- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
BFeco
aktív tag
Változik az ASUS garanciális szervizelése!
Tájékoztatunk minden kedves ügyfelünket, hogy 2006 március 1-től az ASUS kizárólagos szervize az NSE Hungaria Kft. lesz.
Telefon: +36 (24) 515-832 -
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2234 üzenetére
Én szemüveges boltban vásároltam.
-
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2231 üzenetére
Képernyő tisztítás.
Microszálas törlőkendő (300 Ft.), és ha szükséges, szemüveg műanyag lencse tisztító folyadék, pumpás (600-900 Ft.). Beszerzés ''szemüveges'' boltokban -
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2108 üzenetére
Igen, már kb. 5-6 éve használom ezt a Sennheiser fülest. A mélyhiányos (fülesen) Asus A6R-B002 ismerősömé, nekem egy offtopic IBM T42-es van. Azon nincs ilyen probléma.
-
BFeco
aktív tag
Ha valaki még nem ismerné (egy Asus kereskedő honlapjáról):
''febr. 03.
Fontos BIOS Frissítés ASUS Notebookokhoz
Tisztelt Ügyfeleink
Az ASUS Computer Inc. BIOS frissítést tett közzé az A3H/L típusú notebookjaihoz
Amennyiben az ön által vásárolt ASUS A3H/L típusú notebooknak BIOS verziója 2.05-ös és akkumulátorral kapcsolatos problémákat észlel(t) (Nem ismeri fel a windows az akkumulátort, illetve nem töltheto) abban az esetben kéjük frissítse BIOSának verzióját újabbra (pl.: 2.09-re)
1, A bios fájlt letöltheti az Árlista menüpont Driverek részébol. Vagy innen. [link]
2. A ''RAR'' fájl kicsomagolását követoen *.nrg fájlt nyissa meg, pl.: Ahead NERO program segítségével és írja ki az image tartalmát egy CD-re.
3. Az ASUS A3H/L bekapcsolását követoen, amint az ASUS logo megjelenik, nyomja meg az ''ESC'' billentyut a BOOT menü eléréséhez, majd válassza ki az optikai meghajtót (CD, DVD, CD-RW, DVD-RW meghajtó), ezt követoen automatikusan elindul a BIOS frissítése.
4. A BIOS frissítését követoen, amennyiben a notebook nem indul újra automatikusan, abban az esetben a „CTRL+ALT+DEL” vagy a kikapcsoló gomb kb. 5mp-ig tartó nyomásával, kikapcsol/újraindul a rendszer, ezt követoen az akkumulátortöltést visszajelzo problémái megszunnek!!! '' -
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2069 üzenetére
Én ezzel [link] (Sennheiser HD 580) próbáltam, és igen, igen mélyhiányos volt a hangja az AR6-B002-nek.
-
BFeco
aktív tag
Ha aktív hangszórón jó, és csak a kis impedanciás füleseken (jellemzően 30 -100 Ohm, de pl. Sennheiser HD580 300 Ohm) van mély hiány (amit én is tapasztaltam), akkor lehetséges, hogy a notiban lévő erősítő kimenetén lévő túl kicsi kapacitású kimeneti csatolókondenzátorok (néhány száz uF-ot szoktak alkalmazni) a bűnösek. Az tud ilyen mélyhiányos átvitelt produkálni, ha nagyon leterhelik az erősítő kimenetét. A szervíz mit mond erre, elfogadja hibának? Alaplap csere, ha van javított verzió. Nem lesz egyszerű menet.
-
BFeco
aktív tag
válasz
Louis Gara #2040 üzenetére
Ezt én is megjegyeztem (nem egy kategória, belépő ill. üzleti notebook) [link] (gondolom ezt nem olvastad el figyelmesen.
A kb. + 40 % akku kapacitás (Wh) kompenzálja a nagyobb (szebb) kijelző és a Celeron M nagyobb telepes (nincs SpeedStep) fogyasztását. -
BFeco
aktív tag
Nemrég telepítettem egy Asus A6R-B002 notit (akku töltés gond nem volt) Minden szépen felment, működött (WLAN-os internet, web kamera stb.) Próbából rádugtam a profi Sennheiser HD580 fülesemet, háát igen leszerepelt a noti, súlyosan mélyhiányos, ''szokolrádiós'' hang (Windows fejhallgató vagy speaker beállítás, szintén nem segített). Füles ment az off IBM T42-es notimba, megjöttek a mélyek.
Az ügyfélnél az Asus ( Celeron M 1,6 GHz) kb. 3 órát bírt akkuról (Wi-Fi internet), könyvelő program telepítés, böngészés. A nálam lévő off T42 (Pentium M 1,7 GHz) kb. szintén 3 óra.
Asus 8 cellás akku: 14,8 V, 4400 mAh, 65 Wh, IBM 6 cellás akku: 10,7 V, 4400 mAh, 47 Wh kb. 38 %-os különbség. Jó dolog a SpeedStep.
230 V-os tápról az Asus CPU kb. 56 C fokos, IBM (SpeedStep aktív - 600 MHz min. CPU freki) kb. 43 C fokos (böngészés ill. tétlen Windows XP).
A T42-höz képest, vastag.A kijelzője szép, csak nagyon tükröződik.
PS.: Tudom, hogy nem egy kategória a két gép.
[Szerkesztve] -
BFeco
aktív tag
Az ''idegen'' wlanos hálózat internet szolgáltatója nem egyezik meg a Te általad előfizetettel (vezetékesen használt email smtp szerver beállítása), ezért nem megy el a leveled.
A WLAN-os emberke is jól beállította a saját rendszerét (titkosítás, SSID, MAC szűrés).
Én figyelmeztetném, hogy egy kicsitnyitott a rendszere.
Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest