- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
A későbbi fékezés a fékerő beállításnak tudható be főleg, de itt a setup. RSR-nél elég nehéz elfékezni ABS nélkül is a gumikat, legalábbis GT3nál ABS nélkül sokszor könnyebb
Elől 56os fékerő van neki beállítva amihez nem árt már egy kis gyakorlat is. Én 60nál is sokszor eldobom fékezés közben az új loadcelles fékkel
-
tobias88888
őstag
válasz
neilszab #8683 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez az alap. Van olyan mod, ami lecseréli a felhőket értelmesre.
ABS, TC és SC off, viszont kormányváltóval ment így az auto blip is be volt gondolom kapcsolva. De sokan mentek H váltóval blip nélkül 1:52 elejét (nekem ugyan így 1:54 vége), az már tényleg minden segítség nélkül van
-
-
tobias88888
őstag
válasz
Motion_Blur #8558 üzenetére
Igen, mert a mod készítője furcsán állította be a tapadási értékeket. Egyáltalán nem úgy tapad a pálya, mint mondjuk a Brands Hatch, olyan mintha jégen autóznál...
-
tobias88888
őstag
Bmw tavasszal a legjobb volt talán, de olyan nagy különbség nem volt soha. Én ma és holnap végigpróbálom a feltett setupokat, az alapján sok minden ki fog derülni. Nem biztos hogy a bmw a leggyorsabb, de a Ferrárinál valószínű most jobb lett, mert az eddig jól szereplő Ferráris csapat most nagyon rosszul áll a prequal-on
-
tobias88888
őstag
válasz
nemeth989 #8535 üzenetére
Nem érdemes emelni.
A legutóbbi update-el módosítottak a GT3-as gumin. Eddig ugye az alap 25 volt, de soft esetében talán 23-24 volt az optimális a legtöbb kocsival, med esetén talán 24-25. Update után én erre nem figyeltem fel és betöltöttem a régi setupot. Nem is éreztem igazán jónak a kocsit, fokozatosan mentem lefele 24ról mert éreztem hogy nem tapad be, aztán 20nál megnéztem a defaultot
Most a 16 felel meg a régi 25-nek. Ezek után próbáltam a 15öt és a 16ot is soft-al, de a 16 nekem jobban fekszik.
Minél alacsonyabb a nyomás, annál jobban tapad a kocsi és nő a gumik hőmérséklete, de lassabb is lesz ezzel együtt. Arany középutat kell megtalálni. Én nem nagyon szeretek elől és hátul más nyomást használni, de ízlések és pofonok
-
tobias88888
őstag
válasz
Motion_Blur #8528 üzenetére
Elvileg Tóth Gábor féle setup van, azt kapta meg Michelisz is (bár gondolom alakított rajta
)
-
tobias88888
őstag
Itt mindent megtalálsz:
http://forum.gtr-masters.hu/forumdisplay.php?149-Assetto-Corsa -
tobias88888
őstag
válasz
Richie0116 #8490 üzenetére
V-sync-et kapcsold ki + arra figyelni kell hogy alt tab után nem mindig teljes képernyőben van a játék. A legjobb mód, ha nyomsz egy wind gomb-ot a billentyűzeten és ezek után alt+enter-t.
-
tobias88888
őstag
válasz
Motion_Blur #8484 üzenetére
Már van 1.11.1 is.
-
tobias88888
őstag
válasz
neilszab #8459 üzenetére
Most így hirtelen 2-3 technika eszembe jutott, amivel ezen lehetne javítani. Nem mellesleg Monzában publikus versenyen van aki mindig levágja az első kanyart és a 2. sikánnál simán lelassít 35 km/h alá és kész is.
Például teljesen egyszerű megoldás:
Delta idők alapján simán meg lehetne csinálni, hogy csak akkor büntessen meg vágásnál, ha nem veszítesz 0 / 1 / 2 / 3 másodpercet, amit még szerver függően be lehetne állítani. Ha nincs még időd és ugye nincs mihez hasonlítani a kör végén, akkor mehet a sima vágás kezelés egészen addig amíg lesz egy nem vágott körödPersze ehhez publikuson nézni kellene azt is ki hány kört ment egy adott pályán, hogy az újakat ne büntesse meg hasonló nyalánkságok. De ugye ebből pénz nem jön be már, pár új DLC-ből meg igen
-
tobias88888
őstag
válasz
trialboj #8421 üzenetére
A lut nagyon hasznos cucc, itt a leírás hozzá. Amúgy AC-nak az egyik legjobb az FFB-je érzésre nálam eddig, csak jól be kell állítani
-
tobias88888
őstag
válasz
Hokunda #8385 üzenetére
Én rfactorral is eljátszottam billentyűzettel, szóval ízlések és pofonok. De szerintem neked inkább a Project Cars vagy a Forza kellene. Race 07-hez hasonló szinten van az AC, bár ez nézőpont kérdése, valamiben jobb valamiben rosszabb, de mindkettő hasonlóan "nehéz" (valósághű)
-
tobias88888
őstag
válasz
trialboj #8357 üzenetére
DFGT fékpedálja is borzalmas alap esetben, de én ezzel a megoldással nagyon nagyon sokat javultam, pedig előtte már amúgy is szivacsot használtam. Nem tudom, hogy a többi olcsó pedálnál működik e, de a DFGT-nél nagyon sokat segít. Ha van garanciásan (1-2 akad), akkor simán vedd meg.
-
tobias88888
őstag
válasz
trialboj #8344 üzenetére
Szerintem itt nem nagyon fogsz tudni segítséget kapni olyan ligákban, amik nem kormányt használnak. Amúgy nem is értem miért kell egy controllerhez komoly fizika, nem teljesen mind1? Ha alacsony az elvárást szeretnél akkor maradnak a public szerverek (vagy f1hez szoktak lenni ilyen ligák ncore-on is például)
Tudtommal az összes GTR masters eseményen kötelező a kormány, szóval próbálj meg beszerezni egyet, használtan már viszonylag olcsón lehet kapni normálisat. Hidd el, érdemes
Az arrogáns szóról meg lehet nem tudod mit jelent, de hogy itt arrogáns válasz nem jött az is biztos. Egyszerűen kormány nélkül nem tudsz olyan gyorsan vezetni mint kormánnyal és kész. Ha mindenki kormánnyal játszik akkor veled csak a lekörözésnél találkoznak és akkor is könnyedén zavarhatod őket, hiszen nem vagy teljesen ura a kocsinak.
-
tobias88888
őstag
válasz
trialboj #8318 üzenetére
Abszolút. Szombat vasárnap én 25 fős Gt3as futamokon mentem Monzán, nagyon élvezetes volt.
Itt van a szerver lista. A no booking-ot mindenképp kapcsold be + a full szervereket is + a password ne legyen bekapcsolva, így látni fogod hogy akkor amikor általában ráérsz hányan vannak fent. A booking és a password a ligáknak van, amiből iszonyatosan sok szerver szokott lenni hálaég. Nord touristból amúgy mindig van 2-3 teli szerver
-
tobias88888
őstag
válasz
trialboj #8316 üzenetére
"Sajnos a játék küllemén nem sokat csiszoltak, értem ezalatt azt hogy még mindig nekem kell beállítsam mit lássak a képernyőn és hol legyen, de méretezni nem tudom őket..." - Pedig a legtöbb appot már lehet nagyítani kicsinyíteni. Xbox joy-al meg állíthatsz bármit, teljesen felesleges. Vegyél egy kormányt ha megteheted
Itt tudnak kormánnyal kapcsolatban segíteni:
https://prohardver.hu/tema/a_nagy_kormanyos_topik/friss.html -
tobias88888
őstag
Módosítottam a Pitconfig (1.7.3) appon:
[link]Mostantól billentyűzetről is irányítható (és ez miatt kormányról is, ha beállítod)
F4: Gombok között lehet váltani vele
F7: Gombot aktiválod. Üzemanyagnál csak nyomni kell folyamatosan
F10: Eredetileg is bent volt. Presetek között lehet váltaniHasználjátok egészséggel.
Készítőnek szóltam, valószínű ő is majd befrissíti a hivatalosat valamikor.
-
tobias88888
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #7926 üzenetére
45 fps az elég kevés szerintem, legalábbis autóversenyzéshez. Ez online vagy offline amúgy? Mert offline kb fele az fps az onlinehoz képest, rajtnál még rosszabb. Ráadásul nekem online 90+ fps és néha még igy is beszaggat (mikrolag)
-
tobias88888
őstag
válasz
guftabi96 #7882 üzenetére
Hétvégén volt WTCC fun assetto-val:
http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5829-AC-Fun-WTCC-Hungaroring&p=225917#post225917Engem nem győzött annyira meg a hang és a vezethetőség sem, de embere válogatja.
-
tobias88888
őstag
válasz
sultansmith #7825 üzenetére
Ott van az pedig, másik topicban keresed. [moderálva]
[ Módosította: Qru ]
-
tobias88888
őstag
válasz
anytime #7807 üzenetére
Masters-en mindenképpen van rá lehetőség, második szerveren biztosan. Viszont ahhoz hogy megkapd a jelszót, szerver tagnak kell lenni (500 forint / fél év, nem nagy cucc
).
De publikus online versenyek is vannak, ott is meg tudod nézni az elsőt, hogy hogy megy.
Nálam közben nem megy az online, launcher-t még a task managerből sem lehet kilőni, jól elcseszték ezt az updatet.
-
tobias88888
őstag
Attól, hogy berakják, nem feltétlen kell arra mennie a pályának. Az eredeti vonalvezetés megmarad. De tudtommal van retro verzió is monzából amit le lehet tölteni
-
tobias88888
őstag
válasz
Motion_Blur #7800 üzenetére
Ha már szimuláció, akkor meg kellett ezt lépni a Parabolicával
-
tobias88888
őstag
Valakinél működik a Miniapps 1.4es Assetto-val? Én rányomok, de nem jön be a Plus verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Filmgyűjtés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest