- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Somejko
aktív tag
Amit nem értek,hogy az első hónapban még 32-36 fokos volt,aztán biztos megfázott,mert azóta szép lázas teljesítményt nyújt.
De még így sem bántam meg az Abit 5600/256mb -os lecserélését
Akkoriban Cerka processzorom volt +dzsíforsz 5600,hát valami borzadáj volt,pedig haver gépén bartonos konfig+5600 szinte megközelíti a 9600xt teljesítményét,még mindig azt nyúzza,persze neki nincs full élsimításon.Viszont most már ég és föld a különbség a cerkához viszonyítva a mostani konfigom
Hopsz,kicsit hosszú lett... -
DigitXT
félisten
Oké, én is így vagyok vele!
Egyedül a 2D kérdés izgat...
Nyár végén egy kicsit szellemképes volt az új - használt
- monitorom: vettem hozzá tuning kábelt (5-BNC), így kvázi tökéletes, de az utánajárárból az derült ki, hogy a monitorkártya sem elhanyagolható tényező ilyen esetben, ezért érdekel a téma.
-
attilam
őstag
Köszönöm. Én mondjuk ATI párti vagyok, de hajlok a 6600GT felé is. Majd körülnézek itt a topicokban. De azért azt megköszönném, ha megmondanád, hogy mégis mennyivel jobb a 6600GT a 9800Pro-nál, illetve hogy jól tuningolható-e?
Oppá ez egy kicsit kezd így offos lenne úgyhogy offolom is. -
lacza007
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, akkor leírom mi volt a problémám amit a múlt héten ecseteltem és tanácsot kértem.
A péntek délután azzal telt, hogy teszteltünk 3 féle vga kártyát, kb ugyanennyi catalyst-ot,processzor csere,hűtő csere a procin, memória csere és a végén új XP, de a hiba akkor is jelentkezett.Aztán hétfőn kipróbáltuk, hogy nem-e esetleg a hangkártya és láss csodát a Genius 5.1 live kártyát kicseréltük egy 1000 Ft-osra és minden tökéletesen működik azóta.
Csak megszerettem volna osztani másokkal is az esetemet.
Üdv L. -
Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest