsd a lét és vegyél egy 9800PRO kártyát -
Flayer
senior tag
válasz
Gordon Sultz #2180 üzenetére
Szia!
Én mindenképpen jobb karit és legalább 1 giga ram vételét ajánlom.A procid szerintem még elég egy darabig még de a videókari sajnos ennyit tud.(Persze van kivétel 9600XT amit jól lehet húzni) -
Flayer
senior tag
válasz
boceeboy #2170 üzenetére
Szia!
Megkeresed benne a hardware fület majd az overclocking settings,show 3D renderer,find max gpu és find max mem.Ezeket elindítod és mikor megtalálta elmented a beállításokat.Ha elmented a beállításokat és kipipálod load selected profile at startup.Ekkor mindig az emelt frekivel indul a kártya! -
Flayer
senior tag
válasz
firefighter #2166 üzenetére
Hali!
Én az Atitools próbáltam de nekem nem jött be igazán.Próbáld inkább Ati Tray Tools nevű progit.Magától keresi meg a GPU/MEM. értékeket! -
Flayer
senior tag
Na Helló mindenkinek!
Nincs semmi problémám csak nem akartam,hogy ez a topik átmenjen másik oldalra!Kívánok mindenkinek profi hardverekben gazdag jövő évet. -
Flayer
senior tag
Hali!
Persze,hogy beszart az Atitool.Nekem sem igazán jött be a progi.Szerintem egy darab szar.Amikor én használtam a mem már rég hibázott de még mindig húzta tovább.Próbáld ki inkább Ati Tray Tools nevű progit.A legújabb verzió letölthető már.Sok szerencsét az új húzáshoz. -
Flayer
senior tag
Szia!
Jól mondják neked azt,hogy vegyél egy másik hangkártyát próba képpen.A mostanival szerintem az a baj,hogy nem bírja ha húzod a procit.A táp elvileg elégnek kéne lenni de inkább vegyél egy márkásat vagy ha nem egy 400w-os Codegent legalább.A másik tanácsom az lenne,hogy az alaplap is megérne egy cserét,kis pénzből már egész jókat lehet venni mint az Acorp. -
Flayer
senior tag
válasz
boceeboy #2030 üzenetére
Helló!
Csatlakoznék az előttem írókhoz.9600XT kártya 1024X768-as teljes full felbontásban már nem mindegyik játékhoz elég.Pl. doom 3,NFSU 2,....
De nekem HL2 visszont nagyon tökéletesen megy vele.
Viszont ha a közeljövőben nem akarsz kártyát cserélni min. 9800pro vagy XT egyél de ha van kes még jobbat.Szerintem -
Flayer
senior tag
Helló!
Teljesen normális,hogy csak 60-on engedi.Nekem is így van és 100HZ tévém van.
Ha jól tudom azért nem engedi tovább, mert a tévé nem tudja visszaállítani a fríssitést mint a monitor ha túl nagyot állítasz be neki és elbaszódna egy kicsit nagyon.Lehet van olyan progi ami már ezt tudja felülbírálni de alapból mindig ennyi. -
Flayer
senior tag
Hali!
Na lemértem a 3Dmark05 a kártyát.Nekem 1893 pontot szokott adni +,- 10 pont mikor-hogy van kedve.Egyébként én eddig a 4.9 driverrel értem el a legtöbb pontot de az NFSU 2-höz nem jó driver , a 4.10 vagy a 4.11 kell használni és ezekkel kicsit kevesebb pontot ad!Ja és a 3Dmark default beállításokkal van mindig! -
Flayer
senior tag
-
Flayer
senior tag
Hali Koenig!
Az lenne a kérdésem ha a biosba emelem az AGP feszkót azzal el tudok érni egy kis többlet tuningot?! -
Flayer
senior tag
Na sziasztok!
Most mi a külömbség és melyik a jobb 9600XT-hez?
Arctic Cooling ATI Silencer
Arctic Cooling VGA Silencer
Mind a kettőnél a legjobb REV. akárhanyas érdekelne! -
Flayer
senior tag
Hali koenig!
Küld már el léci nekem is a mailben a kártya bioscserét ha nem nagy fáradság részedről.Gondolom ki van vele a hócipőd az ilyen tudatlan emberekkel de te is ilyen voltál valamikor!
Köszi az eddigi segítséget is! -
Flayer
senior tag
Na Hali mindenki!
Engem is érdekelne ez a bioscsere az Asus 9600Xt-hez valaki küldje már el az email cimemre.A ramokat hol tudom megnézni milyen időzitésüek?! Valaki link már be az oldalt.Köszi! -
Flayer
senior tag
Hali Koenig!
Feltettem az Ati tools-t amit te is használsz!Megtaláltam a ram időzitéseket is de egy kicsit láma vagyok hozzá!!!Tudnál segítséget adni mit állítsak hová és mennyire?!Mármint a ram időzitésekre gondolok a overclock az sikerült.
Segítséget és türelmed ismét köszi!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Flayer
senior tag
Helló Koenig!
Megvan a jelszó és köszi email-t.Tedd be a fórumba a fényképet! -
Flayer
senior tag
Sziasztok két kérdésem lenne!
Asus 9600xt-hez melyik driver a jobb,a ati vagy a az asus driver?
Melyik a legjobb kártyahúzó progi?
Kinek mi a tapasztalata?
Előre is köszi a segítséget!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Melyik drivert használjam inkább Asus 9600 XT-hez.A Catalyst vagy a Asus drivert?Kinek mi a tapasztalata?
Köszi előre is.
[Szerkesztve] -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem akinek Asus 9600xt-je van,gyári hűtővel meddig tudta húzni?
A válaszokat előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest