- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Tomate
veterán
2,6 Ghz nem hajt ki egy 4870-et, De 3,5-3,8 Ghz-en már biztos jól ficánkol. 3Dmark 06-ról meg annyit, hogy valaki kap 8800GT-vel 15000 pontot és meg csak 11-et mert AMD a gépem és mégis odaalázza a 8800-at játékokban mint a huzat. A Vantage jobb ebből a szempontból, ott nem annyira számít a proci.
-
Hooper
őstag
nem kontárkodsz bele
Fan mate-t nem nagyon kapni sehol (ahol én néztem), meg a némi barkács, 2 szál 0,5ös vezeték nekem nem nagyon mond semmit, elektrotechnikán még az elméleten megbuktam, a gyakorlatig el se jutottamNemtudjátok a 3Dmart 06 miért nem tölt be? bejön a kis ablak, h betölti a rendszerinfokat, és ez akár 1 percet is igénybe vehet...10perc után semmi.. ctrl+alt+del >> 3dmark nemválaszol...
hátha vkinek hasonlo...
-
Mozso26
senior tag
Nekem is ugyan ez volt a problémám a kezdetektöl fogva(8.6 driver). Nekem is van bios mod , de elötte sem tudtam uj drivert telepiteni pont ugyan ugy ahogy tesem.Az okát nem tudom, de a régi drivereket mindig vissza tudtam telepiteni simán , csak épp az ujat nem tudtam felrakini.Hogy mégis eddig hogy sikerült(mert most a 8.8-nál járok) ...hát fogalmam sincs. ...de aszem kifogytam a szerencséböl és a 8.9-et már én sem probálom meg.
UI: Ha rájösz mi a megoldás légyszi ird meg priviben. -
Szép sorozat...
Én este fogom felpakolni az újat.
Esetleg még 1: a VGA-t töröld a hardverek közül az eszközkezelőben, restart.
Amúgy érdekes újítások vannak az új verzióban:
[I]"New FeaturesCatalyst™ 8.9 introduces the following new features:
• Catalyst™ Control Center: New Display mode support
• OverDrive™ support for QUAD CrossFireX configurations
· OpenGL™ 3.0 extension support"[/I]
-
-
Tubai90
tag
tudom
ez van, erre telett
meg hát most sírjak h egy iiyama
márkájú 17" lapos monitorom van
inkább felfogom viccesen, meg hát ki tudja, ha fél év mulva újjítok, akkor legalább a videokarit nem kell vennem.
Meg amugy is 2.0-s pci-e helyett sima van. Szóval azt mondom hogy a kártyának a valódi teljesítménye nem jön még ki
Csak bemelegítem 2.0-ra, mindennek nézzük a pozitív oldalát.
-
detroitrw
addikt
az ups-ekbe lévő aksik élettartalma 2-3 év általába /amíg érdembe lehet őket használni/
nekem már odáig fajult a dolog hogy szintén sípolt ha csak rádugtam a gépre /tuning nélkül/, többször bootnál le is kapcsolt
majd vettem bele egy ujjaksit asszem 2,5k-ért s olyan mintha új lenne
itt, nekem is 600-as /"blézer"/ van 4.5Ah 12V akuval, ha nagyobbat /Ah-ba/ veszel az nem baj csak a fizikai méret stimmeljen
szal lehet hogy az az érték már nem 360 hanem 300>
-
cizoe
őstag
Rárakott egy bibliát a karira, aztán imádkozik, hogy ne süljön meg.
Recon: Teszteld le te is, én ma már megtettem...
mod.: Együttérzés? Egy zöldvérűvel? Mennyé krízisezni meg fizikszezni!
-
dzsóbácsi
aktív tag
Szted ha a horváthkrisz-féle modolt BIOS-t átírom ezekre az órajelekre, akkor nem lesz probléma??..
Csak az órajeleket, mondjuk 800/950-re...Ventiszabályzást nem..illetve ott is kikéne tolnom a hömérséklethatárokat 3-4 fokkal magasabbra,ugyanis alapjáraton,éjszaka néha ugrál a venti fordulata 26-28% között, amit zavarónak találok -
foreveryoung
tag
Igen, csak kell egy másik kártya amivel elindítod a monitort, hogy lásd mit csinálsz Vagyis a legjobb a CF-es alaplap. Én nem DOS-oztam, sima winflesh, elcsesztem kétszer, helyreraktam, és a bios-os hűtésmod tökéletes!
Pár jótanács, hogy ne szívj mint én!!! Állítsd át a windowst angol területre amikor átírod a biost, szedd le, vagy legalább kapcsold ki a CCC-t fleshelésnél! -
MarioAna
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
Eddig csak win alól néztem, és örülök, hogy a tc-t leírtad, mert ezt nem tudtam és érdekelt. De az a gyanúm, hogy nem ilyen egyszerű
Ugyanis az ace mappán belül nincs semmi. Pedig a rejtett fájlok meg vannak jelenítve, ez alap. És keresővel sem találtam nekem kellő .xml-tDe a kari jó, és végre veri a gts-em, szóval enjoy pipa
-
-
viktor82
őstag
Akkor marad ez eredeti és kész!
Hunter2
nem tudom és nem is akarom a procit feltolni 4ghz-re mert 3,8-on csak 1,45-n ment stabilan és nem akarok annyi feszt adni neki szerintem igy is elég mindenre csak próbaképp kérdeztem mert az msi oc-n is stock cooler van ahogyan láttam csak azt nem tudtam milyen sebessége van a ventilnek!De az enyémet feltoltam 770/4000-re és nem melegedett jobban!
-
.Oldman.
tag
A Black nem csak annyiban tér el, hogy a tiltásokat leszedték. A rajta lévő alkatrészek magasabb terhelést bírnak..
Megfelelő hűtés mellett (ilyen nem létezik HD4870-re) lehet húzni azzal a BIOS-szal a ref. karidat.. De most max 20 fps-t kockártatsz egy jó káryán..
Emberek! a TUNNING szerintem nem arról szól, h a csúcsgépeket huzzuk, hanem, h egy régebbi darabot lehessen használni még pár évig! Szerintem.. Aki egy E8500-at és egy HD4870-et máris gyötör, az szerintem nem becsüli meg eléggé magát..
-
.Oldman.
tag
Köszönöm fdisk az építő jellegű hozzászólást, nem nem vagy bunkó!
Azonban, mint azt írtam, a kártya hűtése NEM elegendő! Amit kültdél linket, köszönöm, de a hiba pont az, h a kártyán a FAN 100% on megy és mégis ég a GPU..
Én is először erre gyanakodtam, mert elég halkan kezd a venti. De kb 10 perc után felpörög és utána akár órákig úgy pörög, mint egy jobb féle turbó!!
Éppe ezért az egyébb "garanciális" hűtési lehetőségekre kérnék javaslatokat!
thx -
Zoli1983
tag
Igen én is erre gondoltam, hogy csak órajel különbség van köztük. Így, akkor egy kis tuninggal a 4850-en is el lehet szerintem érni ugyanazt az órajelet/teljesítményt. Bár nekem ez szerintem lényegtelen, mert CF-ben lesz a 4850. Úgy hallottam, hogy a CF-et nem nagyon lehet tuningolni, ez igaz? (Ja meg a másik, hogy vmi értelmesebb hűtő se nagyon férne el a két kártya között.)
-
Acor
aktív tag
Most töltöttem le az ati honlapjáról. 8.7 es hotfixet, de lehet elnéztem vmit...
Egy biztos feltettem és kemény 10e pontról majdnem 14e pntra felugrott a 3dmark vantage
(másképp hogy teszteltem volna..)
Addig nagyon szarul is ment ami a frameket illeti, szóval nem állt össze a kép, már azzal is sokat szenvedtem, hogy feltegyem, egyszerűen nem akart menni....De most úgy tűnik minden Oké és elérte a béta verzió szintjét
Szóval ebből gondolom -
tibz03
őstag
Az még hagyján lenne, hogy a VGA 100 C°-os (már ha úgy lett tervezve, hogy bírja), de az, hogy a gépház hátulját is felmelegíti, az már gáz. A 4850 ugyebár nem fújja ki hátul a meleg levegőt, mivel csak egy slotos, viszont abba az irányba fújja, azaz hátra, de nem távozik sehol, és a forró levegő megreked, felmelegíti az egész gépházat.
Pedig még az oldallapom sincs feltéve.
Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Formula-1
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest