Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
válasz
Scooby #46378 üzenetére
nekem acc twin turbo-m van immáron fél éve, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. idle 35-38c, max load gpu 50-52c, memio 60-64c. a stock cooler 80+ hőfokaihoz képest ez szerintem jó teljesítmény.
előrepasztázott talpazattal jön, bordák természetesen vannak hozzá, szerelése nem vészes, ventilátorok abszolút nem hangosak (a fenti hőfokokhoz elég 65%-on járatni), a xilence házventilátorom zajosabb, mint ez.
nekem ezzel vannak tapasztalataim, de nyilvánvalóan mindenki másra esküszik, attól függően, kinek mi van.
-
schwartz
addikt
-
tibz03
őstag
válasz
Scooby #15629 üzenetére
Egyet értek. Nem gondolod, talán a gyáriból meg ebből nem lehet összegányolni egy hatásos hűtése?
A gyári réz-lemezből kivágni valahogy a CPU helyét, ott hűtene a Chilla, a többit meg a lemez.
Mondjuk én továbbra is maradok a bordák külön beszerzésénél. Bár tényleg gáz, nem erre számít az ember, de sajna mindenképp kell hozzá külön borda.
-
tibz03
őstag
válasz
Scooby #15621 üzenetére
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy a mai délutánom nekem is ugyanezzel ment el.
Teljesen egyetértek: a hűtő jó, de a mellékelt bordák egyenlőek a lósz*rral. Megoldás: külön bordakészletet kell venni. Holnap megyek is, bejárom Hajdú-Bihart, ha kell, amíg nem találok normális borda-készletet. És igazad van, felháborító, hogy az ember a pénzéért ilyet kap.
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest