- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
dunc
nagyúr
válasz
pempellini #48762 üzenetére
Az update után alapra állt a bios,de én win alól csináltam ,és (az alaplapot)
(#48763) kriszbon : azért online csináltam mert nem találtam a bios filét ami kell a programnak.
-
kriszbon
őstag
válasz
pempellini #48762 üzenetére
Egyszerű, de én online nem csinálnám. Letöltöd az @Bios progit a Gigától, meg a bioszt, ami tartalmazza a Dos biosz írót meg a Biosz file-t (*.bin). Feltelepíted az @Biost, majd elindítod, és kitallózod neki a kicsomagolt Biosz file-t (Update bios from file) aztán ok, és pár másodperc alatt kész, majd újraindítás! Tanácsos a tuningot mellőzni, meg esetleg a vírusírtót is!
Amúgy (Itt) van! -
lsc
nagyúr
válasz
pempellini #48284 üzenetére
Próbáld ki játékokkal, ha bírja akkor megbízható .
Mod rockjunior : Amit írtál az már 4870, ha ddr3-as akkor 50-es, egyébként jó a vapor-x hűtés . Alapon erősebb is mint a 4770 lesz, tuningolni mindkettőt lehet, de hogy mennyire azt nem lehet megmondani .
-
dangerzone
addikt
válasz
pempellini #47863 üzenetére
Túl alacsonyra húztad. Fokozatosan állítsd be.
Enyém is összeszarja magát ilyen alacsony értékeken. -
Májsztró
addikt
válasz
Hát ezek sztem baromi alacsonyak neki , éppen ezért kockázik be a kép. Olvastam már olyat akinek ment , de nem tolongtak annyira. Nekem nem ment , ezek szerint neked sem bírja , ez már nagyon alacsony fesz. Főleg ha a ramot nézed. 1Ghz-ről 250-re ... és ugyan azt a feszt kapja a ram. Az sem egészséges ha alul van járatva.
arnoldito: nagyon egyszerűen meg tudod keresni a kártya körülbelüli végét. CCC-be rámész az auto-tune gombra és megkeresi magától. Azok az órajelek amiket kiad , többnyire stabilak. Csak ha tesztelsz vele , figyelj arra ha nem állítod vissza , akkor annyin fog menni 3d-ben a kártya. Magától nem veszi vissza az emelt órajelet alap órajelre.
-
lsc
nagyúr
válasz
Nekem a 4830 ugyanezt csinálta ha tuningoltam, ha visszaállt 2d-be /ott is 250 a gyári / akkor bekockásodott, 300-ra tettem a ramokat azóta jó .
-
Májsztró
addikt
válasz
pempellini #47861 üzenetére
Nekem túl alacsony órajelekkel fordult ilyen elő
-
lsc
nagyúr
válasz
pempellini #47855 üzenetére
Nem, vagy ez vagy az .
-
dangerzone
addikt
válasz
pempellini #47855 üzenetére
Necces, mert néha szokott ütközés lenni a két progi között.
Én személy szerint az att-t favorizálom, abban mindent beállíthatsz, ami kell. -
virkir
veterán
válasz
pempellini #46833 üzenetére
Igen az ablakban futó tesztprogramokat nem érzékeli, mint ahogy nekem a módosított bios sem.
Ahol kell ott viszont megy rendesen. -
virkir
veterán
válasz
pempellini #46829 üzenetére
-
virkir
veterán
válasz
pempellini #46820 üzenetére
Hardver->Automata túlhajtás
Automata 2D/3D túlh bekapcs- bepipál majd hozzáadod a profilokat.
Gondolom az indítási profil az be van állítva. -
cellpeti
nagyúr
válasz
pempellini #44112 üzenetére
Sorry,elnéztem.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
pempellini #44112 üzenetére
Ez se az ATT,hanem a CCC
-
bim
veterán
válasz
pempellini #44108 üzenetére
meg tudom erősíteni.
igaz veszítettem a max fps-ből de kit izgat amikor kimaxolva 4x/16x 1600x1200-on 90fps felett elvan. mondjuk a 9.1-el 100+ volt csak azok a pillanatnyi akadások ne lettek volna. -
banderasz77
addikt
válasz
pempellini #44108 üzenetére
Remélem nálam is meg fog a COD5-ben.
Teszem fel a drivert. -
danilla
őstag
válasz
pempellini #43160 üzenetére
Szerintem is jó eredmények.
Igen ATT-be lehet állítani a feszültséget, és úgy lehet állítani a 2d/3d órajeleket, hogy pl csinálsz két különböző profilt
( nekem nem a ref. sapphire 4850-van, ez már az átdolgozott nyákos, kék dual slotos verzió )Alapon használom, úgyis tudok mindennel maxon játszani, minek hajtsam szét a karit.
Beowulf_78: Ezek olyan nagyon hihetetlen értékek? Amúgy csinálok, semmiből sem áll. De majd csak ebéd után, és csak az FC2-vel mert a Crysis már leszedtem. De a warhead fentvan, ha abban is van benchmark akkor azzal csinálok. -
danilla
őstag
válasz
pempellini #43151 üzenetére
A konfigunk teljesítmény kb-ra megegyezik.
4850:
Far Cry 2: 1440*900 dx9 minden ultrahigh 8x élsimítás 34-40fps (teljesen élvezhető a game)
Cod 4 multi: 1440*900 minden fullon, 100-400fps (de én befixáltam stabil 125fps-re)
Mirrors Edge: 1440*900 minden fullon 8x élsimítás, stabil 62 fps (na jó néha legurik 50-re)
Crysis: 1440*900 áltagos beállítások, 30-40fpsEzek tuti eredmények, ma hajnalban lestem meg őket, pont haverral mértük össze a két karit (neki 4870-e van)
Ha végülis ezek neked nem neccesek akkor, megéri leváltani a 4870-et.
-
lsc
nagyúr
válasz
pempellini #43154 üzenetére
Tesztek alapján igen, azt a 45-50 fps-t sem mondanám kevésnek .
-
lsc
nagyúr
válasz
pempellini #43151 üzenetére
Itt elég sok játék van, 12xx felbontásban is , látod mennyivel gyengébb, szűrőkkel is tesztelik .
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pempellini #43146 üzenetére
Max. beállításban észrevehető lenne a különbség. Minnél nagyobb részletesség, és szűrés, annál nagyobb különbség fog látszani.
Ha szereted a jó minőséget, semmiképpen se downgrade-elnék, csak ha meg tudsz alkudni a kevésbé részletgazdag, és AA mentesebb képpel. -
lsc
nagyúr
válasz
pempellini #43146 üzenetére
Abban a felbontásban bőven elég az 50-es, még egy 4830 is vinne mindent .
-
danilla
őstag
válasz
pempellini #42865 üzenetére
PÜ ment!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pempellini #42848 üzenetére
Attól függ mivel játszol...
-
lala42
őstag
válasz
pempellini #39782 üzenetére
Szerintem ne cseréld le. Gondolj a jövőre is. Elfér az még később is. Igaz én 1650x1050-ben játtszom a 4850-el, elég is, de ha már megvan, nem kér enni. Annyi plusz lét nem kapsz csere esetén, hogy megérje.
Persze kinek a pap, kinek a papné. (nekem a leányuk)
-
lala42
őstag
válasz
pempellini #39775 üzenetére
Nekem van, De az enyém Gainward GS változatu. Jó a kari
A mai játékokra, mondom játékokra, nem GTA-ramindenre elég
De a 70-est miért akarod 50-re váltaniTalán nem elég a 70-es?
CSERÉLJÜNK!!!
-
Lefty
addikt
válasz
pempellini #39768 üzenetére
mért ne lehetne?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #39764 üzenetére
Tehát akkor csere?
-
lsc
nagyúr
válasz
pempellini #39764 üzenetére
Ahhoz a felbontáshoz elég egy 4830 is, a ph-s tesztben szerepel az ut3 is .
-
Gaboman
nagyúr
válasz
pempellini #39762 üzenetére
És nagyobb felbontásba nem is lehet rakni,nem bírja a monitor?
Mert az lenne a jó megoldás hozzá,és akkor a proci is kihajtaná a kártyádat.
Vagy tedd full AA/AF-re és talán van rá esélyed hogy kihasználd a karidat. -
katt777
félisten
válasz
pempellini #39760 üzenetére
Sokkal nem lesz lassabb, mert a 4870-et nem hajtod ki a procival ezen a felbontáson.
-
d@minator
addikt
válasz
pempellini #31901 üzenetére
Kipróbáltam az Xtreme-g catalyst 8.10-et. (gyári 8.10 után)
Az első tesztben -0,5fps a második és harmadikban -8 fps. Van ötlet? -
horvathkrisz
addikt
válasz
pempellini #31696 üzenetére
nálam is ugyan így megy, DX10, élsimítást nem kapcsoltam de azon kívül 1440*900-ban minden High ill. Ultra High, vsync ON.
Driver 8.10 hotfix nélkül.Ehhez képest krízis High (nem Ultra!!!) tehát DX9-ben fele ennyirre sem megy, szóval hülye aki azt állítja hogy ugyan olyan. Lószart! Sokkal jobban megy a krízisnél...
-
_Toka_
senior tag
válasz
pempellini #31693 üzenetére
A hotfix egy komplett driver, ha minden igaz. Valaki itt - talán katt volt - már említette is. Ergo egy szűz gépre is bármiféle driver nélkül felhúzhatod. Ebből következően viszont ha 8.9-re húzod is 8.10 hotfix-ed lesz.
Brumi˘: Az említett akadások függetlenek a VSync beálítástól? Ha úgy még nem nézted - ill. a többiek is - egy próbát megér...
(#31646) Wukiwo: beszéljünk már másról
Nem tudom feltűnt-e, én néha más témában - úgy értem, amit nem kell feltétlenül OFF-ba rakni... - is hozzászólok itt... Úgyhogy neked is: HAJRÁ!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pempellini #31696 üzenetére
Én felraktam a hotfix-es drivert. Mert nemment a játék DX10-ben... Először azt hittem, hogy a driver miatt van, aztán rájöttem, hogy az augusztusi directx miatt nem ment...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pempellini #31693 üzenetére
Nekem 8.10 volt fent, eltávolítottam, és utána feltelepítettem.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #31196 üzenetére
Hát tégy oda, meg alá is, hogy mindig így járjon el. De a letölthető beállításaimban ez is rendben kell legyen.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #31187 üzenetére
ATI hotkey poller ki van kapcsolva?
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #31180 üzenetére
Fent van.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #31174 üzenetére
Ne baz, látom, dupla 0-val írtam az elsőt.
Azóta már módosítottam a sajátomat is, majd felteszem. Több monitorozás, más profilok. Hűtésben is más, mert a fent lévő halk/hűt optimumra van beállítva, azaz hagyja kb. 75-80°C-ig melegedni a karit, hogy ne kelljen pörgetni a hűtőt, a mostani beállítások meg kicsit pörgősebbek a felső tartományokban, ill. visszahűtésre is beállítottam a 2D módot, azaz játék után pörög kicsit, hogy gyorsan lehűljön. Ha vársz egy kicsit, felteszem ezt is. Játék profilok is vannak benne.
Éppen most írtam, mi az Energy Saving profil.
OC akkor húz, ha valamihez beállítod. Ha auto módban, akkor mindig, de ez fölösleges.
Minden beállítás OK (és a sajátjaid megmaradnak, de azért mentsd ki őket, ha kellenek). -
katt777
félisten
válasz
pempellini #31152 üzenetére
Esetleg nem állítottad be az automata módváltást?
-
Hunter2
addikt
válasz
pempellini #30868 üzenetére
Sajátgép jobbkatt->kezelés->lemezkezelés xp alatt. De sztem vista alatt is hasonló lehet az elérési út.
-
fdisk
őstag
válasz
A partition magic 8 a 300 gigánál nagyobb vinyókat nem tudja kezelni.Vagy az xp saját lemezkezelője,v paragon partition manager.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nem vészes... partition magic a te embered...
-
arsenlupin
aktív tag
válasz
pempellini #30131 üzenetére
Nem használok ATT-t.
katt777 nem vitázom.........
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #29325 üzenetére
Azért, mert az BMW001-nek írtam, csak kimaradt a hsz-ból.
Ennyit az összevonásokról...
(Bár ő írta a "hülyét kérdezést", szóval talán érthető így is.)
BMW001: Szóval a válasz az említett hsz-ban.
Ráadásul a netem is elszállt. fél 3 után...
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #29303 üzenetére
Nálam ott csak a CPU fogyasztása van.
Nem hülyét kérdeztél, hanem engem, egyébiránt az általános beállításoknál. Ne lője ki az ATI hotkey pollert, illetve töröld ki az auto üzemmódváltást, főleg azt, hogy indításkor profilt töltsön be, vagy bármit állítson. Amúgy van egy low-level driver kikapcs/uninstall is, de azt meg bekapcsolja, ha megint elindítod. Elméletileg az is elég, ha kiveszed az autorun-ból.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #29264 üzenetére
Hardver menüben. Van is ott egy kis grafikon-ikon. Egyesével, vagy több grafikont egymásra téve, esetleg ezeket kombinálva, ahogy akarod, úgy állítod be. De a logout-omon vagy a honlapomon tényleg mindent megtalálsz ATI-val kapcsolatban, külön ATT bemutató is van (bár régebbi verzió).
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #29172 üzenetére
Na, a 0.8V az durva!
Bocsi, ezúttal én is kihagytam az adott hsz-t.
(Meg ne sértődjön ám a márkamániás, autót még nem látott kolléga, hogy V-vel írtad a BMW-t!
)
ATT-t köszi, akkor tényleg már csak a bios vs. ATT low level driver hőeltérést kell megtudnom.
Vsz majd bios-ban lövöm be a hűtést a folyamatos szabályozás érdekében, de mindenképpen ATT-szal fogom tesztelni előtte. Feszt is, sztem jó lesz az nekem 1V-on 300/700-zal, mint most a 3870.
Hűtés-szabályozásra meg megnézem még a RivaTunert, hogyan megy. -
pempellini
senior tag
válasz
pempellini #29171 üzenetére
én igy skáláztam be az ATT-[link]
és nem megy a kari 70c-fölé.
ezekkel teszteltem:crysis,cod4,stalker,jerico.
everestel kiraktam az osd-t és ott figyeltem.
szinte nincs is hangja a 4870-nek és a 80-fokot meg sem közelíti
alapon 56-58-fok -
katt777
félisten
válasz
pempellini #29169 üzenetére
Köszi. 2D-ben mennyire lehet max levenni a feszültséget és az órajeleket? Csak mert ez 3870-nél is csaknem -10°C-ot jelentett energiatakarékos módban.
És ha már ATT: a 4870-et is túlmelegíti bios beállításokkal, vagy ez spec. 3870-probléma? (Ti. ATT-ból ua beállítás mint biosban +5°C még Chillával is 1.05V-on, viszont a feszt biztosan kezeli, mert 1.3V-on viszont +10°C 2D órajelekkel.)
-
MPowerPH
félisten
válasz
pempellini #29134 üzenetére
Ha ATT -ben beállítod, akkor visszaállnak. Ha nem állítd be, akkor úgy maradnak. Ha az ATT -t kikapcsolod, akkor szintén visszaáll a gyári vezérlés.
Csinálj egy energiatakarékos 2D -s és egy 3D -s profilt. Ezeket a hardver menün belül az automata túlhajtásban tudod kontrollálni. Oda betöltöd őket és az ATT fogja váltani az órajelprofilokat 2D/3D alapján. -
MPowerPH
félisten
válasz
pempellini #29119 üzenetére
A segítségeknél megtalálsz mindent az ATT -ről. Jó szemezgetést.
-
MPowerPH
félisten
válasz
pempellini #29117 üzenetére
Nem. Katt csinált ATT -hez beállítási útmutatót, anno onnan tanultam meg én is használni. Itt van.
-
MPowerPH
félisten
válasz
pempellini #29115 üzenetére
Így jó?
GPU-Z -t nem linkelek, abszolút hülyeségeket mutat...
-
MPowerPH
félisten
válasz
pempellini #29113 üzenetére
Melyikről? Avagy miről?
Ide belinkelem majd.
-
MPowerPH
félisten
válasz
pempellini #29111 üzenetére
Igen, ATT -ben csináltam mindent. A fesznél a legördülő menü mellett van ... -os feliratú gomb. Ott tudsz megadni spec értékeket.
200/200 -on is stabil, így a GPU 42C -s 1200RPM -en.
-
MPowerPH
félisten
válasz
pempellini #29103 üzenetére
A villanást hogy érted?
ATT -ben csináltam, ott van beállítva mindkét profil, és a program vezérli, hogy 2d -ből 3d -be váltson és vissza. Egyet vibrál olyankor a képernyő, de ez normális. Ez volt az 1900 és a 2900 esetében is.
Te próbálkoztál takarékos funkcio beállítással?
200/300 -on is stabil.
-
misirulez
senior tag
válasz
pempellini #29015 üzenetére
Ugye véletlenül sem fordulhat elő, hogy kevés lenne a 420W-os FSP?
-
misirulez
senior tag
válasz
pempellini #29013 üzenetére
Nem én raktam össze, de állítólag kap tápot.(azért is ciki a helyzet mert a konfigot tőlem vásárolta az illető és nem tudom, hogy akkor most visszavegyem gariba vagy usererror.)
Szóval akkor ez a jelenség akkor szokott jelentkezni ha nincs rajta táp?
-
rumkola
nagyúr
válasz
pempellini #28997 üzenetére
nálam kékhalál, win be sem töltődik
-
válasz
pempellini #28960 üzenetére
vagy csak nem figyeltél...
Itt írtam:
[link] -
bozont
veterán
válasz
pempellini #28942 üzenetére
Első találat guglinál: [link]
-
Tomate
veterán
válasz
pempellini #28936 üzenetére
-
Acor
aktív tag
válasz
pempellini #28909 üzenetére
A meaguload-al nincs semmi baj de csak egyszer töltheted le.
Először beírsz oda egy kódot a spam miatt, majd utána a vársz 45másodpercet akkor megjelenik a free download felirat click és letudod tölteni.Nekem így sikerült, feltettem de a CCC nem működik, nem is látom, hogy lenne benne...
-
samfishR
senior tag
válasz
pempellini #28886 üzenetére
ATT fent van? nekem akkor volt ez az 50-essel.
-
fdisk
őstag
válasz
pempellini #28355 üzenetére
ATT-ben be lehet állítani ,h lehessen tovább is húzni mint azt a ccc-ben engedi.
Katt oldalán megtalálod azt hiszem a leírást róla.Ha nem ,akkor keress rá ebben a totyikban.Én is itt olvastam róla. -
fdisk
őstag
válasz
pempellini #28353 üzenetére
Az új rbe-vel már be lehet állítani,h meddig lehessen húzni a csúszkán.
-
Eagl3
veterán
válasz
pempellini #27156 üzenetére
Asszem, a 8.8-al a leg gyorsabb. De a 8.9 -et tedd fel szerintem.
-
Calibos
addikt
válasz
pempellini #27011 üzenetére
Mostanában 10 játékból, 6-at patchelni kell a bugok és játékhibák miatt. Többit az újabb vga driver javítsák.
-
Haart
addikt
válasz
pempellini #27100 üzenetére
Fájlokat ahova kell. Batot meg a sima crysis könyvtáradba és gogogo. Egyébkétn ha a sima crysis parancsikonod mögé beírod hogy -DX9 akkor ugyanazt kapod
Bár sztem ez inkább a vistásoknál nagyobb segítség.
-
Haart
addikt
válasz
pempellini #27097 üzenetére
Mindent felteszel maxra, kivéve ha 320 megás a karid, valamint a textúrákat átlagosra. Ennyi.
-
Atla
senior tag
válasz
pempellini #27015 üzenetére
Nálam sem lép ki a Warhead,de kb 5 perc után iszonyatosan szaggat!
Mintha elfogyna a memoria!
Vistan nyomom,és csúcs beállitásokkal kezdtem 1280x1024,de most már ott tartok
h 1024x768 játékos beállitások,de még igy is xar!
Nemhiába Nvidia párti a játék!
Most kb ugy fut mint a sima Crisys a 8600 GT-men!Ha sikerül a gari és meglesz mind a két kártyám asszem
beadom öket és veszek egy GTX 260-at!Visszaállok a sötét oldalra!
-
zsák
tag
válasz
Engem kb olyan 1 és fél óránként, és mindig akkor amikor el akarja menteni a játékot.
Amugy az alap driverrel senki ne nyomja, mert az gyenge.
8.9-et tessék leszedni!
Nekem igy sikerült:
Elöször leszedtem a Catalyst Software Suite-ot, majd restartnál azt dobta ki hogy a driver nem jó a kártyához, majd ugyan onnan leszedtem külön a Display Driver-t, restart után meg minden működött.
Szóval hiába van benne a driver a Catalyst Software Suite-ban, mégis le kell szedni külön, mert az hibás. /Előző ati kártyámnál is ez volt, nevezhetjük ati betegsegnek is./
Mégvalami: Nekem például a kártyám ventilátora terhelve se prog fel.
Hőmérséklet a CCC szerint 76°C IDLE-ben, terhelve meg 79°C-os.
Az everst szerint meg 58°C IDLE-ben, terhelve meg 68°C-os.
De indításnál meg mindig turbina hangja van a VGA-nak úgy 15mp-ig. -
bigdigit
addikt
válasz
érdekes mód 8800gtx-el nyomtam másfél órát és egyszer sem lépett ki.4870x2-vel 20 perc múlva kidobott.
-
zsák
tag
válasz
pempellini #27007 üzenetére
Nyugi nekem is neha megakadt, levettem a szűrőt 4-ről 2-szeresre, sokkal jobb, amugy nekem neha kifagy a game, nem tudom, hogy a kártya miatt-e?
Gigabyte HD4870 amugy a karim. -
válasz
pempellini #27007 üzenetére
Várnod kell az első Crysis Warhead patchig.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
pempellini #26746 üzenetére
-
DigitXT
félisten
válasz
pempellini #26710 üzenetére
Hardware/Monitoring Graphs
vagy
OSD (és nézegeted a sarokban)Utóbbi mondjuk furcsa beakadásokat
csinált nekem az utóbbi időben, még
kikapcsolt/rejtett állapotban is, ezért
inkább letiltottam, azóta tuti minden. -
SzlobiG
félisten
válasz
pempellini #26666 üzenetére
A kéknyákos mostani kariról mentettem le és raktam fel a piros nyákosra.
De néztem 80fok fölé nem is engedi a kártyát terhelés alatt se.
Pontosan ez az a bios.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #26598 üzenetére
Nekem elküldte, úgyhogy pl. az oldalamról. De tényleg jobb a sajátodat átállítani, cikkeimben erről minden.
-
Atla
senior tag
válasz
pempellini #26602 üzenetére
Az a legjobb ha mindig a sajátodat birizgálod,vagy a saját gyártódét!
Ja és nem ártana egy PC-i-os vga-sem ami DOS-ra valo,mert ha valamit elszúrsz akkor ezzel
tudod csak helyre rakni!Na meg persze egy Floppy meghajtó is kellene + két lemez!
Az egyiken az eredeti Bios ha baj van, a másikon a moddolt!Ez a winflash dolog nem az igazi szvsz! -
fdisk
őstag
válasz
pempellini #26602 üzenetére
Dehogy szedem!Minek?
Venti vezérlésről meg annyit,h majdnem ua az mint amivel nekem is kijött a vga.
Szvsz ua olyan xarkupac.
No meg próbálgasd Te is a flashelést,hisz sosem fogsz ráérezni az ízére!(izgulás,h életre kel-e a vga flash után...stb)
Ne csak én szopjak állandóan a driver felrakással leszedéssel!(#26605) Hooper:bocs,h belekontárkodeom.Próbáld meg fan mate 2-vel szabályozni.Közvetlenül valszeg nem lehet összedugni a vga csatiját a mate-val,de némi barkácscsal(2 szál 0.5-ös vezeték)össze lehet kötni.
-
TTomax
félisten
válasz
pempellini #26599 üzenetére
nekem igaz 4850-em van a 4870-röl nem tudok nyilatkozni...ezért is érdekes A CCC kép amit linkeltem,,,,
(#26600) fdisk
Ez 4850,de biztos menne ez 70nél is szerintem... -
fdisk
őstag
válasz
pempellini #26576 üzenetére
Ha jól tom a 3.vezeték(sárga) csak ford.szám jelét adja tovább,h lásd mennyivel pörög vmi.
(#26573) gyvi:próbáld meg fan mate 2-vel szabályozni.Közvetlenül valszeg nem lehet összedugni a vga csatiját a mate-val,de némi barkácscsal(2 szál 0.5-ös vezeték)össze lehet kötni.
bazz,HSM mgelőzött
(#26586) stevve:akkor hanyagolom a 8.9-et.
(#26583) Mozso26 :majd tudatom,ha jutottam vmire.De valszeg a bios mod kavar be.
-
HSM
félisten
válasz
2 vezeték a powa (feket, piros)
+1 az érzékelés (ált. sárga)
+1 a PWM-es fordulatvezérlés.A sima 2-eresnek is lehet kevesebb voltot adni, és máris lassabban pörög...
-
gyvi
csendes tag
válasz
2 vezetéket is lehet szabályozni - kevesebb voltot kap.
-
katt777
félisten
válasz
pempellini #26536 üzenetére
Azért, mert nem írod át bin-nek.
Átírhatod kukutyinnak is, tök mindegy. ATI Flash bármit átvisz, ha megfelelő a fájl, Winflash-hez persze ésszerűbb bin-t vagy rom-ot használni.
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
pempellini #26470 üzenetére
Én a volnék..
-
Eagl3
veterán
válasz
pempellini #26394 üzenetére
1.Több embernek van 4850-e mint 70-e.
2.Jóval több a problémás 4850 mint 70. -
fdisk
őstag
válasz
pempellini #26166 üzenetére
ment a pü
-
fdisk
őstag
válasz
pempellini #26161 üzenetére
Én csináltam magamnak egyet.Egy asus top biost flasheltem fel a sapphire karimra.Persze módosított frekikkel.2D/3D 300/815
De RBE-vel Te is át tudod írni az értékeket.Nem nagy kunszt. -
Tigryss
csendes tag
válasz
pempellini #26162 üzenetére
Na igen! Csupán most gondoltam bele, hogy garanciánál csere van, kvázi más gyártó termékét már nem tudom megvenni. Szóval reménykedem, hogy kapok egy mûködô GS-t.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
pempellini #26110 üzenetére
Értem. De sajnos nincs több kess. 16x10 az okoz még minőségromlást egy full HD TV-én? Tehát ha nem natívban nyomja, akkor ilyen belbontáson szétesik egy kicsit a kép?
gyiku: A 400W-os is FSP, csak akkora teljesítménye van mint egy 350W-os PNF-nek.
A 102cm-ert ő mondta, nem én találtam ki.Privi meg nem sokára megy.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
pempellini #26105 üzenetére
Thx. Akkor legalább a tápcserét megúsztam.
-
Visormail
addikt
válasz
pempellini #25796 üzenetére
Tudom hogy onnan lehet leszedni.
-
Visormail
addikt
válasz
pempellini #25792 üzenetére
Egybe van abban a packban egy Extreme-G driver és egy Extreme-G catalyst?
Catalyst ránézésre ugyanolyan? -
Calibos
addikt
válasz
pempellini #25733 üzenetére
Pont az a baj hogy nem elég a GPU hűteni hanem a ramok is nagyon melegednek. A legtöbb standard gyári hűtő ilyen szempontból szart sem ér a véleményem szerint.
-
hakos1987
őstag
válasz
pempellini #25663 üzenetére
ne overdrive-la tuningolj, mert csinál érdekes dolgokat... tesóé overdrive-ba először max 670-en ment... újjal 700-at (ennyi a max), de RivaTunerrel 735... auto tuning is felejtős....
-
totyax
aktív tag
válasz
pempellini #25650 üzenetére
Hajszálra ugyanennyi nekem is egy asussal (11515) a procim is annyin megy mint a tied így összevethető az eredmény, mondjuk az enyémbe csak feleannyi cache van.
Röviden, az eredmény reális
Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Renault, Dacia topik
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged