- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Igen. Az x700 / gf6600-as Acerek is kb ennyit bírnak, pedig az elvileg megadott maximális idő dothanos gépek esetén 4 óra, turionosnál 3 óra (namost aksival nem tudom hogy állnak ezek, régebben az usanotinál az volt hogy a 4652-es dothanos 71Wh-s, a turionos 60Wh-s, most az előbbinél már csak 65Wh-t írnak, a notebook.hu-n meg mindkettőre 4000 mAh-t). Elvileg a dothanos üresjáratban kevesebbet fogyaszt, de nem vagyok benne biztos hogy az 1.4 óra eltérés kizárólag a procinak / videochipnek tudható-e be. Főleg hogy az nvidia chipek hagyományosan többet fogyasztanak mint az ati, annak ellenére mégis a dothanosra írnak nagyobb időt. Az viszont tény hogy a megadott időt a gyakorlatban sehogy nem sikerül teljesíteni, 2 óránál több nemigen lesz egyikből se.
-
Dr. Akula
félisten
Én voltam.
Aki lemaradt róla, itt a link:
DHModTool: [link].
ATI Mobility Catalyst (most épp 5.11-es) pedig itten: [link].
Nekem jelenleg a Mobility Catalyst van fenn, eddig jó. Régebben (1.5 évig) használtam az asztali Catalystot DHModToollal, az is teljesen jó volt (nameg akkor még nem is létezett Mobility Catalyst). Utóbbi előnye hogy mindig a legfrissebb drivert tudod használni, nem kell megvárni míg lesz belőle Mobility is, ugyanakkor nemtom a Mobilitynek vannak-e extra tulajdonságai (energiatakarékosság pl) ami az asztalinak nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged