Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Nem igazán értem a kérdést.
Nyilván azért vannak feltöltve a modok, mert működnek(persze néha van kivétel, na meg ott vannak a nagyon régi modok).
Ha arra gondolsz, hogy multiban működnek-e, akkor igen. Ha olyan a szerver, akkor ugyan úgy működnek ezek is multiban, mint a gyár tartalmak.Egyébként ettől a büntetési rendszertől még mindig falnak megyek... Hihetetlej, hogy ezt nem lehet normálisan megcsinálni.. inkább csináljanakcsak 2 Porsche pakkot, csak ezt szegeljék már össze.
Példa: tegnap Imolában a sikánból kifele megforgattak.
Ahogy fordulok meg, lementem a pályáról (ott a műfű, ami mindenki rámegy egy kicsit, na azon egy picit túlmentem fordulás közben), és még kaptam egy 5 másodperces büntetést is.
Másik futam, szintén Imola. Utolsó balkanyar. Beszúr a gyerek bal oldalról, de olyan messze volt, hogy csak a kocsi hátulját találta el. Ellenkormányzok jobbra, de egy kicsit lecsúsztam a pályáról így is. Természetesen jött az 5 mp...
Barcelona, utolsó szektor, az utólag berakott jobb-bal-jobb kombináció.
A balos után összeakadt a két előttem lévő, beletapostam a fékbe, meg elrántottam a kormányt jobbra, hogy ne menjek beléjük. Természetesen itt is 5mp. -
makai
csendes tag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne.
Ha megveszem a játékot, a neten található autók és pályák működnek, vagy csak a saját DLC-ket lehet használni?Köszönöm:
Krisztián -
neilszab
őstag
Szavazás: új AC Bajnokság!
Itt lehetőség, hogy Ti döntésétek el, milyen autóval fussuk a legújabb Assetto Corsa bajnokságunkat, mely November első felében fog elrajtolni. 12 gépet válogattunk össze, melyeknél egyértelműen a vezetési élményre helyeztük a fő a hangsúlyt, most pedig a Rajtatok a sor, hogy válasszatok!
Szavazás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6030
A nyílt teszt szerverünk az összes géppel 0-24 elérhető!
-
nemeth989
senior tag
válasz
tobias88888 #8294 üzenetére
Jórészt Maseratti meg Porsche szerverekkel találkoztam. De én nem éreztem nagy különbséget a kettő autó között. Mondjuk én csak erős középmezőnyt képviselek. Annyira nem tudom kihajtani őket.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8287 üzenetére
Egész hétvégés FunRace sorozatot szervezünk az új Porsche Pack legizgalmasabb gépeivel! A szerver nyílt, örömmel látunk mindenkit, aki kulturált keretek közt szeretne szórakozni. Íme a program:
10.27 - Porsche 718 Cayman S
10.28 - Porsche 911 Carrera S
10.29 - Porsche 911 Carrera RSR 3.0 1974
10.30 - Porsche Cayman GT4 Clubsport
10.31 - Porsche 935 Moby DickTehát ma este kezdünk és egészen hétfőig tart a móka, további információk itt: Porsche Weekend
Hamarosan indul legújabb AC bajnokságunk is, melyen főszereplőjét Ti fogjátok eldönteni a rövidesen induló szavazáson!
-
nemeth989
senior tag
A GT4-es Cayman, a Maserati és a Lotus is végre összeállhat egy újabb túraautó bajnokságra. Szerintem nagy népszerűségnek fognak örvendeni. Valamivel lassabb a gt3-nál így kevésbé gyors játékosok is szerintem jobban tudnak érvényesülni.
-
válasz
PR0JECTNR56 #8285 üzenetére
Az I. elég trash
Heh... Nálam a Moby Dick egyedül is elvinné a hátán.
-
neilszab
őstag
válasz
neilszab #8287 üzenetére
Ma este még a tegnapi formájában fog futni Porsche Fun szerver, lehet jönni próbálgatni a dögöket.
A hét hátralévő napjaira pedig összeütünk egy jó kis fun programot a legérdekesebb gépekkel, infók hamarosan!
-
neilszab
őstag
Kedden jelenik meg a Porsche Pack, mi pedig jó szokásunkhoz híven jó alaposan meg is fogjuk hajtani az új gépeket!
Holnap estére egy közös bemelegítő ismerkedős esetet terveztünk az összes új autóval, örömmel látunk mindenkit, további infók itt:
-
Csapoati
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #8285 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy csomó csak variáció, alig különböznek egymástól. Megnéztem volna egy 928-ast, 944-et, 959-et, vagy a GT1-es 911-et akár 1998-ból. Na meg persze egy Cayenne Turbot is.
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
vlevi
nagyúr
Egy videó a porsche pakkról.
[link] -
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace: KTM X-Bow - Magione!
Holnap este a közkedvelt mókaautót, a KTM X-Bow-R-t hajtjuk meg a Magione-ban! A cél a felhőtlen szórakozás, a könnyed, de kulturált közös örömautózás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6015
További futamok: http://www.gtr-masters.hu/schedule -
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #8279 üzenetére
A moddok meg kétes minőségűek, minden játékban. Vannak jók és vannak olyanok amik hasonlítanak egy Porsche-ra kasztniban, és a fájlokat átnézve kiderül hogy egy mondjuk Ferrari adatai lettek átírva így-úgy.
Ezeket én nem tudom Porsche-nak nevezni. -
PR0JECTNR56
addikt
Ne már srácok, nem csak a fejlesztők által kiadott tartalmakra kell gondolni.
-
nemeth989
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #8276 üzenetére
Ha jól rémlik Porsche szinte egyikben sincs. Ruf van, ami majdnem ugyanaz, de mégse. Ruf az egy elismert Porsche átalakító manufaktúra.
-
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #8276 üzenetére
?
nem nagyon lehetett eddig máshol license problémák miatt -
nemeth989
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #8274 üzenetére
Egyéni preferencia. Én például a gt3-masokat várom legjobban. Első körben egyet se kapunk
.
-
guftabi96
addikt
Porsche pack információk
-3db Porsche DLC lesz
-Az első pack megjelenése: Október 25.
-Mindegyik 7 euró leszAz első pack tartalma:
911 Carrera S
935 Moby Dick
918 Spyder
Cayman GT4 Clubsport
718 Cayman S
917/30
911 Carrera RSR 3.0 1974+++
A következő frissítésnél ingyenes tartalomként jön a Porsche Panamera G2 és a Silverstone 60's -
neilszab
őstag
Folytatódik a GT3 sorozatunk a 2. futammal, most még nem késő csatlakozni, hiszen a 9 futamból 2 eredmény eldobható, így még bárki teljes eséllyel harcba szállhat a bajnoki helyezésekért!
Ez első versenyen több mint 50 résztvevő állt rajthoz, így a nagy mezőnyben mindenki meg fogja találni a hozzá méltó ellenfeleket.
Skin-eket még péntek estig lehet beküldeni, illetve csapatokba is lehet még rendeződni, akik ezt most vasárnapig megteszik, azoknak jóváírjuk a csapatpontokat az első futamra is!
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990
2. futam - Barcelona: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?6003
Csapatnevezés: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5991 -
guftabi96
addikt
válasz
subaruwrc #8266 üzenetére
Nincs dátum.
Marco Massarutto Facebook oldala
Viszont annyit írt kommentben, hogy további 14 autó van készülőben. -
AMD_ok
őstag
válasz
tobias88888 #8263 üzenetére
Koszonjuk a hasznos kieget
-
tobias88888
őstag
Módosítottam a Pitconfig (1.7.3) appon:
[link]Mostantól billentyűzetről is irányítható (és ez miatt kormányról is, ha beállítod)
F4: Gombok között lehet váltani vele
F7: Gombot aktiválod. Üzemanyagnál csak nyomni kell folyamatosan
F10: Eredetileg is bent volt. Presetek között lehet váltaniHasználjátok egészséggel.
Készítőnek szóltam, valószínű ő is majd befrissíti a hivatalosat valamikor.
-
Viper26
nagyúr
Minialkalmazásokban szét van esve a kép, ez javítható valahogy?
Egymásra rakja a szöveget, el van csúszva pl.
-
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace: Mazda RX-7 - Zandvoort!
Ma este a japán pack egyik kedvenc gépét, a Mazda RX-7-est hajtjuk meg a lendületesen kacskaringós Zandvoort-ban! A cél a felhőtlen örömautózás és a könnyed, de kultúrást közös szórakozás. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! [#wink]
AC FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5996
Új GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990 -
neilszab
őstag
Indul a GT3 Bajnokság!
Kis hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb AC megmérettetése új szezonnal folytatódik, 9 versennyel, a teljes GT3-as mezőnnyel, izgalmas helyszíneken!
A nyílt gyakorló szerver 0-24 elérhető, setup pedig megtalálható a futam kiírásában. Az előző szezonban közel 90 versenyző vett részt, és most is már több mint 100 köridő található a prekvalon, így nagy mezőnyre számítunk, ahol a kezdők és a profik is egyaránt megtalálják a magukhoz méltó ellenfeleket! Tegyétek próbára magatok Ti is!
GT3 Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5990
R1 - Red Bull Ring: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5981 -
Milo629
aktív tag
Üdv. van valami hasonló szerverkereső mint ez csak olyan fícsörrel, hogy linkek vannak a 3rd party autókhoz és pályákhoz? Az alap drift pálya rettenet kicsi és unalmas, viszont egy "normálisabb" drift szerverre összevadászni, hogy éppen azokból az autókból melyik verzió van fent vagy a 40 darab nissan s13 modból éppen melyiket használja nem egyszerű mutatvány. (nem, a szerver nevére rákeresve sem ad ki semmilyen pack-ot a google)
-
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace: GT2 - VIRginia International Raceway!
A szokásos keddi közös mókát ezúttal összekötjük egy pályateszttel és kipróbáljuk a napokban megjelent Virgina Raceway-t! A pályát a hamarosan induló GT3 bajnokságunkhoz teszteljük, ezúttal a GT2-es gépekkel!
Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5979
-
Viper26
nagyúr
Masters oldalával mi történt?
Valami IP tiltás miatt nem elérhető az oldal?
-
RaGi91
senior tag
válasz
tome0001 #8246 üzenetére
A játékban újrakalibráltad? Más játékban megy rendesen?
Ha a játékban nem nyúltál semmihez, akkor javaslom töröld a beállításokat, gombkiosztásokat és a kalibrációs beállításokkal csinálj újra mindent. Nekem a múlt héten csinált hasonlót, hogy elfelejtett mindent. Mikor H-váltóval 3. fokozatba tettem, akkor elkezdett dudálni az autó és kinézett jobbra.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok. Elővettem a poros assettomat a steam polcomról, és a logitech g27-es kormány azt műveli, hogy össze vissza rántgat, olyan mint ha késéssel reagálna a mozdulatokra. Ez csak akkor ha van ha a gázt és a kormányt egyszerre használom. Ha csak üresben van az autó és nem haladok vele, akkor jó a kormány mozgása. Ebből gondolom hogy a tengelyek akadnak össze. Van valakinek megoldási javaslata a fent emllített problémára?
Újratettem a logitech drivert, az sem segített.
-
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace: Audi A1 S1 Quattro - Monza Junior!
Ma este a két új ingyenes tartalmat fogunk közösen meghajtani a móka kedvévért, az Audi kis méregzsákját Monza legkisebb nyomvonalán tesszük próbára. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5963
-
vlevi
nagyúr
Grafikailag ezért lehet akár jó ötlet az, amit a OFF Raceroomról olvastam, tavasszal. Hogy az Unreal Enginnel szemezgetnek.
[link]R3E-re rá is fér a dolog, mert az a játék még a DX9-t használja, és gondolom, nincs energiájuk, emberük egy saját motor megírására. Az maximum egy Codemasters méretű cégnek éri meg.
-
RaGi91
senior tag
válasz
IntelKiller7 #8238 üzenetére
Az utolsó bekezdésben van egy elírás; miért helyett mért van.
Egyébként nem olyan egyszerű az időjárást megcsinálni,mint ahogy te azt gondolod. Esőben teljesen máshogy viselkednek az autók, hőmérséklet, tapadás, gumikopás, stb.
Nem csak grafikailag számít. A költségvetésük nagy része a járművek és pályák licenszére megy szerintem. -
IntelKiller7
veterán
Kipróbáltam az Xbox One-os verziót. Véleményem itt olvasható: [link]
-
törölt tag
Köszi már megy!
Igen, a felbontással volt a gond! -
törölt tag
Sziasztok,
Valaki megtudná mondani, hogy mitől van és mitévő lehetek ezzel a problémával kapcsolatban?
Miután rá kattintok a startra bejön a töltő kép majd kb. 5-8 másodperc után visszadob a menübe.
Mitől lehet ez? -
kinghaxor
aktív tag
Menj Nord-on mondjuk az R8 lms-el. Van a pályának egy szakasza ahol végig lehet száguldani szinte nyél gázon. Nem egy hosszú egyenes. Kanyargós rész. Balra jobbra. De kis mozdulatokkal az úton lehet tartani a kocsit. Név szerint nem tudom melyik része a pályának de ott 65 feletti ffb esetén hatalmas a clipping. És az ennél keményebb sportautók esetében több ilyen rész van. R8 esetében az anti clipping tool alapból be fogja tenni az után a szakasz után 65 körüli ffb értékre. Ez T500-ra igaz. 300 esetén lehet, hogy máshogy van.
-
neilszab
őstag
Kedd esti FunRace - Monza Oval!
A szokás kedd esti fun-on a régóta várt legendás Monza ovál pályán fogunk versenyezni, ami ingyenes tartalomként jelent meg az 1.8-as frissítéssel.
Hogy milyen autóval megyünk, az csak RAJTATOK múlik, itt ebben a topikban tudtok javasolni autót, illetve támogatni mások javaslatait!
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
#97716736 #8223 üzenetére
Ha clippingel a kormány akkor az apró effektek elvesznek. Van egy ffb szint ami felett a kormány már nem tudja átadni azokat. Ezért jó ez az anti clipping tool. Mutatja grafikonos formában, hogy mikortól van clipping és automatikusan be is tudja neked állítani úgy az ffb-t egy adott pálya autó kombinációhoz, hogy a lehető leg kevesebb legyen a clipping miatti információ veszteség. De gyárilag is van ilyen segítség a játékban. A pedál app utolsó csíkja ezt mutatja. Ha az sokszor pirosba megy akkor visszább kell venni az ffb-t mert a clipping miatt a kormány nem tudja átadni azokat az effekteket amiket a játék készítői közvetíteni szeretnének feléd a kormánnyal. Túl sok információ veszik el a nagy ffb miatt. A problémám pedig az, hogy sok olyan autó van aminél ezért nagyon vissza kell venni az ffb-t ami nekem már túl gyenge. Nem tetszik. De ez ugye egyéni ízlés kérdése.
-
Adebayor
aktív tag
-
neilszab
őstag
Nyílt GT3 Tesztfutam Imola-ban!
Ma este egy 60 perces versenyt tartunk a teljes GT3-as mezőnnyel, kipróbáljuk az új 1.8-as AC verzió változásait és folytatjuk a felkészülést az ősszel induló új szezonra.
A gyakoroló szerver 0-24 bárkinek elérhető, eddig közel 100 db köridő született, örömmel látunk mindenkit, aki korrekt ellenfelek és éles körülmények között szeretne versenyezni!
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5952
Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/ACTEST -
törölt tag
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
#97716736 #8220 üzenetére
A lut esetében 100-ra kell rakni az ffb-t a játékban. Ezért kell az anti clipping tool, hogy egyedileg minden pálya és autó kombinációhoz be tudd állítani magadnak az ffb erősségét. Attól, hogy a menüben százon van attól még egy adott autó estében mindegyik kevesebbre van állítva. A lényeg, hogy clipping nélkül a lehető leg magasabbra legyen belőve. Általában 65 körül szokott lenni a max per autó. De van ahol érzésre ez nekem nagyon kevés. Ha viszont többre állítom akkor hatalmas clipping lesz. Azért kipróbálnám másoknál is, hogy kinek mi a "jó" beállítás. Tényleg kíváncsi lennék ki mit tart valósághűnek. Kinek mi tetszik.
-
törölt tag
válasz
kinghaxor #8219 üzenetére
Nekem Drivervben 70, 100, es 0 az osszes.
Ha te jatekban 100%-on hasznalod, az kurva eros lehet, eleve a T500-as erosebb mint a T300.
Az en ertekeimmet nezve a tiedhez kepest az eleg durva.
Mondom en az otthoni Honda Civicemhez lottem be, meg vezettem mar jopar szervokormanyos autot, es egyiknel se kellet kapaszkodni brutalisan a kormanyba.
Szoval valoszinuleg te szereted ha kapaszkodni kell.(#8217) guftabi96 Szamarvezetot tessek csak kikapcsolni.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
#97716736 #8216 üzenetére
Nekem driverben 60, 100, 100, 0, 0, by the game. Játékban az ffb 100% és minden más nulla. Steering és pedal settings pedig alap. Plusz egyedileg generált lut file. Sok autónál be lehet állítani, hogy élvezhető értéken legyen az ffb erőssége. Nagyjából élethűre belőhető clipping nélkül. Viszont a laferrari és egyéb durvább sportkocsik esetében ez nem lehetséges. Maga az anti clipping tool állítja be magának. Nord-on rendre leveszi 60-ra vagy az alá. Felette hatalmas clipping van. Az említett autók pedig 60 alatti ffb esetén semmi élvezetet sem nyújtanak vezetés terén. Ott már szinte alig van ellenállása a kormánynak. Szinte semmit sem ad át normálisan. 60 felett pedig már hatalmas a clipping. Szóval vagy azt lehet tenni, hogy nem érdekel a clipping és beállítom úgy ahogy nekem tetszik, vagy pedig szinte nulla ellenállással játszom. Nord sajnos nagyon clippinges pálya. Tele bukkanókkal és gyors íves kanyarokkal. Ezt pedig nem tudja már clipping nélkül értelmes ffb erő esetén lekövetni a kormány a durva sportautók esetében.
-
guftabi96
addikt
Lotus 49 - Monza Full Course
(csak egy próbakör, semmi különös, semmi körrekord stb)
Nagyon jó a hangulata ennek a pályának.
Az oval meg brutális, úgy ráz, majd' leesik a kormány az asztalrólSzerk: hagyjátok a 'csába, most nézem, hogy ez a csodálatos youtube úgy lerontotta a minőséget, hogy nézhetetlen.
Az eredeti videó, több, mint 1,5gb volt, és egy ilyen kockásodó, elmosott valamit sikerült csinálnia belőle.. -
törölt tag
válasz
kinghaxor #8215 üzenetére
Nekem a Gain az 65%, a minimum force az 6%. Jatekon belul meg az FFB controller settingsnel 80-100kozott szoktam beallitani a kocsikat. Driftnel meg nyilvan 60-75% kozott. En probalom azt az FFB eroseget beallitani, amit igazabol egy szervo kormany nyujt.
Nem tul eros, viszont erzed az autot. Felesleges nagy FFB-vel jatszani, mert az mar nem realisztikus. -
kinghaxor
aktív tag
Kipróbáltam az új gépeket és lenne egy olyan kérdésem, hogy ti hogyan állítjátok be ezekhez az ffb-t? Mentem velük pár kört és ha az ffb clipping tool által ajánlott értékre állítom az ffb erősségét akkor szinte nulla ellenállása lesz a kormánynak. Máskülönben hatalmas lesz a clipping. Praga egyébként is szinte vezethetetlen. Nord-on úgy ráz a kormány mint ha macskakövön mennék végig. Még a forma 1-es autók se ráznak ennyire. És elég sok olyan autó van a már meglévők között is amik ha úgy vannak beállítva hogy ne legyen clipping akkor túlságosan könnyű tekerni a kormányt. Nagyon le kell venni az ffb erősségét. Van erre valami egyéb beállítás vagy csak nekem nagyok az igényeim? Thrustmaster kormányom van egyébként. 500-as.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
tobias88888 #8211 üzenetére
Egyáltalán működik ez így? Ha van egy eredeti alap játékom és a dlc-s pályákat, autókat berakom mint ahogy egy akármilyen modot akkor az működik? Nekem eredeti és fullos a játék így nem próbáltam de szerintem ez ebben a formában nem megy. Valami ellenőrzés biztosan van erre, hogy meg van e véve az adott content. Bár ennek feszegetése már kimeríti a warez fogalmát. Apropó milyenek az új gépek? Még nem tudtam kipróbálni őket csak megvettem a dlc-t.
-
bigrob
őstag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy ha custom carként rakosgatom be a DLC-s itemeket akkor kvázi ugyanott tartok mintha megvenném őket?
-
AMD_ok
őstag
Hat, ez a FXX.....nem tudom kifejezni szavakkal...Senna Lotusahoz tudnam hasonlitani, annyira egyedi, iszonyat allat, csak ezt tudom mondani
-
törölt tag
Van itt olyan aki mar megvette a Tripl3 Pack-ot ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest