- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
koenig
aktív tag
Rengeteg minden van benne.
Végig kellene próbálgatni mi mire jó, de van amit nem is lehet észrevenni. Legalábbis én nem láttam semmi különbséget.
Most viszont újabb ''érdekességet'' vettem észre. eddig 10*200on hajtottam a procim, most 9.5*210 és rengeteget javult hl2 alatt az fps
Lenne 500as ramom, akkor 8*250en hajtanám. Kiváncsi vagyok mennyit menne akkor -
DigitXT
félisten
Még mindig tartom azt, hogy nincs sok értelme ilyenekről beszélni addig, amíg hozzá nem teszed, hogy milyen volt a környezeti hőmérséklet. Vkinél pl. 27fok van, vkinél 20, stb. Ez azért a gépházra is kihat, az meg a karira, mégha nem is, hogy ilyen durván, de vmennyire mégis. Mondjuk egy átlagos szobahőmérséklet 24fok: ezekután mit vártok, mennyi legyen az idle akármilyen léghűtéssel? 20 fok?
Ami inkább érdekes lehet: idle-full közti eltérés, sőt, talán inkább csak a full értéke.
Neck-nek valszeg nem megy 50-re arról a 30-ról, szerintem ez a különbség a gyári, és a ''tuning''-hűtés között (amire mellesleg 9600XT esetén csak extrém tuning mellett van szükség, mert nem nagyon melegszik, és a gyári hűtője is jól eltalált, max. hangosnak találhatjuk néha, de amúgy jól hűt.)
Amúgy én amit max. ki tudtam sajtolni a GPU-ból az az 55 fok volt - 25fokos szobában. VGAsilencerrel. Természetesen zárt ház, és csendesített gép mellett(nincs pl. rendszerhűtőm se, az Enermax fordulatszáma pedig minimumom.)
-
al_age
senior tag
a gpu feszültségét még bios cserével sem tudod megváltoztatni, oda moddolni kell mindenképp
itt a leírás: Bővebben: link
bal oldalt arctile database, majd az oldal közepe körül modifications menüpont alatt ''Complete ATI Reference Radeon 9600 Pro/XT Voltage Modding Guide!''
vagy
''Complete GeCube / GigaCube Radeon 9600 Pro/XT Voltage Modding Guide!''
[Szerkesztve] -
Somejko
aktív tag
Hali!
Nekem sapphire 9600xt firebladem van.
Melegszik mint disznó,40-60 fokos.Max tuning amit kibir tartós játék alatt:525Gpu,
350mhz mem.Egyedül a ramok tuningolhatók az enyémen,mert ha gpu-t akarok feljebb vinni,kifagy és jön a ''recovery''.Nyáron volt,hogy painkiller annyira megizzasztotta,hogy a gpu-t 500-alá kellett tennem,és még ígyis közbe befagyott!
Látszik hogy ez az első low-k széria.Amúgy a teljesitményére nincs panaszom.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest