- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Szerencsére még csak 14, de érdekes módon míg én acc-be megyek, Ő inkább ams2, ha versenyez, de lazítani ac-be szeret és ott látott valami videókat, hogy csapatják a városban. BeamNG nem köti le annyira, versenyautóval szeretne menni városban, de sim-el. Van ám elképzelés... -
---Lasali---
Közösségépítő
én vágtam alá egy bazi nagy bútolapot, felcsavaroztam mind a 6 darab 6 os csavarral, sűlyesztve, aztán arra ráragasztottam szerszámos fiókba való tapadás segítő szivacsot palmatexel
aztán be van tolva a falig, esélytelen hogy megmozduljon, igazi szoci bútorlap, 3 szor nehezebb lett tőle a pedál
atom szét driftelheted másodpercenkénti kuplung-gáz váltásokkalha simán betolod falig a g27 pedálját, az eleve nem jó, mert elnyírja a kábelt, valamint íves a hátulja, tehát össze vissza forgolódik, amitől ráadásul mégjobban elvágja a kábelt
-
Shodan
őstag
Ez most ha minden igaz más lesz:
It’s really important to us that we make DiRT Rally the best game it can be and we can only do that with your help. Steam Early Access is the perfect place for us to do that. We believe that DiRT Rally is the game many of our fans want and right now,...
http://www.gamestar.hu/dirt-4-rally-codemasters-early-access-steam-pc.html [link]
Azt hiszem erre várunk nagyon sokan, ha nincs jobb ajánlat este megveszem és teszt, ha gépem is ugy akarja
-
neilszab
őstag
Azt, hogy felváltáskor el kell venni a gázt, leváltáskor meg gázfröccsöt kelladni, az abból adódik, hogy ezek H váltós autók. Így ha szeki módba kapcsolsz, akkor a kuplung és a kulisszás váltó használatától ugyan menetsül, de a többi pedált attól még ugyan úgy kell kezelni. Ez egyrészt begyakorolható, másrészt ha a "Auto Blip" funkció bekapcsolod, akkor ezekkel sem kell foglalkoznod. (Sajnos szerver oldalról ez még nem tiltható)
-
-
Ha szépen progresszíven fékezed meg, akkor nem fog féktávon megcsúszni. A puha futóművel nem szabad "erőszakoskodni" különben elrepülsz (mondjuk egy kis fékerőelosztással is rá lehet segíteni, 1-2%-ot előre az alaphoz képest). Kigyorsításon mindig mozogni fog a hátulja, egy ilyen autónál az a normális.
-
Van ott még egy perc is. Én is kipróbáltam, mentem egy 7:00-t másodjára, de szerintem elég szar kör volt, medium gumin (bár én ismerem a nyomvonalat). Súlyos másodpercek vannak még benne, nem csodálkoznék 10-15-ön sem egy kvalis setuppal.
Finoman szólva nem vethető össze amúgy a nehézsége egy rFactorral, amihez eddig szoktam. BMW powa'. -
barcalaci84
őstag
mindenki hibázik, ez benne van....gyere, gyertek ma este is...
mire kijön a lézerscannelt változat mindenki megtanulja a vonalvezetést és jó lesz az...a szándékos idiótáskodás, a 10 éves szint viszont száműzve lesz....
pénteki gumiégető barátunk ma már nem fog tudni csatlakozni...illetve a szavazásos dologra is találtam megoldást...
serveroldalról lehet állítani, h hány százelék után menjen át egy szavazás...(milyen százalék legyen?)freejoin-nal bármikor be tudtok csatlakozni [link]
FONTOS! a server név változott: MAGYAR AC FUN SERVER [MASZIM] [FREEJOIN]
Immár rendes serveren mehetünk majd köszönhetõen a MASZIM-nak...
a server állandóan üzemel (már most is megy), reggelente vált majd az éppen aktuális esti programra...a serveren az esti futamok ideje alatt TILOS a restart...
torrentet kapcsolja ki mindenkiMaszim TS: 87.229.108.129:9987
Jelszó: maszim
TS szoba: ASSETTO CORSA -
DigitXT
félisten
Nem élek ilyesmivel. Én itt olvastam, és ezért is vettem meg pár napja.
Szerk: ráadásul a linkelt HSZ óta írtál a topikba, szóval már tudtál róla. -
-
Nos, azt a Steam SSA szerint tilos, úgyhogy ha tesz is ilyet valaki, én a helyében nem reklámoznám:
HollyBoni: Majd ha kész lesz...
-
neilszab
őstag
Mivel ezek csak esti funok, így kétlem hogy bárkinek lenne kész set-je ezekhez. Ha lesz vmi komolyabb futam, akkor ahhoz már jó eséllyel kerülnek majd fel setupok ebbe topikba .
Most hétvégén egyébként BMW M3 GT2 - Nürburgring GP kombó lesz vmi masszívabb futamtávval, még nincs kihirdetve, de el lehet kezdeni gyúrni rá!
-
Csapoati
nagyúr
Magáról a Steamről? Aprón biztos volt olcsóbb is a ruszki giftek miatt.
Én ugyan 23,29€-ért vettem, de walleten volt pénzem kártyákból, szóval csak 10€-ba fájt, ha azt vesszük.
#1292: Erre a Spin Tiresre rá kellett keresnem, mert még nem hallottam róla. Jónak tűnik, bár nekem szinte minden tetszik, amiben guruló járművek vannak.
-
Revolit
senior tag
Nekem is hasonló problémám van, csak egy DFGT-vel
Ha filter nincs maxon, akkor eleve rezeg mint valami elcseszett vibrátor középállásban a kormány, üresben, egy helyben állva is. Ezt megoldja a filter maxra állítása.Viszont ha elengedem kormányt menet közben, elkezd egyre jobban "kilengeni", és nem húzza középre. Ez akkor baromi idegesítő, amikor 180 foknál többet akarom forgatni, és el kell engednek kormányt. Ezek után nem áll vissza magától, mert túlmegy a középnél, illetve elég furcsán viselkedik. Ötletek?
-
neilszab
őstag
Nem lesz olyan mint az iR, egyszer kell megvenni és onnantól a teljes tartalom a tied és nincs előfizetési díj sem. A megjelenés után érkezni fognak még fizetős DLC pack-ek...
Most akciós: Assetto Corsa hétvégi leárazás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest