- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
samfishR
senior tag
hát pl 4x-es (vagy 8x-os) AA, minden szűróbizbaz rátolva, ultraveryfullhigh
na yó pl a krájziszt tudom h nem menne szépen ultra highon, de az nem is érdekel
Mely játékok számítanak vga igényesnek mostanában, mert /pill nem vagyok képben ezen a téren? És ha nem lesz elég a 4850, akkor milyen vga-t vegyek (bár ez már lehet h nem ebbe a topikba való). Előre is kösz
-
evitiguF
senior tag
Ez nem az alap verzió: CGAX-4852DDF (Arctic cooling hűtős) a honlapon azt írják, hogy a doboz tartalmaz egy átalakítót, viszont a doboz hátuljára meg az van írva, hogy nincs mellékelve... na ezt fejtse meg valaki.
katt777 ha addig nem sikerül beszereznem, akkor szívesen elfogadom! -
twine
veterán
Én az S1-et is rá raktam gond nélkül! Olvastam itt olyat, meg láttam hogy fűrészelni meg reszelni kellet, a RAM sünit mert nem fért el tőle az S1
nem akarok én senkit sem khmmm....."hülyének" nézni...de én azokon a fotókon is azt láttam hogy 180fokban el kellet volna forditani a sünit, és egy picit feljebb rakni a Ram-on...mingyárt el is fért volna a heatpipe reszelgetés nélkül is.....(persze nem a "pipa" reszelgetése nélkül....hanem a Süni reszelgetése nélkül)
MOd: "Hülye= tapasztalatlan (nem célom más sértegetése!) -
katt777
félisten
Talán utánanéztem, és esetleg többet is tudok róla (éppen ezért tévesztettek meg
), viszont a linken tényleg egy régi cucc szerepel, már megnéztem. Szóval ez nem OK, ebben igazad volt, elismerem.
Javaslom, nézz utána az XP-s DX10 projectnek, mert annak is létezik egy letölthető, félkész változata, de még DX SDK kell a befordításához. Azt hittem, ennek jött ki a végleges változata, de sajnos nem mellékeltek hozzá readme fájlt, így a kipróbálásig nem tudhattam, hogy ez a régi verzió (én is újként találtam amúgy).
Az az egy link azért nagyon szorgos munka volt, úgy írtad, mintha egyfolytában ezt erőltetném. -
Skizz
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy az S1 gyártását abba akarják hagyni. Kb. ugyanúgy hűt, mint egy S1 és ugyanannyiba kerül. Szerintem az AC muszájból dobta ki ezt a hűtőt, mert már az Auras és a Coolink hűtői is sufni nélkül aktívak, az S1 ilyen szempontból egy kissé elavult feelinget kelt az újoncok közt.
Mindenesetre tetszetős hűtő. Ha 2*8mm helyett 1*12 lenne rajt', akkor még el is gondolkoznék a felár nélküli cserén. -
MaSzKa
senior tag
nem is drága
én már 2 hete is láttam itt
valakinek van itt Sapphire HD4850 Dual Slot vga-ja?
mondana pár szót róla megköszönném
pl mennyire halk?
pár kép jöhetne róla
mert láttam 2 féle verziót is
fekete és ezüst hűtőset is
ez a Toxic meg mintha már 3 eres lenne így szabályozza a ventit is -
rup1u5
nagyúr
navégre!
azért ez a hűtő sem lett teljesen problémamentes :
Unfortunately there is a conflict between the lowest memory-cooler and the heatpipe of Accelero Twin Turbo. The best solution is to cover as much of the memory-chip's surface as possible.
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged