Aktív témák
-
DjOrfeus
tag
válasz
arpeen2 #2729 üzenetére
de lehet 64 bites sajna a gcube ad ki 64 bites 9xxx es karikat de pld a mistral árlistán ez felisvan tüntetve : (((
sajna egy lebutitot vga-t mégjobban elcsesznek!
ez pusztán üzletpolitika : (((
aki nem játszik annak elmegy és mégis egy 9600 os van a gépébe kb 9200 as szinten .
ez van sajna próbáld meg kicserélni !!!!! -
koenig
aktív tag
válasz
arpeen2 #2732 üzenetére
Újabb bizonyíték arra, hogy ne vásároljunk a Mistrálnál. De a Gecube is ....... Ilyen kártyát gyártani.
Mindenképp próbáld meg kicserélni. Mondd meg, hogy te alap 9600xt-t kértél erre adták ezt..
Itt árul egy srác már elég régóta az egyik legjobb 9600xt-t, mégse kell senkinek, inkább vesznek boltban aztán úgy b...... át, ááá grrr, nem is írom tovább. -
Allien
veterán
válasz
arpeen2 #2727 üzenetére
Nézzed meg a számlán milyen kártya szerepel pontossan, és elvileg reklamálhatsz érte ott, ahol vetted (szerintem, 9600 XT NEM lehet 64 bites!). Ami az Everest-t illeti, a legújabb verzió már az én alaplapomat is támogattja (ideje volt, végre). Eddig még a hozzá adott progi sem tudta kiolvasni Win alól a hőmérséklet adatokat, de ez már endessen olvassa, ami nagyon jó! Az alaplapom Abit AN7, és bárhogy nézzük, ez már nem számít nagyon újnak, de ennek ellenére a SpeedFan sem kezeli még.
-
gézu
őstag
válasz
arpeen2 #2719 üzenetére
Bővebben: link
Kb 3800-4300 között láttam a pontszámokat konfigtól függően. -
DjOrfeus
tag
válasz
arpeen2 #2693 üzenetére
''Nemhalottál még olyat hogy eggyes memóriák nem mennek megbizhatóan agyes alaplapokban Lehet itt is ez a hejzet !''
Nekem pld van egy 5.1 es hangkarim nem hajlandó menni csak ASUS alaplapba tökéletesen.
minden másban recseg, akadozik.
mégsem mondanám rossznak max azt mondanám rá hogy válogatós egy cseppet : ))
De ha ki akarod próbálni és Pesti vagy, beledobhatjuk a gépedbe az én karimat ha ez is valami hasonlót produkál akkor öszeférhetetlen a dolog.
Mijen a configod??? -
DjOrfeus
tag
válasz
arpeen2 #2691 üzenetére
Ötlet, HMMM Hát érdekes: (((
Azért mert van egy kettő szar a szériában nembizti hogy a xtg rossz,
lehet hogy a többi gyártó még több hibás kártyát gyárt!!!!!!!!!!!!,
csak azt nem mondja senki sem : )))
én 110% ig megvagyok elégedve vele szerintem az eggyik legjobb kártya
( ha nem a legjobb!!! )
ha most kéne vennem kártyát és ugyanugy álnék zs-ileg nem is gondolkodnék egy pillanatot sem hogy ugyanezt vegyem e !!!
te ugy érzem pekhes vagy egy pindurit !!!
Ebbe legalább van egy kis + kraft !!!
nem sok xt megy 600/900 on hibátlanul!!!
ez azért már játékoknál igazán számit.
Vagy Talán Tévedek ???
ÉN még elgondolkodnék azon is hogy Lehet a gépemnek van valami BAJA!!
Ez megsem fordult a fejedben???
Nemhalottál még olyat hogy eggyes memóriák nem mennek megbizhatóan agyes alaplapokban Lehet itt is ez a hejzet !
A PROBLÉMÁD MEGOLDÁSÁHOZ SOK SIKERT KIVÁNOK!!!
Ha valakit Ezekután még Érdekellne a vga-m a A doa096@freemail.hu ra irjon mik a kérdései még a karival kapcsolatban !!!
Miki.
Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Opel topik
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest