Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
Assetto Corsa Ultimate Edition Upgrade,nem tartalmazza a Dream Pack 1-2-3 kiegészítőt?
Most vettem meg.
-
Foose
addikt
Próbáltátok már ezt a pályát? [feldbergring] Nekem nagyon bejön. Igaz,én jelenleg Skoda Octavia-val mentem rajta.... Lehet hogy lassabb autóval jobb....
v2 nekem is kb így megy az EVO.... -
v2
őstag
Ennek az evonak úgy kell a kanyar mint tankhajónak a hátraarc, és úgy is áll meg. Ha az életben is ilyen egy Ferrari, hááát
-
Foose
addikt
Már nincs hozzá magyarosítás? 1.16.3-hoz még volt. Sehol nem találok frissebbet. Közben pár perce frissítés jött a játékhoz steam-en,de nem találok infót róla,mit tartalmaz a frissítés.
-
Foose
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Hát,épp annyi pénzem még volt,hogy a Tripl pack-ot megvettem... (dlc) Sajnos most kiköltekeztem magam,de biztos hogy meg fogom venni a Formula hybrid 2020-at.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Csak egy szárnyait bontogató játékos vagyok,a játék már megvan egy ideje,csak közbejött egy teljes pc csere.... Most véletlenül ránéztem a RaceSimStudio oldalára,és letöltöttem a Formula hybrid 2017-et.... Hát leesett az állam. Kár hogy pont most költöttem el 38 eurót Automobilista 2-re..... Így most nincs zsé a Formula Hybrid 2020-ra.
Sokat dob az AC-n hogy lehet modolni. Ha a 2017-es ilyen állat jó,akkor a 2020 simán megéri azt a közel 4 eurót. -
v2
őstag
Komolyan ezzel a fizikával csinálnak Ferrari esport versenyt?
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Múlt hétvégén beraktam pár dolgot,és rengeteg autónak nincs hangja.
Valami tipp,vagy telepítsem újra az egészet? -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
üzenetére
Valami lehet benne, amióta felraktam nálam is jelentkeznek anomáliák. Rengeteget mentem már Sauber C9-cel. Ha a CM-ből indítom az AC-t semmi probléma.
Ha "hagyományos" módon, akkor mintha nem lenne kapcsolata a kerekeknek az úttal. Kipörög a kerék, csúszik-mászik az autó, fékezéskor a segge megelőzi az elejét. Konkrétan 3-4 kanyarig jutok versenytempóban.
Átnéztem már minden beállítást, ugyanaz (hőfokok, időpont, stb.), és mégis vezethetetlen az autó.
Nem értem, hogyan lehet ennyire belepiszkálni a fizikába? -
MasTer
tag
Akkor ezexerint nem az én készülékemben van a hiba. A karriert fel is adtam, Nürburgringet alig sikerült abszorválni, az összes kocsi vezethetetlen a karrierben. Na jó a KTM remek, de a többi mintha direkt béna lenne. Persze, én is béna lehetek, olyan sokat nem gyakoroltam.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ez amúgy változott bármit a sima 488 challenge-hez képest, vagy csak skint kapott?
-
fatal`
titán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
-
shteer
titán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
szuper, köszi!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Köszönöm!
Megkaptam.
-
PR0JECTNR56
addikt
Újabb hivatalos ingyenes autó érkezett, ezúttal a Ferrari és a Kunos Simulazioni együttműködésének köszönhetően, íme a Ferrari 488 Challenge EVO.
Az autó beszerzése a következő:
1.) El kell látogatni a Ferrari hivatalos esport oldalára és kitölteni az ott található regisztrációs űrlapot: https://esports-registration.ferrari.com/
2.) A regisztráció elküldését követően megerősítő emailt kaptok és az ott lévő linken keresztül kell érvényesíteni a megadott email címetek
3.) Ha minden jól ment egy új emailt fogtok kapni, amelyben Steam kód formájában érkezik hozzáférés az autóhoz, amelyet a Steam kliensen belül tudtok aktiválni, csakúgy mint bármilyen játékot vagy DLC-t.
A remek screenshotért Thegost-nak járnak a kreditek. -
törölt tag
Nálam is előjött ez a fékezéskor keresztbe áll az autó probléma. A Content Managert gyanítom, ugyanis kb. két hete használom és előtte nem volt ilyen gondom.
-
Chosen
addikt
Én is ugyanezt tapasztalom. Azt hittem én őrültem meg. Nem tudom mi történt, de egy ideje mintha "elromlott" volna bizonyos autók fizikája. Én rengeteget vezettem Ford Mustangot és betonstabil volt mindig. Kb fél éve amikor elindítottam, ugyanez a jelenség fogadott. Iszonyatosan instabil, hintázik, majd kicsúszik.
Emiatt AC-t már el sem indítom. Inkább ACC ha vezetni akarok (még a kevés autó ellenére is).
-
biker
nagyúr
Assettoban miért egy rakás fosch egyes autók fizikája? Careerben dobja a BMW Z4-et, nem tudom elhinni hogy ez ilyen a valóságban. Hintázik mint egy sétahajó, kb 10% fékerőnél áll keresztbe, miközben brakebalance nem állítható, elég sok autót vezettem, de az egy vicc amit az a kocsi mutat.
-
biker
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nézegettem az ACC-t, de jól látom, hogy abban csak a GT autók vannak? Szóval marad az AC és megszokni a moddolást mert több pálya több autó?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
/// Hivatalos frissítés a KTM X-Bow GT4-hez, mindenki ezt legyen kedves tölteni ///
- LOD B-C-D a csomagban
- ablaktörlő animáció(#9664) biker : Nos igen, a modokat nagyon meg kell válogatni alapvetően, amiket én vagy
guftabi96 szokott posztolni, azok alapvetően mindig érdemes darabok. -
biker
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Az R7 250 dual küzdelmet feladtam, igazából 2016-os driverekkel menne jól, egyre inkább kivezetik a támogatást.
Most egy msi gaming x rx470 van a gépben, de egyébként az A10-7870K és a 16GB 2133 ram maradt
Így most átlag 71fps-t hoz, ha egyedül megyek akár 100 is megvan, 14 autóval 35-42fps minden fullon.CSP és CM van, néha játszok olyat hogy beállítok időjárást, vagy 6-8x időszorzót és este 7 órás indulást, és akkor naplemente van de idegesít a 100-150 opció, mert nem akarok ennyit szöszölni.
de így az esőt hanyagolom, mert életszerű.
A sok sok moddal az a bajom, hogy vannak amik nem férnek össze, találtam olyan autót ami X pályán nem megy pl. -
PR0JECTNR56
addikt
Igen. A CSP használata nem opcionális bizonyos modokhoz, hanem kötelező, mivel gyakorlatilag csak jobbá teszi a játékot és nagyon magas szinten konfigurálhatóak 1 kattintással a funkciói.
A menükínálat az adott CM és CSP verziótól is függ, ez a fejlődés miatt nem fog mindig megegyezni a leírásokban lévővel. Jelenleg egyébként a CSP 0.1.60 az ajánlott.
Hivatalos AC eső támogatás nem lesz (ahogyan 24 órás napszakváltozás is csak modok útján érhető el), mivel ezeket a dolgokat az ACC szállítja jelenleg és a mostani KTM-es kooperáció is egy igazi meglepetés volt (ne feledd, hogy az AC 2014 év végén jött ki és már régóta nincs hivatalos támogatás hozzá).Ha azon a gépen hajtod a játékot, amit #9654-ben linkeltél, akkor tedd össze a két kezedet, hogy megy a játék egyáltalán. Az AC egy masszívan Intel CPU-t és Nvidia GPU-t preferáló alkalmazás, te pedig egy AMD APU-n próbálod hajtani, ha egy mód van rá én platformcserét javasolnék, ha az AC/ACC futtatása az elsődleges cél.
Az Nvidia GPU a kritikus követelmény első sorban, egy kisebb Ryzen/Intel CPU (mindkettőből 5-ös széria környéke, akár korábbi generációból) és egy Nvidia 1060 6GB (vagy az újabb szériából is nézhetsz valamit) elég jól kiszolgálja mindkét címet, stabilan magas FPS-el, decens látvány mellett és az extra eszközök kiszolgálása (kormány, pedál, váltó) sem fogja lefektetni a teljesítményt a multitasking miatt.
-
biker
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
A CSP alatt a custom shader patchet érted ugye?
Igazából rohadtul nem szeretnék patchelni, sőt sokszor a content managert se használom, mert pl nem veszi fel default a controller profilt, és ha elfelejtem a 25 klikk közt azt is beállítani, akkor kezdhetem előről mert nem megy az irányítás.
Ha az official eső elérhető a játékon belül, az király lenne.
Én már a CM-el is azért is ideges lettem, mert felpakolászok mindent a leírás szerint, mégsem mindig azt a menükínálatot látom amit a guide-okban mutatnak. És igen, nem úgy szeretnék esőt, hogy csak belső nézetben és csak esőporlasztás patch meg ablaktörlő patch meg nemtommi. Pedig eszméletlen dörgő villámló viharban menni, de én pl hood camerával megyek legtöbbször, nem belsőből, és ott már nincs is eső most.
Sajna RaceRoomban sincs eső meg éjjel, ebben jobb az AC van éjjeli meg nappalból estébe menő verseny, de még mindig nekem csak próbálgatás, dirt után kikapcsolódás kis nordschleife vagy más körözés.ACC felé gondolkozok, de ahhoz lehet combibb gép kell.
Jut eszembe, az valami ismert bug, vagy máshol keressem a hibát, hogy megyek megyek mondjuk 15-20 perce megy a játék 50-70-90fps és egyszer csak megáll a kép, motorhang, ffb rángat, ez akár 4-8mp is lehet és visszajön ahogy állok a falban és onnan megyek tovább, a köridő meg oda ugrik, pl megállt 1:32-nél és visszajön a mozgás 1:39-nél a falban állva.
-
PR0JECTNR56
addikt
A SOL esője jelenleg csak egy kísérleti vizuális integráció, mert eleve egy új animációt igényel az ablaktörlőlapátoknak és az átlátszó üveg/plexi felületeket pedig config fájllal "esőképessé" varázsolni, de ezen felül semmilyen fizikai behatással nem bír. A patchek és a modolás valóban elég komplex, egyszerűbb nem hinném, hogy lesz a jövőben, de így is ingyenesen hoz valóban jó minőségű és élvezhető dolgokat.

A CSP és a SOL is ugye 3. féltől származó (előbbit Ilja Jusupov, utóbbit Peter Boese fejleszti), egyedi darabok és kb. mindenre rámennek, amire anno azt mondta a Kunos Simulazioni, hogy az AC motorja képtelen kezelni: van 24 órás dinamikus napszakváltozás, éjszakai megvilágítás a pályákhoz, autókhoz, dinamikus extra funkciók (pl. nobody féle Le Mans pályán a startkor az égbolton elhúzó vadászgépformáció, miközben a francia lobogó színeit megmintázó füstöt húznak, csakúgy mint a valódi 24 órás verseny kezdetekor), 3D növényzet, 3D dinamikus felhők és árnyékok szélirány és hőmérséklet kalkulációval, új koszolási technikák, config fájlokkal szerkeszthető 3D autó és pályamodellek, új post-process filterek és lehetőségek, rengeteg javítás az alapjáték elég botrányos árnyék/élsimításkezelésére stb.
A CSP féle eső most elég nagy falat, nem véletlen van már fejlesztés alatt jó ideje, mert nem csak a ténylegesen szép vizuális hátteret, hanem komplett fizikai integrációt és a moddereknek aránylag könnyű hozzáférhetőséget és szerkeszthetőséget is biztosítani kell. Ez az amit te majd látni szeretnél a játékban, remélhetőleg jönni fog nemsokára, mert én is nagyon várom, mivel az Endurance versenyek a kedvenceim (24 órás Nürburgring-Nordschleife és természetesen a 24 órás Le Mans) és mindkét eseménynél elég gyakori az eső.
#9655-ben linkelt KTM X-Bow GT4-hez közben elkészült az animációs fálj az ablaktörlőhöz, itt lehet elérni. Minden kredit Gary-nek megy ezért a villámgyors és szolid munkáért.
A letöltött ksanim fáljt a következő mappába kell tenni és így már ez a gépsárkány is esőképes állapotba várja majd az új CSP-t:
X:\...\Steam\steamapps\common\assettocorsa\content\cars\ks_ktm_xbow_gt4\animations
-
biker
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
wow.
Én napokat állígattam a sol meg ilyen olyan patcheket, az egy rémálom.
és sorra próbálgattam a kocsikat, de sehol esőgumi, szóval fura volt agy nagyon. -
PR0JECTNR56
addikt
Logikailag elvileg úgy fog működni, hogy a SOL lesz továbbra is az elsődleges napszak és időjárás kontroll script, de a CSP fogja mostantól vezérelni az esőt és így olyan dolgokat lehet vele lefedni mint:
- automatikusan tud esőgumit generálni az adott autódhoz
- a pályák relatíve egyszerűen kódolhatóak lesznek esős környezetre (pont mint a Grass FX-el a KTM-es képeimen látható 3D füves növényzet a pálya szélén), szóval lesz itt felszáradó aszfalt, vízátfolyások, pocsolyák (szerintem lehet számítani aquaplaningre is, de ezt még meglátjuk)
- dinamikusan viselkedő eső, tehát az esőcseppek mennyisége és folyási iránya függ a sebességtől, gravitációtól, dőlésszögtől, szélsebességtől és széliránytól, valamint az időjárás kontroll script szerinti eső intezitástól stb.
- további jó hír, hogy állítólag átlagosan 4-8% közötti extra FPS terheléssel kell csak számolni 20 fős mezőny és szakadó eső esetén, de ez még szintén a jövő zenéje mennyire univerzális ez az érték -
biker
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
lesz gyárilag eső az AC-ben? mert sol-al most is van. De nekem ott fura volt, hogy esőgumit nem tudtam választani, de esett az eső, és tócsák se voltak.
Ez nagyon jól néz ki -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
Új hivatalos kiegészítő érkezett közvetlenül a fejlesztőktől (Kunos Simulazioni) az Assetto Corsa-hoz. A fejlesztők a KTM-el közösen együttműködve adták ki az X-Bow GT4 AC verzióját, amelyet a KTM hivatalos facebook oldaláról tudtok letölteni.
Direkt link a KTM Facebook posztjához.
A linken egy kis telepítőcsomagot találtok, el kell indítani, automatikusan kiválasztja az Assetto Corsa Steam mappáját és csak telepíteni kell.
Az autó minden alap CSP funkcióval rendelkezik, egyedül az ablaktörlő animációt és LOD-okat kell rendberakni, mert az új CSP verzióval érkezik az esős idő:
Itt tart az eső jelenleg, vélhetőleg 1 hónapon belül kint lesz.
Egy gyors showroom kép kedvcsinálónak:
-
biker
nagyúr
üdv, nem tudom, mennyire vagyok egyedül a problémámmal, külföldi fórumokon járt más is így.
Kipróbáltam a virágbolti verziót, majd megvettem az ultimate packban a steamen, és tök jól ment az alap grafikai beállításokkal (A10-7870K + R7-250 dual graphic 2+2GB vram, 16GB 2133-as mushkin ram), fullHD és kb közepes-magas minden. olyan 80fps-el egyedül, 50 versenyben
Gondoltam kicsit emelek a tükröződésen, erre bezuhant 40fps-re
Visszavettem, lett 30fps
Még visszavettem + kikapcsoltam az AA-t, lett 15fps, mindent low-ra vettem lett 9fps
játék többször újraindítva, gép is, egyszercsak visszaállítva mindent de tükör kikapcs és most 40-50fps, de kisebb felbontási részletességgel mint korábban mikor 80fps volt.Mi az ok és mi lehet a megoldás? Látott már valaki ilyet?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Autó beállítások léteznek valahol Xbox-os verzióhoz?
-
guftabi96
addikt
Megjelent a RaceSimStudio 2020-as Formula 2-es autója, a Formula RSS 2 V6 2020.
Fontos!
Akik korábban valamilyen formában (csomag részeként vagy külön) megvásárolták a 2018-as autót, azok ingyenesen megkapják a frissített, 2020-as autót.
Még van egy kis probléma és a kiküldött e-mail értesítőben nincs link a letöltéshez, de ha megkeresitek a 2018-as autó vásárlásakor kapott e-mailt, amiben a letöltéshez szükséges link van, akkor azt megnyitva már ott lesz a 2020-as autó is.
Változások a 2020-as autón:
-18-as felnik, ami miatt a fizika is változott
-új hangEközben pedig elindult az RSS Summer Sale is, minden autóra és csomagra 25% kedvezmény van.
Van egy új csomag is: Formula RSS 2020 Pack 1, amely az alábbiakat tartalmazza:
Formula Hybrid 2020 (Formula 1 2020)
Formula Americas 2020 (Indycar 2020)
Formula RSS 2 V6 2020 (Formula 2 2020)
Ár: 7€ -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Megoldottam
-
Sziszifeca
őstag
Hali.
Most kezdtem VR-ozni Assettoba, és kérdésem hogy nem lehet valami moddal megoldani azt, hogy ha gyorsul az autó, vagy fékezem akkor kicsit érezzem hogy dől a fejem előre-hátra?
Rfactor2-ben pl alap ez.Köszi a segitseget.
-
zodo
nagyúr
válasz
GTR Masters
üzenetére
Évekkel ezelőtt eladtam de nehogy megint kormányt kelljen vennem.
-
subaruwrc
félisten
válasz
GTR Masters
üzenetére
-
GTR Masters
csendes tag
Jún.14-én indul az ingyenes, nyári Summer Cup 2020 bajnoki a Masters-en!

A nyár egyik legszórakoztatóbb, és egyben legférfiasabb kihívása lesz a retro 911-es Singer Porschéval vívott küzdelmünk, hiszen a 6 fordulós nyílt kupa versenyein belűl, egy kellő kihívással rendelkező, mégis kezes verdát fogunk meghajtani, amelyet mindenki számára ugyanakkora feladat lesz az úton tartani, de még meg is kergetjük egymást a buckás pályákon. Várunk minden régi és új versenyzőt sok szeretettel!
Részletek: [link] -
egerj
tag
Sziasztok !
Ferrari 2004 F1 autóval nem tudok bekanyarodni a monaco osrw 1.1 verziójú pályán abban a visszafordítós kanyarban...nem elég kicsi a fordulóköre a kocsinak. Van valami ötletetek ?
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem olcsóbb megoldás nem nagyon lesz.
Mi baja van a G27-nek? Ő régebben foglalkozott kormányok javításával (is), nem tudom, hogy még csinálja-e.
De ha pl az encoder kerék halt meg, akkor azt szerintem te is ki tudod cserélni. Kicsit macerás, de emlékeim szerint teljesíthető feladat.
Az mondjuk biztos, hogy a Fanatecnek még a "belépő" cuccai is más ligát képviselnek, mint a kis G27.
Bár a load cellával ellátott G27 pedált eléggé dicsérték, szóval akár még egy G27 load cell + Fanatec bázis is jó irány lehet. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
SimHouse-t kérdezted már?
[link] -
Motion_Blur
félisten
üdv!
Tudtok valakit aki csinál még Logitech G27-hez load cellás pedál átalakítást?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Gyorsan ment, ahogyan az várható volt.
Én sem bánom, ha GT autókkal szeretnék menni ott az AC, mint minden másra is.
A Huracan GT3 Evo és az Audi R8 GT3 Evo szerintem 1 hónapon belül jön oda is és nem is akárkiktől. Porsche 911 GT3 R 2019, Ferrari 488 GT3 Evo, Lexus RCF GT3 már kint vannak egy ideje remek minőségben, a Bentley és az Aston dögunalmas, szóval azok nem fognak hiányozni amúgy sem, bár szintén várhatóak a jövőben.
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Már meg is jelent.
Ár: a szokásos 4€.Én abszolút nem bánom, hogy nem a Huracan jött.
Ha GT autókkal akarok menni, akkor ott az ACC. Nagyon megszerettem az utóbbi időben. -
guftabi96
addikt
RaceSimStudio: Formula Americas 2020

Elvileg nagyon közel van a megjelenés.
Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz a VRC modjához képest. Azt már megbántam, hogy megvettem... nagyon bután tud viselkedni az az autó. -
PR0JECTNR56
addikt
Meg nem tudom, hogy hagytam ki az előzőekből, de kint van crash fantasztikus Porsche 911 GT3 R 2019-es autója.
A jelenlegi legfrissebb verziót (0.97) a TOPRACE discord szerveren tudjátok beszerezni (legújabb CSP - 0.1.52 - kötelező mellé), ma mentem is vele jónéhány kört és csináltam pár képet ízelítőként:

-
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Erősebb és jobb is mint az eredeti Kunos tartalom (teljes külső és részleges belső 3D modell módosítások az eredeti Kunos Supra-hoz képest, valamint egyedi fizikai csomag specifikusan ehhez az autóhoz - a Ridox kit, pedig egy, a valóságban is létező aftermarket Supra csomag), a PBR kompatibilitásról nem is beszélve (a linkelt oldalon vannak interaktív képek, ahol megnézheted mit tud a funkció, ha esetleg a PBR újdonság lenne).
-
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
ez erősebb jobb is mint a gyári dlc vagy "' csak " skin ?
és ezzel nem becsmérelni szeretném. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Valamint a Chivas AutoArt is kiadta a legjobb minőségű AC Suzuka versenypályát (rengeteg vonalvezetés, esős kivitel mindegyikből és természetesen teljes éjszakai kivilágítás), továbbá a hosszú ideje dédelgetett Super GT mod is rövidesen érkezik tőlük, a visszaszámlálás elindult.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Pont most akartam linkelni.
De vigaszdíjként egy minőségi autó inkább az elmúlt időszak megjelenéséből:Toyota Supra MKIV Ridox Body kit - SLIVKAS GARAGE
Klasszikus time attack autó, a hivatalos Kunos japán DLC kell az autóhoz. Letöltőlink a május 2. során közétett VK posztban.
-
guftabi96
addikt
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok,
Assetto alá nincs olyan app, vagy módosítás, hogy kicsit azért rázkódjon a kocsi?
Itt arra gondolok, hogy VR-ben megyek, és itt nem érzem például hogy pattog az autó, nem mozog a műszerfal. Másképpen nem tudom leírni
Köszi előre is!
-
Chapel
addikt
GOTY kiadást vettem meg, ebben steam alapján minden benne van kivéve a Competizione és az Intercontinental GT Pack.
Hungaroring úgy látom nincs hivatalosan hanem - fórumokon ezt láttam - átemelték egy Codemasters F1-es gameből. Leszedem majd, kérdésem hogy mi a vélemény a pályáról - látom van 1988-as és mostani is - hű másolat, használható?
(1.1-es verziót találtam elsőre, ez a mostani lesz ránézésre.)
Köszi! -
-
Chapel
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem arra a holttérre gondoltam hanem a kormány holtterére.Rosszul fogalmaztam holtjátékra gondoltam
Iszonyú érzékeny, így meg pláne, a legkisebb mozdulatra reagál, elsőre a az érzékenységet sem leltem, de hát bele kell ásnom magam. Vissza kell rázodnom a szim világába. -
Chapel
addikt
üdvözlet,
pár napja újra beszálltam (sok év után újra) a szim iparba, egy cockpit Oculus rift és G29 kombóval. H shiftet hagyom egyenlőre, így is kis millió beállítást kell megoldanom mire stimmel a dolog.
Megvettem AC teljes packot, nem okozott csalódást, persze jó pár óra lesz mire mindent szépen beállítok...viszont.
Lehet buta kérdés de eskü nem látom, hol tudom a holtteret beállítani? Mivel nincs, így rendkívül érzékeny a jószág...előre is köszönöm!
-
guftabi96
addikt
Új supertourer a Nissan Primera BTCC alkotójától:
BMW 320i STW-BTCC 1998
0.5.1, szóval még nincs teljesen kész. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
1970-es Porsche 917LH, GzeroD blogjáról.
Az autó a Forza Horizon 4-es 917LH alapjaiból építkezik (karosszéria nagy része, cockpit) és a véleményem szerint jobb minőségű Kunos 917 elemeket hozzáadva (felnik és abroncsok, futómű, motorburkolat, ventilátor, kipufugó etc.).
GzeroD-vel már értekeztem az autó kapcsán, szóval a legfontosabb hibák, amiket a Forza devek elkövettek már javítva vannak: rossz helyre pozícionált hátsó lámpatestek és killswitch és első futómű pozíció, valamint hasmagasság.
A konverzió egyébként egy viszonylag nyers darab, szóval Kunos / RSS minőségre nem kell számítani a részletek kapcsán, de összeségében jól néz ki, van egy hihető, az autóhoz illő fizika (végsebesség kapcsán még beszélek GzeroD-vel, mert a 360km/h kevésnek tűnik az alapján amit olvastam), az alap skinek és némely textúra viszont igazán csapnivaló, szóval itt jövök én a képbe - a screenshoton pedig a Martini International Racing Team #3-as autója, a "Hippi Porsche", vagy "Pszichedelikus Porsche" néven futó mintával, 8K felbontásban, veszteségmentes DDS formátumban, a verseny során készült fotó alapján elkészítve.
Nagy kedvencem az autó, viszont az alap Forza skinnel vallatni lehetne, mert alacsony felbontású, de legalább pontatlan is, úgy a mintában, mint a szponzorokban (ez az átka, ha múzeumi autó alapján csinálják ugye).
A következő skin is tervben van már, de ehhez majd kérnem kell egy külön fizikai csomagot is, mivel ez már a 4.9L-es motorral ment:

-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
wow

Ez melyik 917? Emlékeim szerint sem a Bazza féle AC Legendsben sem az alapjáték Porsche DLC-jében nem ez a verzió van. -
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Megvannak az új abroncstextúrák, elkezdtem dolgozni a cockpit elemein is, mert színüket tekintve nem az igaziak, az autó külsejére pedig a főbb mintákat megrajzoltam, de egy komplett listányi kijavítandó elem van a különböző 3D rétegillesztések menti torzulások miatt.
Remélem nemsokára ideér a Walter Näher - Porsche 917 Archives And Works Catalogue 1968-1975 könyve és minden a helyére kerül.

-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Ez nem kérdéses, egy sima CM showroom / hybrid wireframe is felfedi a titkokat.
Itt alapvetően a téma exkluzivitása az, ami ér valamit, de a teljes árat én sem adnám meg érte, mint ahogy mondtam.RSS-hez: CSP képességeit a végletekig kihasználva egészen elképesztő milyen karbon / kompozit / fém felületeket képesek csinálni.
A formula autóik változatlanul totál nem érdekelnek, de a mögöttes technológiai kivitelezés valóban fantasztikus, a Kunos modelljein is könnyedén túlmutató:

-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nos, kipróbáltam a DRM autót.
Hát az is biztos, hogy én ezért nem fogok pénzt adni.
Teljesen biztos vagyok, hogy ez még mindig az rFactoros modell, foltozgatva, hogy valahogy kinézzen.
De mindezt 15 euróért... Az RaceSimStudio GT Pack pont ennyibe kerül és nem is említhető egy lapon a 2.És ha már RaceSimStudio: az új Formula Hybrid 2020 is valami elképesztő. Az eddigi legjobb Formula Hybrid mod. Egészen hihetetlen, hogy milyen kanyarsebességre képesek ezek az autók. Szó szerint nem tudja követni az agyam.

-
Chosen
addikt
Habár RaceRoom lesz, de szerintem nektek is érdekes lehet a dolog:
-
anytime
őstag
Sziasztok!
3 ev utan kerult a kezem koze az AC, igaz mar nem PC-n, hanem konzolon (tudom - tudom ...).
Abban szeretnek segitseget kerni, hogy konzolra, milyen autot javasoltok elsore, illetve a kontrollernek (tudom - tudom ...), milyen beallitasokat eszkozoljek?
Sajnos most nincs keret egy kormanyra, de biztosan nagyobb es teljesebb lenne vele az elmeny :)
Elore is koszonom, udv:
A -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Nagyjából egyetértek, a modellek között a legutolsó patch óta is vannak hullámzóbb részletek, bár összességében mindegyik autó jól néz ki, viszont a backfire effektek csapnivalóak.
A fizika nálam rendben volt, bár csak belépő szintű felszerelésem van (Fanatec CSL Elite).
Az rFactoros időben azért nem jelent meg a 3.0, mert a 2.0-ból különféle random csapatok kivágták és a saját nevük alatt terjesztettek autókat, a DRM-esek meg kiakadtak rajta. Szerintem sem egy korrekt magatartás, de az ő dolguk.Amit fontos szem előtt tartani, hogy frissítések nagyon lassan jönnek ehhez a modhoz és azon sem lennék meglepve, ha fejlesztők befejezték volna a polírozását...
Egy időben volt 8 vagy 9 eurós akcióban a mod, annyiért tudom ajánlani, mert összességébe véve egy szórakoztató összeállítás, főleg ha esetleg valaki ráunt az n+1. Formula Whatever autóra.
-
guftabi96
addikt
A DRM Modding Teamtől ingyenesen letölthető a DRM Modból a Ford Capri.
Nekem nincs meg a mod, szóval örülök neki. Magától az Assetto Corsás verziótól is eltántorított sok dolog (különböző minőségű, sok esetben ezer éves modellek, fizikával is voltak bőven gondok, a modellek eredetével kapcsolatban is voltak érdekes hozzászólások különböző platformokon... mindezt 15 euróért....)
Arról nem is beszélve, hogy még az rFactoros időkben is szépen megutáltatták magukat, amikor úgy döntöttek, hogy mégsem teszik publikussá annak a modnak a 3.0 verzióját.
Ettől függetlenül, ha tetszik is, akkor sem fogom megvenni, inkább nem játszok vele. 15 euróért én nem ezt várom. (az RSS-nek gondolkodás nélkül kifizetném egy ilyen modért az árát).
Majd megvárom, hogy hátha felbukkan valahol egy link, amivel le tudom tölteni
(volt már rá példa, csak lecsúsztam róla)
----------------------------------------------------------
A TCR Europe is szimulátoros versenyekkel készül. Videók alapján pedig úgy tűnik, hogy a platform az Assetto Corsa lesz. -
AtaWrc
aktív tag
Szia
Ha nem gond én csipegetek a listádból.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest