Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy sokat számít a pályahőfok, a gumihőfok és a pálya gumizottsága is, ezek mind jelentősen befolyásolják a köridőt és pár fok eltérés is már súlyos tizedeket jelenthet. Ezért érdemes feljönni a mi gyakorló szerverünkre, mert ott ezek a tényezők állandók és mindenki azonos feltételek mellett körözhet... és nyilván aki WR közeli időket megy, az nem 3 kört tesz bele...

Az ABS hiánya az öreg RSR-ben szerintem nem érdemi probléma, jó beállítással meglehetősen nehéz blokkolni a gumikat.

Ma este lesz a nyílt bemelegítő futam, örömmel látunk mindenkit!

-
Adebayor
aktív tag
hello.
van esetleg spectator mode ac-ban? valahogy nem lehet megodlani? nem fontos, csak kérdezem, hátha. Főleg ha közvetíteni akarna az ember. Bár nem lenne annyi ember, hogy nem férnének el az autók

-
guftabi96
addikt
válasz
neilszab
üzenetére
Durva, hogy mennyire tapad neki az autó

Szerintem, ha megszakadnék se tudnék ezzel a setuppal 55 alá bemenni.
Most kipróbáltam, mentem 3 kört, 56 közepe lett. Ebben még nyilván van, most megyek először ezzel az autóval ezen a pályán, de azért ennyi számomra nem maradt benne
Más:
Ezeket a graphics modokat ( pl.: [link] ) lehet/szabad multiplayerben is használni? -
tobias88888
őstag
A későbbi fékezés a fékerő beállításnak tudható be főleg, de itt a setup. RSR-nél elég nehéz elfékezni ABS nélkül is a gumikat, legalábbis GT3nál ABS nélkül sokszor könnyebb
Elől 56os fékerő van neki beállítva amihez nem árt már egy kis gyakorlat is. Én 60nál is sokszor eldobom fékezés közben az új loadcelles fékkel

-
negro
őstag
válasz
neilszab
üzenetére
Kb total, ugy vezetek mint a videoban. A setupolas is megy meg szerencsere mert 95%-ban igy allitottam be. Viszont jo 20-30m-el kesobb fekez viszont. Momoval ABS nelkuli autot Assettoban katasztrofalisan nehez fekezni. De meg azert ra allok megint hatha 1.5 mp lejon belole. 1:54 vegevel kiegyeznek.
Azert nem ma keztem. Anno Race07-ben nem egy bajnoksaban rendre az elen voltam csak abba hagytam jo 2,5 eve. Egyenlore nem tudom ki porobalni online mert ez a pack nem eredeti.
Ezert testelgetek, hogy van-e ertelme megvenni es nevezni mert most meg lenni is ra idom. -
neilszab
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Szerintem a szeki váltó nem vonja magával az autoblip bekapcsolását, csak azoknál az autóknál, amiknél gyárilag szeki van. Mondjuk én minden autó esetén reflexből adom a gázfröccsöt leváltáskor, ha kell, ha nem...

Egyébként a tavalyi bajnokság első két helyezettje H váltóval ment, elvileg a H váltó nem lassabb (sőt, jobb kigyorsításokon), csak nehezebb.
-
tobias88888
őstag
válasz
neilszab
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez az alap. Van olyan mod, ami lecseréli a felhőket értelmesre.
ABS, TC és SC off, viszont kormányváltóval ment így az auto blip is be volt gondolom kapcsolva. De sokan mentek H váltóval blip nélkül 1:52 elejét (nekem ugyan így 1:54 vége), az már tényleg minden segítség nélkül van

-
neilszab
őstag
Egy jó kört szinte bármilyen kormánnyal össze lehet rakni, a jó technika inkább a stabilitásban és a magabiztosságban segít. Én inkább a vezetéstechnikában keresném a hiányzó másodperceket, 4 mp-t nem kaphatsz csak a MOMO miatt...
Holnap este nyílt bemelegítő futam, a gyakorló szerver meg addig is megy, gyere, próbáld ki magad!

-
neilszab
őstag
Íme az 1:51,7-es WR kör és hozzá a setup is:
Viszont ha az eredményeket és a köridőket megnézed, akkor láthatod, hogy a mezőnyben vannak profik és kezdők is, van aki nem tud bemenni 1:58 alá, tehát mindenki találhat magának ellenfelet...
A következő helyszínre Mugello-ra már megy a 0-24 mindenki számára elérhető gyakorló szerver, itt ki tudod próbálni magad, itt láthatod az aktuális köridőket, illetve most csütörtökön lesz nyílt gyakorló futam is, örömmel látunk mindenkit.

-
-
Awareness
csendes tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Köszi Szépen!

-
barcalaci84
őstag
válasz
Awareness
üzenetére
jelenleg a bajnokságok futnak (bár egyébként épp tegnap került szóba hh be kéne izzítani megint pár funrace-t is...Mastersen 0-24 mennek a gyakorló szerverek, ahol van idő begyakorolni a az adott pályát /auttót...
bármikor be lehet csatlakozni az éppen zajló bajnokságokba is ( a prekvalifikációs rendszerrel olyan szerverre kerülsz ahol hasonló tempójú ellenfeleket is találhatsz )
2 hétente vannak az éles bajnoki futamok , a váltott heteken pedig mindenki számára nyitott felkészítő futamok vannak...
jelenleg Porsche RSR 3.0 csütörtökönként , vasárnaponként pedig GT3 versenyek
(ezen a héten pont a Nyílt felkészítő futamok vannak)legközelebbi szervezett futam: csütörtökön [link]
-
Awareness
csendes tag
Sziasztok!
Most a hétvégi leértékelésnél vettem meg a játékot, minden elérhető dlc-vel együtt.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy nincs-e valahol egy összesített lista az elérhető magyar szerverekről. Sok fórumot átböngésztem, de a legtöbb helyen csak a már zajló bajnokságok futamainak a szerverét találom. Gondolom van azért sok 0-24-es nyitott szerver is, nem csak a bajnoki futamok alkalmakor. Szívesen regisztrálok bárhova, ha kell, ez nem probléma. Igazából érdekelnek a bajnokságok is, de egyenlőre még gyakorolnom kell ezekhez, így inkább a funrace-es futamokat preferálnám egyenlőre, de a sima közös gyakorlás is megtenné.
Szóval ha tudtok ilyen listáról, ami megosztható, akkor legyetek szívesek belinkleni egyet. Ha nincs ilyen, akkor egy-két bejáratott szervercím (+password ha kell) is megteszi, lehetőleg olyan, amit esténként mások is használnak.Előre is köszönet a válaszadóknak!
Üdv.:
Szabolcs(Ui: idáig Project Cars-t toltam, szóval nem idegen a szimuláció.)

-
negro
őstag
Koszonom -
negro
őstag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Megtudnad mondani mi volt itt a Q legjobb ido?
-
barcalaci84
őstag
Összefoglaló Zandvoortról:

[link] -
AMD_ok
őstag
válasz
kenguru99
üzenetére
Itt megtalalsz minden infot a jobb felso "MENU"-ben. DLC-k az additional content-ben, kulon meg kell nezni, mert a "cars" es "tracks" menuben minden auto es palya fel van sorolva, azok is, amik DLC-kben vannak
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Az alap programnak része a nürburgring-nordschleife?
-
KRi2
aktív tag
Tavaszi Porsche RSR Bajnokság!
Uraim, ez aztán kihívás lesz a javából! Mindenki felejtse el a modern technológiát, az elektronikus ketyeréket és minden mást, ami megfoszt minket a vezetés öszinte élvezetétől! Ebben a bajnokságban a legendás 1972-es Porsche 911 RSR-t fogjuk megülni, melyek nyergében minden egyes féktáv, kanyar és kigyorsítás garantáltan megizzasztja az embert, miközben végig ott fog ülni egy kéjenc kis vigyor az arcunkon!
A 7 fordulós bajnokágból a 6 legjobb egyéni eredmény számít bele a végértékelésbe, a futamok között lesz 2 x 30 fordított rajtráccsal fűszerezett és 60 perces versenytáv is! Lesz lehetőség egyedi festések használatára, valamint csapatokat alakítani és az egyéni mellett a csapatbajnoki címért is harcba szállni!
-
SLYM
veterán
Rájöttem a megoldásra, valami gear-t kellett 0-ra levinni és úgy jó lett (igazad volt, össze-vissza rángatott a kormány mindig, próbálta az ívre rátenni, de rosszul avatkozott be). Most már minden fasza, 3 mp-re megközelítettem az időmet, amit billentyűzettel toltam, átjött haver, ő 1 mp-re közelítette meg az időmet a Nordschleife-n, pedig előtte sosem játszott a játékkal
. Na majd este megjavítom az időt, végre tudok rendesen kanyarodni. 
-
Chosen
addikt
Egy barátomnak Force Ex kormánya van, sajnos jó ideje már nem támogatja a játék és az FFB össze-vissza rángat azzal a kormánnyal. Próbáld meg kikapcsolni (húzd le 0-ra driverben) az FFB-t, de egy 900 fokos kormány alatt sosem lesz az igazi az AC. Még az early access verzióknál (0.X) nem volt ilyen probléma, de gondolom a jelenlegivel szeretnél játszani...
-
SLYM
veterán
Sziasztok! Vettem egy Logitech formula force ex kormányt. Olyan érzésem van, mint ha lenne benne valamilyen segítő ami beleszól a kormányzásomba a játék alatt. Ez lehetséges lenne? Ki lehet ezt vajon kapcsolni? Köszi.
-
neilszab
őstag
Porsche 911 RSR Fun & Test futam!

Ma este kipróbálunk pár újdonságot az AC-hoz, mint amilyen a fordított rajtrács, az új gyári Pit App és a Riverside nevű oldschool add-on pálya!
Gyertek bátran, infók itt:

AC TestRace: P911 - Riverside - 03.28 -
djrobaa
aktív tag
-
SLYM
veterán
Sziasztok, letöltöttem a hungaroring pályát, betettem a megfelelő mappába, látom is a pályát, de amikor indítanám, akkor visszalép a menübe a játék. Mi lehet a gond? Köszönöm!
-
Remington
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a minőséget is lentebb vetted?
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Van arra bármilyen app hogy a replayeket el tudjam menteni megbízhatóan?
Mert maga a játék egy kalap szar ebből a szempontból... session után elmentem a replayt, erre a session fele van csak meg kb... méret kimaxolva a beállokban, nem ez a gond... -
-
-
guftabi96
addikt
GT3-asok közötti erősorrend nagyjából hogy áll most?
Csak nekem fekszik nagyon, vagy a kis Z4-es tényleg nagyon gyors? Imolában próbáltam, és sokkal gyorsabb tudok lenni vele, mint kb bármelyik másikkal.Olyat nem terveznek csinálni a Kunosnál, hogy egy adott személy akkor is fel tudjon menni a szerverre, ha a választható autók közül nincs meg mindegyik? (nem magam miatt kérdezem, nekem mindegyik dlc megvan, és meg is lesz terveim szerint, viszont haverral sokszor nem tudunk együtt játszani, mert neki pl a Porsche pakk nincs meg). Úgy, mint ahogyan a Raceroomban vagy akár az iRacingben van.
-
törölt tag
Szia
Érdeklődnék a 3 monitoros builded mennyire lett elegánsan kezelhető, ha szabad így kifejeznem magam?Én egy GTX980-al tolom (adatlapon a komplett gép) és az a bajom, hogy a játékokhoz használt nVidia surround, és a normál használatú, hagyományos 3 monitoros rendszer között, eléggé körülményes a váltás (nVidia vezérlőpult macera)
Játékra sajna a 3 monitoros megoldás nem jó, mert az 3x 1920, és nem látja egybe, eddig egy játék sem.
Az nVidia surround meg borzalmas sima windows használatra. Szinte semmi nem kezeli korrektül az 5760-as szélességet.A beállítások közötti váltásra próbáltam több alkalmazást, a DisplayFusion-t meg is vettem G2A-n, de a Surroundot semmi nem kezeli, csak az nv saját vezérlőpultja.
Ráadásul surround alatt, és sima alatt is más a monitorok sorrendje. Ezen mondjuk lehet, hogy tudnék variálni kábeldugdosással, de ott is meg vagyok kötve, mert az általam vásárolt (olcsó) DP kábelek csatlakozói, nem férnek el a kari hátulján egymás mellett.
Így vagy egy DVI, vagy egy HDMI kábelt is be kellett iktatnom.Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, én sokat nem tököltem a szögekkel. Olyan 30 fok körül állhatnak a két széléről, rakhatok fel fotót, ha gondolod.
Egyelőre Project Carsot tolom, de gondolom AC-ben sem más. Egészen használható, látványos, nagyon jó a térérzet az autóban ülve, bár a külső tükrök nem mindenhol használhatóak. Ez főleg Euro Truck Simulator 2-nél probléma, de PC-nél nem. (ETS2-nél nincs belső tükör ugye)
Cockpit és felső sisakkamera nézetben sem tűnik úgy, hogy lőréseken bámulsz kifelé. Egy trackIR még elképzelhető, hogy hozzá lesz dobva a közeljövőben, bár ez nem tuti.bocs az offért, folytathatjuk privátban is, de gondoltam másnak is hasznos lehet.
-
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
És meg is jelent!
Assetto Corsa v1.13 update available!
We're pleased to announce that Update v1.13 is available to download on Steam NOW, featuring the Mazda MX5 NA and the Mazda 787B as FREE bonus content. But that's not all! Update v1.13 also natively brings the long-awaited OpenVR / VIVE support (beta) and some fixes for Oculus users, as well as many new multiplayer features, including reversed grid races and mandatory pits with pit stops strategy presets! Check out the following changelog for all the improvement and fixes!
Update v1.13
- New Porsche 911 RSR 2017 for Porsche Pack 3
- New Mazda MX-5 Miata NA
- New Mazda 787B: mod skins made for the original 787B mod will need to be updated using the new template
- Added OpenVR/Vive support (beta)
- Fixed Mazda MX-5 ND setup ride height false indication
- Fixed Alfa Romeo Giulietta QV gearbox damage
- Adjusted Lotus 72D and Ferrari 312T tyre compound wear and heat ranges
- Fixed Flag rendering for VR
- Fixed colour balance for emissive items (lights+digital) when Post Processing is turned off
- Added downshift protection alert (can be disabled through the launcher options)
- All GT2/GTE cars default to Medium tyres now (also for AI)
- Fixed broken rendering when OCULUS mode is selected but no Oculus is actually connected
- Added Pitstop arrows to DirectInput Dpad: bind to the wheel dPad: can be overidden by controls.ini [ADVANCED]DPAD_INDEX_OVERRIDE=0
- Added Pitstop quickmenu + Setup pitstop strategy: this can be custumized and disabled by system/cfg/pitstop.ini [SETTINGS]USE_MOUSE_PITSTOP=0
- Updated Fanatec library to support new wheel bases.
- Fixed possible CPU warning when player gets retired.Multiplayer Features
- Added reversed grid races: The race session will be restarted in reversed grid order based on the standings of the previous race. Players disqualified in the first race will start from the back of the grid in the second race, regardless of their position being within the reversed grid range.
- Added locked entry list in pickup mode: same as in booking mode, only players already included in the entry list can join the server (password not needed).
- Added car Steam ID sharing in entry list: each car in the entry list can feature multiple GUIDs. Players can share that car (one at once). The name inserted in the entry list is used as driver name.
- Fixed server result log not displaying invalid laps.
- Fixed end-of-race session status for lapped players in lap races.
- Added Mandatory Pit: A pit window can be added to the race session. As a design choice, players need to stop at their pit box within the pit window to have a valid pit stop. Players with pit boxes further down the pitlane need to take this into account before deciding on their strategy. Players may make additional pit stops before and after the pit window, but only making a mandatory stop in the indicated pit window will validate their race. Server admins must decide on a pit window that allows all players, regardless of their pit box position, to comfortably make a pit stop under normal racing conditions.
- Updated Shared Memory -
KRi2
aktív tag
Holnapi bandázós, bolyozós esténken a kis méregzsák Alfa Romeo GTA-t vesszük kezelésbe közösen. Pálya az alaptartalomban is megtalálható olasz Magione. A futam tökre kötetlen, gyertek minél többen!

Infók: [link] -
shteer
titán
3 monitort használóktól kérdezném, van-e valami útmutató az optimális távolságra és a szögek beállítására? 32" kijelzőkkel tervezek + cockpit
-
guftabi96
addikt
-
Met
nagyúr
válasz
corsafan
üzenetére
Nekem sincs jogsim mégis manuális váltóval megyek itt.
Csak annyit kell megtanulni hogy melyik kanyarba milyen sebességgel lehet bemenni és kanyar előtt a fékezési pontokat.
Rally-ban viszont automata, örülök ha a kanyart be tudom venni és megjegyezni hogy milyen jön, nem még hogy váltogassak közben
-
corsafan
csendes tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Köszi a választ. Használnék én manuális váltót, viszont mivel a valóságban nem vezetek, így a váltás megszokása lesz a leghosszabb és legnehezebb. Jelenleg két autóval megyek, az egyik a Mclaren P1, a másik pedig egy C elisée TC1-es kocsi. Tegnap este mentem egy kört a targa-florio pályán hot lap módban, a Citroen eszméletlenül betapad minden kanyarban, több mint 40 perces volt az az egy kör, de minden pillanata élmény volt és nagyon oda kellett figyelni minden kanyarra. A trento-bordino pályának akarok majd nekimenni, ahogy látom elég kanyargós és nem is rövid hegymenet, illetve van még a pikes peak hegymenet, azon már mentem párszor és meg kell mondjam elég nagy kihívás nekem hiba nélkül végigmenni rajta.
-
guftabi96
addikt
válasz
corsafan
üzenetére
Használj manuális váltót, jobb tanácsom nincs.
Nem tudom milyen kormányod van, de pl ha a pillangófüleket használod, akkor egyáltalán nem nehéz megtanulni. Egy kis szokást igényel, de szerintem egy délután alatt megvagy vele, és utána már egyáltalán nem fogod szeretni az automata váltót
-
corsafan
csendes tag
Üdv. Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Én automata váltóval kezdtem el játszani, egyenlőre még az is elég nekem hogy az alul illetve túlkormányozásra oda tudjak figyelni. Viszont leváltásnál van egy olyan problémám, hogy bizonyos autóknál borzasztóan lassan vált le, emiatt pedig a féktáv is jelentősen megnő. Manuálisan le tudok váltani, de akkor meg kinyírom a motort, már többször is jártam így. Van valami, amit át kellene állítanom a játékban? Vagy ez normális dolog automata váltóval?
-
KRi2
aktív tag
Ma este ismét bolyozó. MX5 vs GT86!

Bolyozós esténken egy elfeledett legendát a Toyota GT86-ost eresszük össze, a népszerű Mazda MX5-ös utcai verziójával. Helyszínnek Silverstone kissebb, nemzetközi verzióját választottuk, hogy könnyen együtt maradhasson a grupetto, bármikor ki-be lehessen csatlakozni, hogy csak úgy pöröghessenek a körök.
Infók: [link] -
Nyethuszar
tag
Sziasztok ! Logitech G27-re tudna valaki mind játékbeli mind Logitech Profiler beállításokat ? Köszönöm előre is
-
trialboj
őstag
Még tavaly kezdtem el, csak úgy szórakozásból, aztán most volt időm befejezni.
Assetto Corsa - FanMade typo advertisement
Nincs különösebb célja, csak gyakoroltam a szoftvert, és pont az Ac pörgött akkortájt

-
neilszab
őstag
válasz
neilszab
üzenetére
BMW Z4 GT3 - Mugello: WR Hotlap & Setup!

Most vasárnap kezdődik a GT3 Bajnokság, Piski Tamás pedig megosztotta velünk az 1. forduló helyszínén futott 1:46.5-ös körét, ami jelenleg világrekord a BMW-vel és egyben a 3. legjobb idő a teljes GT3-as ranglistán!
Figyelem, a WR kör nem a prekval szerveren született, ahol mások a tapadási viszonyok, viszont minden bizonnyal így is sokat segíthet a felkészülésben.
A gyakorló szerver 0-24 elérhető, további infók és setup itt: GT3 - Mugello

-
AMD_ok
őstag
Sziasztok!
Márciusban indul Assetto Corsa túraautó bajnokságunk, a HRF1RT. HU-n! A sehol máshol nem található, egyedi modban az autók motor-váltó-futómű hármasa minden autóban megegyezik, viszont a a nyomtáv, tegelytáv, és inercia rendszerek minden autóhoz egyediek, a valódi versenygépek adatait tartalmazzák! Ezért a jármüveket kicsit másképp kell setelni, de mint a hotlap is mutatja, gyakorlatilag ugyanolyan köridőre képesek, ami garantálja az izgalmas futamokat. 6 FWD és 5 RWD autót tartalmaz a mod, igy remélhetőleg mindenki talál ízlésének megfelelőt. A versenykiírásban minden egyéb információt megtaláltok a sorozattal kapcsolatban, letölteni a modot erről a linkről tudjátok, jelentkezni pedig az adott fórum topicban lehet, amennyiben elnyeri tetszéseteket!
Várunk mindenkit szeretettel, gyertek, legyünk minél többen!
-
Met
nagyúr
TM T150 kormányt használ valaki?
Tegnap elővettem megint az AC-t, mentem egy kört és az ffb ha mondjuk megdob a rázókő nekiáll korrigálni és jobbra-balra ingázik kicsit.
A kormányt kalibráltam de még a Momo Force ffb beállításai vannak benne, azzal nem volt ilyen ingázás.
Amúgy jól működik.
A Dirt rally miatt 280-290 fokon van a fordulás a TM szoftverben. -
KRi2
aktív tag
Holnap kedd este ismét bolyozás! Ezúttal pici Highlands-on, pici Abarth-al.

A vonatozást, az Abarth 595 S2-vel az új, ingyenes skót Highlands pálya városi verzióján fogjuk megtenni. Aki lemarad, az kimarad, és nem tudja mit hagy ki!
Részletek: [link] -
Adebayor
aktív tag
hali
valaki rá jött már arra, hogy lehet az stracker hotlaps-ot resetelni? Magyarul az időket törölni.
-
neilszab
őstag
Indul a 2017-es GT3 Bajnokság!

Magyarország legnagyobb Assetto Corsa megmérettetése új szezonnal folytatódik, 9 futammal, a teljes GT3-as mezőnnyel, izgalmas helyszíneken!
A nyílt gyakorló szerver 0-24 elérhető, setup pedig megtalálható a futam kiírásában. Az előző szezonban közel 70 versenyző vett részt és most is már több mint 100 köridő található a prekvalon, így nagy mezőnyre számítunk, ahol a kezdők és a profik is egyaránt megtalálják a magukhoz méltó ellenfeleket! Tegyétek próbára magatok Ti is!
GT3 Bajnokság: www.gtr-masters.hu/tema/6182
Szezonnyitó futam: www.gtr-masters.hu/tema/6173Most vasárnap este nyílt bemelegítő futam, gyertek bátran!

-
HollyBoni
veterán
Versenyautókon ezt már a 80-as években megoldották: ALS.
Azt nem tudom hogy a fejlesztők valahogy bénán próbálták szimulálni ezt a játékban, vagy ott nincs. A "durrogás" meg van ha elveszed a gázt, és elég reszponzív, könnyen felpörög a turbó gázadásnál, de mégsem úgy viselkedik mint az anti lag élőben.
-
vlevi
nagyúr
válasz
hegyipapa
üzenetére
"de a nagy turbó már meg volt"
Meg a brutál turbólyuk.
A quattrót nem próbáltam még a játékban (élőben meg még nem is láttam ), de ha olyan a turbó, mint bármelyik másik, 80-as évekbeli autónak, akkor egy kanyarból kigyorsításkor kövér teligázra én arra számítanék, hogy mégnemjó-mégnemjó-mégnemjó---márnemjó érzés lesz. -
hegyipapa
senior tag
Audit S1 Quattro Group B próbáltátok ? Vélemények ?
Én nagyon vártam, próbálkoztam vele, még nem teljesen úgy megy ahogy én szeretném, de tetszik.
Nagyon veszett egy jószág, baromi erős, gyorsul is mint állat. Úton tartani már keményebb feladat. Nagyon hajlamos az elejét tolni a kanyarban, fék is kicsit alul méretezett az erőhöz képest. 86-os technika még a futómű és a fék nem volt a csúcson, de a nagy turbó már meg volt
-
wolf033
senior tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Tegnap pont belefutottam egy ilyenbe. A Ferrari 488 GTB pont ilyen.
-
barcalaci84
őstag
válasz
whiterat
üzenetére
szekvenciális autók se ugranak be és lehet rajtolni kuplungról leugrással...
viszont szerintem van olyan autó a játékban amiben nincs kuplungpedál ... (legalábbis olvastam valami ilyesmit, csak nem emlékszem melyek) ott értelemszerűen valóban kigurulsz majd gondolom
de én még nem futottam ilyen autóba -
vlevi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sebaj.

Nagyon vártam már.

viszont lesz lassan hely váznak és 3monitornak