- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
-
SLYM
veterán
válasz
wolfman #4975 üzenetére
Szerintem is a táp hibája lehet, már csak azért is, mert én még nem hallottam, hogy pont egy 9600XT-vel, és pont egy IC7-tel legyen valami gond(csak azért, mert ez az egyik legbetonstabilabb kari, és lap amiről olvastam
)! Ez, ha rendeltetésszerűen van használva nem mehet tönkre!!!!! Bár gondolom nem 300W-os Codegen alatt van a tápod ''szintje'', mert ez a táp simán elbírja ezt a kombót! Tehát ha nem valami 230W-os extraszar tápod van, simán baj nélkül kéne mennie a gépnek! Ha veszel karit, én mindenképp egy 6600 simát vennék, feltéve ha nem akarsz újra 9600XT-t venni! Ha mégis van kicsit több pénzed, akkor X800GT (majd ha kijön) vagy 6600GT lehet a jó választás!
-
SLYM
veterán
válasz
Nosferat #4943 üzenetére
Bővebben: link Itt van minden!
-
SLYM
veterán
Figy! Mennyen 1 win reinstall, ha lehet format után-ez szélsőséges esetben. Előtte drivercsere Bővebben: link-ez a legújabb! Ha ezeket mind megcsináltad, és akkor se megy a game, de megy a 3DMark, akkor a game-mel van a baj!
-
SLYM
veterán
Valaki nem tud egy olyan boltot ahol beszámítanak régi karit? A 9600XT-met!
-
SLYM
veterán
Valaki nem tud egy olyan boltot ahol beszámítanak régi karit? A 9600XT-met!
-
SLYM
veterán
Na ide is bebiggyesztem: Bővebben: link íme a catalyst 5.8.
-
SLYM
veterán
Hazajövök, és nincs egy hsz-se!
Csalódtam
-
SLYM
veterán
Most látom, lassan már eléri a topic az 5000-es határt! Ez jelent valamit!
off szerk: Ja és ez volt a 666. hszem!
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
kics_ee #4832 üzenetére
185 ezer! Mire? Monitor+hangfal+gép vagy csak a gépre van annyid? Mer akkor szerintem, ha jáccani is akarsz, akkor belefér abba egy 6600GT is. Egy 9600XT meg 35-ér nevetséges. Itt az enyém 20-ér viheted. Igaz nincs rá garancia, de kölcsönj adom kipóbálni!
Egyébként valami jó s939-es deszka
meg egy 3000+-os Venice magos AMD
esetleg Leadtek 6600GT
na meg, ha igényes vagy a hangra akkor jöhet 1 Augigy2 value
400W-os bármilyen táp
meg egy bármilyen vinyó (ha marad lé akkor egy 200-as is akár)
háznak meg amilyet akarsz, bármilyen jó)
de ha monitort is akarsz, akkor TFT 19 colosat vegyél max 60-ér, mert annyiért már egész jót kapsz.
hangfalaknak meg 5.1-es ''jó'' már van 20-25-ér is. -
SLYM
veterán
Tényleg? Ha nem mondod!
A mem nem megy feljebb, mert szemetel. És a proci szorzólockos(sajnos).
Menne följebb, de a procc nem kap elég fesz, és emiatt a gép meg újraindul 2238 MHz-nél. Feszt meg nem tolok neki, mert így is csak 2300-ig lehet felvinni, és nem éri meg az a 100MHz, hogy meghaljon szegény. Inkább marad a biztos 2200.
-
SLYM
veterán
Na...Senki 9600XT user nem akar benézni ide?
-
SLYM
veterán
Új eredmények 3DMarkokban 2003:4494 pötty 2005:2147 plötty! 5.7-es driverrel, 570-es GPU-val ami 60 fokos, meg 640-es rammal. 60 fok az sok, mondjuk 28 fok van a szobámban!
-
SLYM
veterán
Nekem is vannak ilyen hangulatváltozásaim néha. Aztán rájövök, hogy egy kis gépezés nem árt! De az a komoly, hogy van sok nagyon új, nagyon jó, de tényleg nagyon jó játékom(San Andreas, Battlefield2, Boiling Point), és nem jáccok velük, mer codozok, meg diablozok. -Hú, hány fragem volt tegnap harboron, vazze te meg mé nem voltál?...
-
CS-t azért nem írom, mert már kezd eszméletlen unalmas lenni!(csak és csak dust2) Apám, mióta megjelent a heroes3 kisebb áttérésekkel más stratégiai játék felé,(Age of...x) csak azzal jáccik. És akkor még a xgiga nem megnézett filmről nem is beszéltem...Szóval... tényleg.... most így belegondolva még nem is kell jobb gép, főleg ha érettségizni is akarok!
-
SLYM
veterán
Bővebben: link
talán itt!
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Szabesz #4757 üzenetére
Bővebben: link
Alien-nél 65k a 256 megás R430 magos,2 nanos ramokkal ha minden igaz. 500-ig biztos mennek a ramok, ha bekapcsolod a 4 pipét akkor van egy X800XL-ed amit akár X800XL-ként is eladhatsz, mert totál semmi különbség se lesz a kettő között, de tényleg! Az meg 90k asszem. De ehez kell mák is gazdagon!
a 128 megás az nem nagy durranás, de olcsóbb 10k-val, de ki tudja, ha ott is bekapcsolod a pipéket akkor megdobja a karid értékét az biztos! -
SLYM
veterán
válasz
Szabesz #4750 üzenetére
Utánanéztem, még a mag se ugyanaz: R430:X800 R420:X800 Pro Bővebben: link X800-at fel lehet húzni X800XL-re de csak a 256 megásat(Sapphire), ami nem 55 hanem 65k
fene. Pedig aszittem lesz egy X800XL-em, ja és még 4 pipeline-t is be kéne kapcsolni hozzá!
De ha sikerül, akkor van egy 90k-s csúcskarid 65k-ért.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
válasz
Motion_Blur #4723 üzenetére
Eddig én is így voltam, de a rivatuner csodákra képes!
Talán lesz akkora mákom, hogy be tudok kapcsolni pár pipeline-t, és ki tudja, lehet hogy pro lesz belőle!
-
SLYM
veterán
válasz
Kiskutya #4717 üzenetére
Íme az árak::::: Egy Inno3D kb 40-42k de kell rá zalmit(5-7k) venni, mert nagyon meleg! Ha értesz az átszereléshez, akkor ez jobb választás, mint ez: -Leadtek olyan 45-47k körül van, és jó hűtővel, amit nem kell cserélni! De az nem zalmi
! Gigabite, Asus, cséntek...ilyeneket ne vaegyél, mert azt tudják, mint az olcsó Inno és a hőtésük is ugyanolyan szar!
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
Nagyon kitartasz a 9800 XT mellett, de miért? Hidd el, kapsz már sok ár/teljesítmény szempontjából jobb karit, mint ez! És ennek szerintem 50-55k alá nem is fog lemenni az ára, csak ha kijön a legújabb széria(arról nem is beszélve, hogy régi architektúra), akkor meg már annak a leggagyibb darabja is odávágja, a 199 dolláros árkategóriából ezt a szép karit.
-
SLYM
veterán
Nekem is 5.6-os driver van! Nekem is jóval fölé megy a GPU, csak akkor nagyon meleg is egyben! Valahol már írtam ebben a topicban, hogy megprobálkoztam a 630-cal is, csak akkor nem ment végig a 3DMark. de 600-on még végig is ment régebben, de akkor még régebbi driver volt fenn(ezérn nem kaptam sok pontot), meg úgy csak 1-2 óráig volt stabil.
Egyébként már sokan elmondták(képlinkelés), hogy kell, de én még mindig nem értem, ezért hiába írogatok sok-sok pontot valahogy be is kéne bizonyítanom azt, ezért nem is próbálkozok nagy tuninggal, mert nem tudok képet belinkelni.
Valaki érthetően hogy-hogy kell please!!!!444
-
SLYM
veterán
válasz
penge111 #4606 üzenetére
Csoki! Figyu sz.tem a 9600 XT-vel nagyon jól jársz mindenképpen. 20k-ért hozzá lehet jutni, új hűtőt semmi képpen ne vegyél rá mert a fef.hűtővel is nagyon zúz a kari. Tuning az 10% GPU meglesz, a memnél nem biztos, és 2003-ban 4000 p fölött kapsz alapon 5.6-os driverrel (nagyon jó arc aki ezt írta, mert tényleg nagyon zsír vele a kari
).szo-szo nagyon zsír kari ez nekem 1 évig minden játék jól futott, ezt úgy vettem észre, hogy 4.9-es Catalisttal semmi gondom nem volt a Driver3-ig, de az szar volt! Most a GTA S.A.-nál rezzent a léc, ezért nyomtam föl az 5.4-et majd az 5.6-ot. Hidd el zsír ez a kari még mindig!
-
SLYM
veterán
Na mivan senkinek sincs semmi problémája?
-
SLYM
veterán
Új eredmények 570/320(640) 3DMark 2003-4473p 3DMark 2005-2143p 5.6-os Catalisttal!
-
SLYM
veterán
válasz
DigitXT #4578 üzenetére
23k LOAL!
Azt hittem írsz vagy 30-at. Annyiért még a hülyének is megéri!!!!!
Elírtam bocsi
NFSU2-re gondoltam egyébként csak nem azt írtam, a Warrior Within-t is ugyanaz az engine hajtja mint a Sands of Time-ot úgyhogy ott lényegtelen!
Grat a karihoz tényleg nagyon zsír ennyiért! Azért nézd meg mi a vége, nem kell grafitozni és akkor nincs gond
! Vagy van!!!
-
SLYM
veterán
válasz
DigitXT #4574 üzenetére
9600 XT-vel a Pop nem ment rendesen, vagy az NFSU? Az meg, hogy? Nekem jól mentek az az igazság, hogy nem tudok sokat erről a kariról, úgyhogy nem tom ezek az eredmények jók-e?
Nem nagy az eltérés teljesítményben a 2 kari között! 5.6-os Catalist fönn van? Mennyibe volt a kari?
-
-
SLYM
veterán
-
SLYM
veterán
Az meleg, hogy feltettem 630-ra a GPU órajelét és némi csíkosodás után majdnem a fél 3DMark 2003 lefutott?
(utána ez egész képernyő csíkos lett de minden ment tovább, utána restart, és minden rendben)
Szerk: én azt hittem a csíkosodás a memók miatt van!
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
Nem tudja valaki, hogy kell képet linkelni??? valaki má elmondta csak elfelejtettem
Aktív témák
Hirdetés
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest