- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
F. A. Bian #3879 üzenetére
Az A6RP és A9RP-ken nem találtam semmit se, amiben lehetne állítani! Ez a megoldás engem is érdekelne majd!
-
F. A. Bian
csendes tag
válasz
F. A. Bian #3875 üzenetére
Közben megtaláltam a választ a kérdésemre: nincs jelentősége.
Bővebben: [link]
[Szerkesztve] -
válasz
F. A. Bian #3869 üzenetére
vista miért ne menne fel rá? max. driver és AERO támogatás nem lesz
albgab: szvsz amit linkeltél az colorshine képernyő.. esélyes, h csillog, ami neki pont nemjo
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
válasz
F. A. Bian #3869 üzenetére
jelenleg külső VGA-k sem nagyon cserélhetők úgy egyáltalán, hát még egy chipsetbe integrált vezérlő...
XP támogatás pedig még valszeg egész sokáig lesz, olyan 5-8 év tippre (ebben moonman fórumtárs tud esetleg segíteni). ha ennyit kibír az az A6U, jól jártál -
Susnyak
csendes tag
válasz
F. A. Bian #3864 üzenetére
Nekem is fura lenne, ha ki lehetne cserélni, mert nem láttam még számtechboltban notebookba való videokártyát. A kivezetésekkel valószínűleg egyébként is gond lenne.
A Vistához egyébként nem kell dx9, csak ha az aero felületet is használni akarod. Az meg úgyis csak design... -
Barton
senior tag
válasz
F. A. Bian #3864 üzenetére
esélytelen ...
-
trebon
csendes tag
válasz
F. A. Bian #1712 üzenetére
itiz OK
De nagyon érdekelne aTe tapasztalatod. Általában/hirtelen/szubjektív, persze az eredeti postban leírt kritériumok figyelembevlteléval... THX. -
trebon
csendes tag
válasz
F. A. Bian #1694 üzenetére
Szia!
Hát szerintem keversz valakivel, mert én éppen információkat kunyizok a gépedről
Várom a Te tapasztalataidat is ;) -
saco
csendes tag
válasz
F. A. Bian #1693 üzenetére
Közben tegnap utánanéztem mi az a TSST és megnyugodva tapasztaltam hogy az enyémben más van
szal megnyugodtam köszönöm !!
Egy kicsit mondjuk hangosan pörget, de annyira nem gáz.. Neked nem szokott olyan lenni, hogy cd/dvd olvasásnál, ha felpörgeti leáll az mp3 ? Meg cd/dvd írás kezdeténél/befejezésénél is ugyanezt csinálja, tegnap filmnézéskor a video is leállt (de a felirat ment tovább), erre nem tudok magyarázatot
elég idegesítő lehet majd mondjuk buli közepén amikor a notiról megy a zene
Az asztali gépemben egy Toshiba dvdíró volt, hát harmjadannyiért vettem annó mint a többi dvdírót és mindent megevett mindent írt, imádtam, legjobb volt az árához képest, ezért furcsállom a TSST-t hogy tudta ennyire elbaszni
[Szerkesztve] -
válasz
F. A. Bian #1596 üzenetére
Mondták már hogy nagyon jó a hangod!
Szinkronstúdióban próbálkoztál már? Tényleg iszonyat jó!
-
RudiG
tag
válasz
F. A. Bian #1620 üzenetére
Nem lehet,hogy ebben is van,csak vhogy letiltották?
Milyen táskát ajánlotok? -
Sytex
tag
válasz
F. A. Bian #1607 üzenetére
Írjatok már egy linket lécci, mert nem találom, olyan sok a válaszüzenet!
-
Fifi
őstag
válasz
Megathx!
Tegnap elég elnyűtt voltam, így korán aludtam, most a munkahelyen meg hang nélkül néztem bele, így nálam nem csúszik a hang
A kép minősége jobb, mint amit vártam!Ez videótelefonálásra szerintem sok is.
Alig várom, hogy én is kipróbáljam élőben.
Otthon majd megnézem hanggal együtt.
Mégegyszer nagyon köszönöm!
Bye, Fifi -
Louis Gara
tag
válasz
F. A. Bian #1602 üzenetére
Jé, egy használató program
A mellékelt norton antivir néha annyira megfogja a netem, hogy nem is akar menni, a mediashow-t nem minősíteném, olyan mintha nem is lenne, elvileg a neroval rontja a dvd-ket, végre valami ami működik -
Louis Gara
tag
válasz
Jó lett a video, nekem nem fut együtt a hang és a kép, lehet a dekodolással van valami gond.
A másik, hogy hogy sikerült 640x480-as videot rögziteni, melyik programmal? A powerdirector lenne a ludas? -
RudiG
tag
válasz
Sztem király
...már majdnem olyan jó mint a képernyő kímélő
Viszont nekem késik a hang,asszem. Vagy fordítva, de vm nem stimm. Ez vn codec hiba lehet? -
Fifi
őstag
válasz
F. A. Bian #1584 üzenetére
Rendeben! Várom
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
F. A. Bian #1580 üzenetére
Hát, ha fel tudod tölteni valahova, akkor a méret nem számít én többszáz megát is letöltenék csak lássam már azt a videót.
Az viszont igaz, hogy egy félperces snittből nem nagyon lehet a minőséget megállapítani
Szóval megoldható valahogy a kicsit több idő felvétele és eljuttatása hozzám?
Előre is köszi!
Bye, Fifi -
Fifi
őstag
válasz
F. A. Bian #1576 üzenetére
Végre egy ember, aki tud a webcammel felvételt készíteni!
Tudsz feltölteni valahova vagy e-mailben elküldeni egy 2-3 perces videót, amiből kiderül a film és a hang minősége?
Hadd szakadjon meg a szívem még egy hétig ...
Bye, Fifi -
Louis Gara
tag
válasz
F. A. Bian #1470 üzenetére
Azt meg hogyan, ugyanis, ha fel szeretnék fenni, javasolja, hogy nyomtassam ki a szerződést, küldjem el, és akkor megkapom a deluxe változatott 40%-os kedvezménnyel...vicces.
-
Fifi
őstag
válasz
F. A. Bian #1470 üzenetére
Ez jó hír
Akkor már csak egy A3Vc tulajnak kell elszánnia magát, hogy felvételt készítsen és elküldje nekem
Please, A3Vc tulajok szánjatok meg
Bye, Fifi
Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- Arch Linux
- Milyen digitális videókamerát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest