- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Volu
tag
AD1986 AC'97 2.3 SoundMax codec
-
Volu
tag
Ugye-ugye! Én is csak azután vettem észre, mikor már 2 napja nálam pihent. Ilyen meg sem fordult a fejemben, mert egy noti sem produkálta ezt. Azt hiszem jól leírtad mennyire hanyattdobja magát az ember, mikor szembesül a ténnyel. Tényleg nem túlzás a káromkodás
Ja ezt a soundmaxos állígatást felejtsük már el... Egyrészt szart sem ér, másrészt torzígassak itt a hangképen equalizerrel? Ugyanmár... annak defaultból kellene jól szólnia!
Ha nem túl nagy teher számotokra, akkor gyűjtsük már össze az itteni tapasztalatok alapján azokat az Asus modelleket, amelyek hangügyileg ennyire felejtősek! Talán sok anyázástól kíméljük meg a leendő márkatársakat
A3N szériánál nincs ilyen gond pl!
[Szerkesztve] -
Volu
tag
Bfeco akkor nálad is ugyanez a gond! Mivel valószínűleg mindegyik ilyen, ezért hiába vinném vissza, egy cserével is, ugyanott lennék.
Gyerekek ez egy nagy sz**..., aki munka közben szereti a zenét fülesen, az meg ne vegye! Én már direkt egy kisebb, mikrofonos fejhallgatóval is kipróbáltam, nem csak a nagy Sennheiser cuccoknál van gond. Félreértés ne essék! Nem csodát vártam, csak körülbelül azt, amely bármely mostani integrált hangkeltőtől elvárható. Nem értem hogy gondolta ezt komolyan az Asus, hogy ezt így kiadja...
Asusosok! Más modelleknél is ilyen trágya a hang, vagy ez csak az A6RB002 ''jellemzője''? -
Volu
tag
Sziasztok!
Asus A6RB002 noti...
Bedugom a fejhallgatót, hogy hallgassak egy kis zenét, mert a beépített szar csipógó alkalmatlan erre... na aztán a fejhallgatón is egy rakás szar ahogyan szól. Halk, és mintha nem lenne benne mély. Rádugom egy aktív hangfalra és tökéletesen működik. Azért ezt nem gondoltam volna, hogy egy egyszerű fejhallgatót nem bír meghajtani! Eddig még sosem volt ilyen problémám! Mely Asus laptopoknak van még ilyen AD1986 csoda hangkeltője?
Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged