- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
válasz
foreveryoung #45633 üzenetére
fotó buhera nem lehet mert akkor EZ is az lenne?
-
mordel
csendes tag
válasz
foreveryoung #45569 üzenetére
Helo.Egy teszt szerint úgy láttam hogy az 512 mb-s változata 48-66 fok között mozog. Az 1GB-s változata ennyivel melegebben működik? Vagy a teszt helytelen ?Vagy nem evvel a változattal kapcsolatban van tapasztalatod?
-
Bikerider
aktív tag
válasz
foreveryoung #45569 üzenetére
Hi
Koszi a HELPET mind a ketotoknek
-
butcher eu
senior tag
válasz
foreveryoung #44534 üzenetére
az zsír. felhúzod 4.5ghz-re, és marha jó eredményed lesz vantage-be.
-
butcher eu
senior tag
válasz
foreveryoung #44526 üzenetére
a procid típusjelzésére gondoltam. pl: E6600, E7200, E8500. stb
twine: ezt leírnád nekem részletesen hogyan kell csinálni? már régóta érdekel.
-
twine
veterán
válasz
foreveryoung #44526 üzenetére
Egyszer telepitsd fel normálisan(a vistát), majd azon nyomban csinálj róla egy teljes rendszer mentést a saját backup-jával,,,ha nyersen megcsinálod egy DVD-re ráfér,,de driverekkel sem foglal sokkal több helyet...ezek után 10 perc lesz az os reinstall ha szükséged volna rá...nekem van egy frissen telepitett driveres backup-om, meg egy felszoftverezett(igaz az 80-90Gb környéke, mert sok húzós progit használok) verzióm...Ha gondom volna (szerencsére elég stabil a vista nekem, szóval eddig talán egyszer kényszerültem rá) 10 perc kb a reinstall(főleg hogy melózom is a géppel, nem engedhetem meg magamnak a több napos telepitgetést beállitást)...és full extra lesz a gép..megéri...
-
butcher eu
senior tag
válasz
foreveryoung #44523 üzenetére
vantage-ban milyen értékeket kaptál vele?
és milyen C2D-d van hozzá?
-
butcher eu
senior tag
válasz
foreveryoung #44521 üzenetére
persze hogy megteszteled, megizzasztod amikor megkapod, én is így teszek, és nekem is ugyanezt írták akkor, amit most én neked.
én is szívtam vele.
nekem azt is írták még, hogy majd akkor foglalkozzak a kártya húzásával nyúzásával, amikor majd nem lesz elég a játékokra. -
butcher eu
senior tag
válasz
foreveryoung #44519 üzenetére
ha csak a furmark szivat, azzal ne foglalkozz. az néha nekem is kikapcsol teszt közben, de a 3dmark 06 és vantage simán megy, és minden játék tökéletesen fut. tedd fel magadnak a kérdést, hogy egy szőrös fánkot akarsz nézegetni, vagy játszani szeretnél?
-
X Factor
addikt
válasz
foreveryoung #44517 üzenetére
Mit értesz az alatt h. nem tesztelte normálisan?
Igen az.
-
válasz
foreveryoung #44510 üzenetére
Én ugyanígy voltam, aztán véletlen megtaláltam a gépemen, ezt a régebbi verziót, és semmi gond nincs. game alatt sem fagy, szóval nyugodt vagyok.
-
válasz
foreveryoung #44507 üzenetére
Próbáld ki a furmark 1.4.0-t az újabb szőrös fánk nálam is rossz volt.
-
butcher eu
senior tag
válasz
foreveryoung #44484 üzenetére
nekem is ref sapphire-om van amint már mondtam, (igaz víz van rajt) de nekem 900-on is megy
-
banderasz77
addikt
válasz
foreveryoung #44482 üzenetére
Elárulom, hogy 1,263V-on az enyém 840-en is stabil. Ráadásul ez ref. hűtésű kari. Nem ott lesz a gond.
-
X Factor
addikt
válasz
foreveryoung #44478 üzenetére
Próbáld meg az elöbb leírtakat, ha nem műkődik, akkor meg reklamálhastz vele, h. rajta van a dobozon is meg mindenütt h. minek kéne a def clocknak lenni, és nem viszi, úgyhogy adjanak egyet ami megfelelően műkődik. De reméljük magához tér.
-
butcher eu
senior tag
válasz
foreveryoung #44476 üzenetére
szerintem tedd fel csak a drivert, a ccc-t ne, és próbáld ati trytool-lal, vagy riva tunerrel. de mindenesetre megpróbálnám a cd-n található driverrel is.
de az is igaz, hogy én nem szaroznék xp-vel ilyen konfiggal, dobj fel egy vistát vagy vin7-et, és szerintem jó lesz. de ez csak tipp. -
sutyi987
csendes tag
válasz
foreveryoung #44417 üzenetére
Mindkettő megvolt, nem is egyszer, de semmi eredmény
-
sutyi987
csendes tag
válasz
foreveryoung #44414 üzenetére
Nekem állandóan ugrál 750-ről 500-re és vissza! Ha játszom, 750-en megy mindig, nem hiszem hogy az lehet a gond. A csúszka meg alapból 750-en van.
nbl2: Nem volt semmi változás, nem tuningoltam semmit. Ami talán közrejátszhat a dologban, feltettem az ATT-t, hogy kipróbáljam a ventivezérlést. Azután kezdett meggajdulni a kártya, de ATT uninstall után sem javult a helyzet.
-
XoZ
aktív tag
válasz
foreveryoung #44400 üzenetére
Nekem is az volt, de csak le kell venni a végéről a .txt kiterjesztést, tehát marad a következő: SapphireHD4870 1GB Toxic--RV770.bin
-
butcher eu
senior tag
válasz
foreveryoung #44395 üzenetére
a sima van nekem
-
XoZ
aktív tag
válasz
foreveryoung #44390 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Az a hűtés a legkorszerűbb technikákat ötvözi, szóval nem lesz gond a melegedéssel különösebben. Főleg egy stock coolerhez mérten.
mod: A Sapphire oldalán sincs kint a bios, mi?
-
_Toka_
senior tag
válasz
Szerintem simán! Sőt, valszeg még többet is...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
foreveryoung #44387 üzenetére
Guru3D-n megtalálod sztem.
De ha csak módosítani szeretnéd a bios-t: Linkmod: A hűtése elsőrangú mert Vapor-X hűtést kapott amit még HDT- technológiával is megtámogattak, szóval nem gyenge.
-
fdisk
őstag
válasz
foreveryoung #27318 üzenetére
Igen le,de nem ez a problema.
(#27319) Eagl3:nem babráltam hozzá.Ahhoz én túl gyáva vok.
-
frigoo
aktív tag
válasz
foreveryoung #26854 üzenetére
Igaz, a lementett bios 64Kb. A tecpowerup-ról már letöltöttem a vid.kari adatbázisból a gyári sapphire-t, ami -igaz- 128kb .bin kiterjesztéssel.
Akkor várom a mailedet, és délután próbálkozok.
Jah, és én a HorvátKrisz féle bios volt fent rajta, ami tökéletesen működött, csak az Overdrive funkció nem ment vele, ezért próbáltam visszatölteni azt a biost, amit előzőleg winflash-el lementettem róla. Nah akkor gari biztos hogy ugrik...... pff
Üdv. -
frigoo
aktív tag
válasz
foreveryoung #26823 üzenetére
Valahogy megpróbálom visszahozni a boltból.
Van egy pci-es GF8400GS mellette, megpróbálom azzal.
Te az Ati Winflash-el csináltad? Mert mikor még tegnap próbáltam vista alatt nem akart elindulni. Ott sokaltamm be és vittem vissza a boltba.
Nincs tipped, hogy hogyan tudnám elindítani?
Lehet hogy a Gefo tett be neki? Mert írta a win, hogy a videókártya inkompatiilis, és ezért letiltja a vezérlőt (4870-et).
Jah más: szerintetd ettől ugrik a gari (lehet naív kérdés)? Mert elvileg a GYÁRI biosa van fent. -
frigoo
aktív tag
válasz
foreveryoung #26823 üzenetére
Nagyon köszi, de már sajna visszavittem gariba....
Még1x nagyon kössz a segítséget -
HSM
félisten
válasz
foreveryoung #20139 üzenetére
Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a játék ugyanúgy szaggat 1920*1200-ban, mint 800*600-ban.
-
Tomate
veterán
válasz
foreveryoung #20141 üzenetére
Nemfeltétlenül. Az alaplapodon látható konfig biztos, hogy kiszolgálja a 4870et, feltéve ha húzod a procit!
-
Tomate
veterán
válasz
foreveryoung #20139 üzenetére
Tegyük fel, hogy játszol egy izmosabb játékkal és kevés a procid. Ilyenkor a játék alatt a proci 100%-on teljesít a vga meg mondjuk 70%-on. Nem tudja kiszolgálni a GPU-t, ezért a videókártya nem tud maximumot teljesíteni. Erősebb proci ki tudja szolgálni és így maximumot tudja teljesíteni.
-
fdisk
őstag
válasz
foreveryoung #19959 üzenetére
Olyanom nincs.Tehát akkor ha bekakil a vga,akkor nem lesz képem dos alatt?
Ergo nem is tom a nem buherált biost feltenni,h működjön a vga-m?#19963) D.Orion: olyan ősrégi karit hol lehet beszerezni még?Fel akarok készülni minden eshetőségre!
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
A legeslegjobb az integrált VGA-s lap.
Ha nincs külön videókártyád, nem kell S3-makkal szívnod,
ha pedig van egy dedikált (külső) VGA-d, akkor az IGP meg tud majd fizikát számolni. -
D.Orion
veterán
válasz
Bőven jó, ha van egy PCI -os vga-ja is. Pl.: Régi S3 vagy ATi 7100. De egyébként tényleg, elrontott bios flash-t szinte bármikor ki lehet javítani, maradandó károsodás nélkül.
-
-pooshy-
tag
válasz
foreveryoung #19932 üzenetére
Nem tom mi lehet...SYNTAX ERROR-t utoljára commodore 64-en láttam...
-
Korcsii
őstag
válasz
foreveryoung #19902 üzenetére
a M$ szerint (legalábbis office 2000 telepítése esetén) ez a hibaüzi olyankor jön elő, ha a telepítő fájlnak, vagy mappának a nevében van szóköz... kicsit lol, hogy ilyen esetekre nem gondolnak a fejlesztők...
szerk: mondjuk nem teljesen ez a hibaüzi, de talán ez lehet a baja...
-
SzlobiG
félisten
válasz
foreveryoung #19608 üzenetére
Na ezzel már én is találkoztam, csak nálam pont, hogy a 2D-s órajelekre nem váltott át a kártya és az oka az volt, hogy belenyúltam bios editorral a ventiszabályozásba, miközben a másik kártya szépen átváltott 2D-be ez ment tovább 3D-be, fogtam és visszatettem a gyárit ezáltal megoldódott.
-
HSM
félisten
válasz
foreveryoung #19612 üzenetére
Nálam semmi ilyesmi nem volt 3870-el, de 4850-el sem... Nem szerkesztettél profilt, vagy húztad le véletlen a csúszkát?
-
-pooshy-
tag
válasz
Lehet a catalyst megzavarodott a bios flashtől...vagy ki tudja...a lényeg hogy már jó.
-
juhi07
senior tag
válasz
gariztazsd
-
SzlobiG
félisten
válasz
foreveryoung #15150 üzenetére
Na és hány pontal 100-al?
-
SzlobiG
félisten
válasz
foreveryoung #15147 üzenetére
Szvsz semmivel nem csinál kevesebb pontot 8.7 béta mint a 8.6, nálam a 8.7béta szarakodott kilépkedtek a gémek az utóbbi időbe szal felraktam a hotfixet ezzel semmi probléma.
-
tibz03
őstag
válasz
foreveryoung #15145 üzenetére
Én nem értelek téged.
8.6-os drivert az ATI oldaláról már vagy 1-2 hónapja lehet tölteni, ugyanott van a hofix is, ami már a 4800 szériát támogatja. 8.7-es még nincs, arra vár minden 4800 tulajdonos.
Tanulság: ne a gyártó oldaláról szedd a drivert.
-
tibz03
őstag
válasz
foreveryoung #15143 üzenetére
A 8.6-ost szerintem nem ma rakták fel.
Amúgy ha a 8.7-est várod (mint mindenki más), akkor azt az ati.amd.com-on fogod legelőször megtalálni.
-
SzlobiG
félisten
válasz
foreveryoung #12142 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, engem is érdekelne mert idegesít.
-
_-Ska-_
csendes tag
válasz
foreveryoung #12047 üzenetére
Gartula!
/ Nálam CCC profile: 33 %-on pörög (~2250 rpm), alapon (2D) levett oldallappal 53 fok,
semmi hang..., 3D-ben a fenti fix fordulattal is csak 67 fokosra melegedett,
a monitor 19"-os. Egylőre./
-
_-Ska-_
csendes tag
válasz
foreveryoung #11806 üzenetére
OFF
Tippem:
Az angol standard szám, pénzösszeg, idő, dátum formátumok
teljesen máshogyan néznek ki leírva, mint a magyar.
(Pl.: ott a tizedes elválasztásra nem vesszőt, hanem pontot használnak, az ezres
helyiértékeket válsztják el vesszővel, stb.) Valszeg ez lehet az RBE bug oka.(#11804) JanR:
/ Egyébként otthon XP x64-et használok, amiből nincs magyar verzió...
a bios állítgatását a magyar xp-vel csináltam a melóban, de ugye a magyart is át
lehet tekerni angolra és fordítva is igaz bizonyos beállításoknál.../
-
JanR
addikt
válasz
foreveryoung #11802 üzenetére
neked aztan sok ! es sok ? jel van a billentyuzeteden
mod:
(#11803) _-Ska-_
szerintem meg erdemesebb eleve angol win-t hasznalni - szerintem -
_-Ska-_
csendes tag
válasz
foreveryoung #11793 üzenetére
RBE bug:
Start -> Beállítások -> Vezérlőpult (Control Panel) -> Területi beállítások ->
-> Angol (UK - Egyesült Királyság)-ra kell állítani magyarról.
Nekem így megmaradtak a moddolt értékek... -
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #11753 üzenetére
Kihagyod a topic-olvasást?
(Lásd előbb.)
-
WiZARD
addikt
válasz
foreveryoung #11753 üzenetére
területi beállításokat angol-ra kell álíltani.
-
janos666
nagyúr
válasz
foreveryoung #11750 üzenetére
Abból nem lesz gáz, a fesz rendben lesz attól. Amúgy nem is lehet BIOS-ból felülfeszelni a 70-est, csak egy lehelettel tud többet adni, 1.263 helyett 1,267-et, vagy ilyesmi.
Használj bootos pendriveot és flashelj DOS-ból, sokkal biztonságosabb.Fura dolog ez hogy eddig mindenkinek 810-820 közt áll meg a GPU-ja, ez tényleg azt mutatná hogy a BIOS áll a tuning elébe, viszont Vmoddal 900Mhz-eket is villogtatnak külföldi fórumokon, mikor még csak egyetlen BIOS verzió létezik 70-esekhez. Bár remélem a Dimamon unlockolt BIOS-a mégis segít majd valamit, de azt az első hírekben júli 1-jétől igérték és még sehol.
-
HarryPotter
őstag
válasz
foreveryoung #11744 üzenetére
bocs, lehet, hogy lemaradtam valamiről: miért raktok fel új biost?
-
katt777
félisten
válasz
Elméletileg. Én azért megpróbálnám 2D-ben levinni a feszt és az órajeleket is. De előbb működjön a karid, és legyen egy jó bios-mentésed. Láttam, 4850-hez már 3 bios is van... Jönnek ezek szépen sorban, mint a 38xx kariknál.
-
rocket
nagyúr
válasz
Jol
-
rocket
nagyúr
válasz
foreveryoung #11730 üzenetére
A lenyege roviden, hogy 2.0.5 verzio elotti GPUZ progik nem tudjak rendesen lementeni az eredeti BIOS-t, a 128KB helyett csak 64KB meretben mentik le, amivel a kartya mukodik amig kinem kapcsolod a gepet, aztan a kovetkezo bekapcsolaskor a GDDR5 microcode hianya miatt mar nem tud bebootolni.
A megoldas, lekell tolteni egy 128KB-os BIOS-t es azt raflasehelni a kartyara, a linken amit feljebb irtam ott van egy alap 4870 BIOS, vagy itt talalhatsz nehany markahoz, gondolom Sapphire kartyad
-
_-Ska-_
csendes tag
válasz
foreveryoung #11732 üzenetére
Egy Sapphire 4870-es bios-át módosítottam az RBE v1.11-es editorral.
/ Egyelőre csak a "powersave" órajeleket állítottam kisebbre. /
Még nem flesseltem át a kártyát a moddolt bios-szal, mert melózom, de erre a
műveletre mindig az atiflash-t használom, mint ahogyan azt előttem már linkelték én is
azt javaslom. Nekem a Winflash nem működik (XP x64), állandóan kifagy. Mind1.
(Win-restart, boot-disk/USB (ami éppen van), atiflash a megfelelő
opciókkal/kapcsolókkal.) Ha tudok még valamiben segíteni, csak írj. -
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #11730 üzenetére
Azt írja, hogy 128 kB a 4870 bios, nem 64, mint a 3870, ezért a 64k feletti rész elfelejtődik (GDDR5). A többi csak a szimpla flash-elés vagy a Winflash, amit már ismersz.
Ja, és szerkesztés után nézd meg a fájlméretet. -
rocket
nagyúr
válasz
foreveryoung #11708 üzenetére
-
Mappa
addikt
válasz
foreveryoung #11341 üzenetére
én is valami szellős házat keresek de nem ilyen 20+ árakon
de inkább passzoljuk a ház témát itten
-
Mappa
addikt
válasz
foreveryoung #11338 üzenetére
ja azthittem valami kisebb, az egy toronyház
-
Mappa
addikt
válasz
foreveryoung #11335 üzenetére
milyen házad van,
-
rocket
nagyúr
válasz
foreveryoung #11034 üzenetére
Alex azt mondta julius vegere lesz uj verzio ami tamogatja majd.
-
west
őstag
válasz
foreveryoung #11028 üzenetére
guru3d rol szedd le a legujjabbat.asszem 2napos.
vagnia kéne. -
BPFeri
senior tag
válasz
foreveryoung #11028 üzenetére
Szia !
A legutolsó Version 2.09
ivaTuner még nem támogatja az RV770 ( HD48xx) GPU -kat.
Esetleg van már ennél ujabb verzió !??!F.
-
Chiller
őstag
válasz
foreveryoung #10702 üzenetére
Na vettem egy Sapi 4850-et én is.
Nekem is szaraxik... Már egy fél órája próbálgatom, nálam elmenti, csak aktiválni nem aktiválja...
Asszem megpróbálom az RBE-t, 10 másodperc játék után 88 fok (nyitott ház), az nem egészséges.
Majd beszámolok...... -
katt777
félisten
válasz
foreveryoung #10702 üzenetére
Esetleg tedd a fájlt írásvédetté...
(Ha ez nem elég, állítsd be, hogy csak te férj hozzá módosításra, minden más hozzáférést tegyél csak olvasásra)
NovaBlue: Nem az a lényeg, hogy mennyire meleg, hanem, hogy valamennyi hőt eloszlasson, a ventik keltette légáramlat meg elviszi a felesleget. Nekem pl. 1200 helyett 1300MHz-en is stabilak a RAM-ok a 3870-en, amióta Chilla van (régi hűtő, ugye, a hűtésen kívül volt, hiába nagyobb és réz, nem kapott levegőt). És ez nem kevés 3D gyorsulást jelent.
-
nepszter1
addikt
válasz
foreveryoung #10403 üzenetére
csak hogy hol ? mennyi idő allatt ? en ipon.hu-n rendeltem de nekem ugy megy csak hogy nekem a 2es és a 4 slotba van 2 és ugy fut
de pl ha 1et rakok bele akkor fut
de ha a másikat rakom nem ugy fut már szoval alaplap + memória ?
mod: nagy baj na nincs dualba ?
-
Speed®
titán
válasz
foreveryoung #10395 üzenetére
Ha mindent úgy csinálsz ahogy előtted leírták és nem megy, az érdekes.
(Keress rá a CCC szóra a keresőben és nézd át még egyszer mi merre..)tom_tol
Leginkább matricázásban\körítésben térnek el egyelőre a különböző verziók. -
eisento
addikt
válasz
foreveryoung #10390 üzenetére
csinálj egy saját profilt és azt próbáld átírni.. mondjuk én még nem tartok ott. mert lehet hogy a default profilt írod át és azt automatice visszaállítja alaphelyzetbe.
-
Speed®
titán
válasz
foreveryoung #10390 üzenetére
Először hozz létre egy egyéni nevű profilt, aztán majd lesz mit módosítani.
nepszter1
Szerintem a procihoz közelebbi és a 3. slotba pakold, ez az alapértelmezett.
Ha nem DCben hajtod, azt alaposan megérezheted bizonyos helyzetekben.
De ha hibázik valamelyik memó, akkor jobban jársz tényleg ha cserélteted.
Egy akármilyen 800/CL5ös 2x2 kitt megteszi, ha a procidat 9x400on tolnád.
Persze lehet 1066os kittet is kérni, de azokat megfizettetik és feleslegesek. -
Dillon
tag
válasz
foreveryoung #10182 üzenetére
Tényleg ügyes vagy
Amúgy xp alatt, de az elején nem akart menni, utána meg gondoltam jobb klikk az ATI systray ikonra, majd" Activate profil". Mivel akkor épp kínomban 80%-ra löttem be a ventit, egyből észleltem a sikert, mivel a házam kis híján felszállt, úgy beindult a kis GB venti
Ott ment 7500rpm-el, gyorsan le is vettük 40%-ra, így 3500rpm körül van, alaphőfok terhelés nélkül pedig olyan 50-53 fok (CoolerMaster CM690 házban).
-
Mozso26
senior tag
válasz
foreveryoung #9991 üzenetére
Igen
-
Mozso26
senior tag
válasz
foreveryoung #9983 üzenetére
pontosan
-
rocket
nagyúr
válasz
foreveryoung #9691 üzenetére
8.6 hotfix.
Nem mukodnek egyelore. -
c.zsolti
őstag
válasz
8.6 a legfrissebb driver
Itt még nincs is HD48x0 széria... Örülj, hogy a 8.6-al megy... -
alien_
őstag
válasz
'Reggelt!
1. Mivel 8.7 még csak beta, a 8.5 -ös meg még nem támogatja a 48x0 szériát, javasolt a 8.6-ost használni.2. Passz, próbáld ki =)
nepszter1: Ez így elég kevés... Milyen gép, milyen beállításokkal (oc?), milyen program, melyik verzió, milyen rendszerrel, melyik driverrel...?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
foreveryoung #9622 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest