- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Csapoati #9040 üzenetére
Egyszer biztosan erkezik az ac2 tehat tulajdonkeppen ez tenyleg az elofutara. Csak ugye egyelore ea lesz talan iden kijon belole de inkabb majd jovore, aztan talan jovore bejelentik az ac2-ot d3 ugye majd azt is ea-be es majd az is kijon belole valamikor.
Mimdegy egyszer ugyis lesz ac2 most oruljunk ennek a verfrissitesnek is -
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Csapoati #7439 üzenetére
Igaz, amit írsz, de az ő setupjával sem tudok két másodpercen belülre kerülni hozzá képest.
Szerintem default setuppal is lenne ugyanennyi lemaradásom tőle.
Ez már csak és kizárólag vezetéstechnikai hiányosság. Talán még a kormány szetten is múlik 5-6 tized (manuális váltó, progresszív pedálok, esetleg jobb FFB), de szerintem több nem. -
vlevi
nagyúr
válasz
Csapoati #7224 üzenetére
És egy nagy update is jött a dlc mellé. Én most nem tudom megnézni, mert a win10 tesztgépemen nincs fenn az AC, de a leirt dolgok érdekesek.
http://www.virtualr.net/assetto-corsa-dream-pack-2-update-available
Kunos Simulazioni ha released the "Dream Pack 2" DLC pack for their Assetto Corsa title, introducing nine new cars and a new track to the simulation. The post Assetto Corsa – Dream Pack 2 + Update Available appeared first on VirtualR - Sim Racing News.
-- gReader Pro
-
neilszab
őstag
válasz
Csapoati #7091 üzenetére
Ne menjünk bele kérlek, ezerszer átrágtuk már mi is a témát, de mi így döntöttünk és így szeretjük.
Egyébként sem akkora érvágás, nagyon minimálisan kell csak a gázra figyelni.(Egyéb iránt a valódi GT3-as gépekben is ki lehet kapcsolni azt a TC-t, de nyilván ha szabályok lehetővé teszik a használatát, akkor senki se fogja szívtani magát, akkor sem ha az úgy élvezetesebb. A szabályokat viszont a valóságban nem az versenyzők írják, viszont nekünk szerencsére meg megvan erre a lehetőségünk, hogy úgy menjünk, ahogy nekünk jó és nem a gyártói, gazdasági és egyéb érdekek szerint
)
-
gianni85
veterán
válasz
Csapoati #6649 üzenetére
Nem tudom, hogy ez jó, vagy sem, de gondolom több pénz jön így be és így a PC verziót is tudják fejleszteni. Ugyan van X1-em, de nem bírtam volna várni 2016-ig, ami jó eséllyel 2016 vége lesz. Na meg konzolon kérdéses lesz mind a grafika minősége, mind a képfrissítés, és még VR/3monitor setup sincs.
-
törölt tag
válasz
Csapoati #5193 üzenetére
leginkább azért mert annyira lóf@x a 10 euro ezért a DLC-rt, hogy érthetetlen felemlegetni az EA 50%-t, ezt írják a legtöbben, leginkább mindenki azon van kiakadva hogy ez így lopás, meg hogy nagyon olcsó.
..
személy szerint én azt nem tudtam meg hogy most az a baj hogy nekünk EA tulajoknak nem lett még ennél is olcsóbb, vagy az hogy a nem EA tulajoknak nem lett drágább. Mert nálam itt ki is merül a téma, ..ha nekem az ár jó, akkor nem vágom mit is várok a felvetéstől.De nem akarok további vitát, jobban érteném ha az ár nem lenne jó,...de az ár jó..sőt, akkor és innen nem vágom a többit, azt sztem értelmetlen lenne kérni hogy a többieknek legyen drágább. ...na mindegy nem vágom, ez még nem is lenne gond, részemről az volt az ami miatt pöccentem, hogy ez 'gennyes' dolog lenne.
Bár a Next Car Game, amit kb. 1 hónappal később vettem meg mint az AC-t, 2013 decemberében, ..tartana itt
-
barcalaci84
őstag
-
törölt tag
válasz
Csapoati #4999 üzenetére
35euro volt nekem az EA, 2013 november8.-n. Azóta adtak 35 autót, és 7 pályát.
bár nálam a perdöntő a 602 óra amit játszottam vele, azaz bedobtam 300 forintot és 17 órát játszottam az Assetto flipperrel
mittomén mennyi játékom van a steam-n 100valamennyi, és ennek a legjobb az ár/érték aránya, 380 óra a második helyezett ami 26euro+16euro a dlc.
-
törölt tag
válasz
Csapoati #4995 üzenetére
Én 25 euro körül gondolom, és szívesen ki is fizetném az egészet, de majd csak a felét kell.
10 autó+ lézerszkennelt Nordschleife.
Ami igazi csemege, az egyértelműen a pálya, a Sauber Merci, az Alfa 155 V6ti, a McLaren f1, a Mercedes 190.
..második lépcsőben a GTA Alfa, a Nissan GTR és a Corvette.Egy URD 5 darab autóért kér el 7.8 euro-t, ...a 8 autójuk kerül 14euro-ba. ..talán ha a fenti csemegék köztük lennének akkor vettem is volna, de ezek az autók nem kellettek.
felőlem kérhetnek kevesebbet is a DLC-ért, de lehet akkor én simán elutalom a többit. Fizettem a Primera-ra is, és a Seat-ra is kb. 3-3ezret fontban, de ez nem gyakori sajnos, ..mármint a készítőiknek sajnos.
-
Tottu
senior tag
válasz
Csapoati #4985 üzenetére
Itt annyit megjegyeznék, hogy AC-hez a Formula Force EX már kevéske a 180°-os kormány forgatás miatt.
Nekem is EX kormányom volt 9 éven keresztül, de idén lecseréltem, mert az AC-t, nem tudtam úgy beállítani, hogy precízen lehessen kormányozni. Normális kormányzás még elviselhető volt, de amikor ellen kellett kormányoznom, akkor szinte lehetetlen volt megfogni az autót, mivel nem lineárisan tekeredett a kormány.
-
-
válasz
Csapoati #4689 üzenetére
Le lehet tölteni ingyen, de felesleges (vmelyik youtube linken találtam).
A fizikája valamelyik GT autóé, minimálisan se emlékeztet az igazi autóra (f@sságokkal van tele, pl. ennek nincs diffúzora, nem 48:52-es a súlyelosztása, nem 470Nm a max. nyomatéka és nem 8000-ig pörög a motor, lehet még sorolni mi van elszabva benne). DTM 90's gumikkal, gondolom az E30-ból.
Egyértelműen egy gyors ilyen-olyan konverzió, a modell is hiányos (hol a középső belső tükör...), de el lehet mondani, hogy ezt is "megcsinálta". Bár ne tette volna. Gyűlölöm az ilyet. Na, ezért nem nagyon töltögettem le semmit arról a profilról, mert 90% hulladék. Várható volt, hogy ahogy rFactorban, itt is válogatni kell majd a fostengerben, ha rákapnak az "ilyenek". Sajnos. -
Kephamos
addikt
válasz
Csapoati #4250 üzenetére
Egyeseknek fájnak egyes dolgok. Pl. mobiltelefon, a vezetékes helyett, ízzó a petróleumlámpa helyett, stb.
winhate: Nincs semmi gond a Steammel. Évek óta használom, gyakorlatilag hibátlanul működik, ráadásul sokkal kényelmesebb, mint lemezről telepítgetni, meg patchelni, stb.
-
tome0001
senior tag
válasz
Csapoati #1712 üzenetére
Egyébként olvastam régebben olyat is (ha jól emlékszem) hogy aki megvette az early access verziót, az 50% kedvezményt kap a Dream pack DLC árából. Nektek is rémlik valami ilyesmi?Közben megtaláltam az infot az Ac magyar FB oldalán: Az Assetto Corsa végleges 1.0-ás verziójának megjelenése után 1 hónapig 50%-os áron lesz majd lehetőség előrendelni a Dream Pack DLC csomagot!
-
maszatov
csendes tag
válasz
Csapoati #1709 üzenetére
Eddig egy fizetős DLC van bejelentve
Ami lezerscannelt NORD -t és 10 autót fog tartalmazni...
Olyanokat amiket a közönség szavazott meg...
Szerintem 20 eurót is megerne, de kevesebb lesz szerintem... Főleg ha nem védik le valahogy a tartalmakat...mert jelenleg csak masolgatni kell a pályákat,autókatjó arazassal viszont sokan támogatnak inkább a fejlesztőket ...
-
akela91
addikt
válasz
Csapoati #1607 üzenetére
Az fix. VIszont kezdek félni mi lesz a multival, mikor kijön a végleges 1.0 verzió. Már most van pár gyökér, aki az egyenesben DIREKT rádhúzza a kormányt, hogy kiszánkázz a fenébe. Nyugtassatok meg, hogy a virágbolti verziósok nem tudnak multizni... Ha igen, akkor már értem a jelenséget.
-
tome0001
senior tag
válasz
Csapoati #1105 üzenetére
Én is akkor vettem. Itt hardverapróról 5490-ért szereztem be a steam gift-et.
A multi meg ha jön áprilisban, az nagy durranás lenne. Az azt jelentené hogy már csak a legvégső simításokat végzik jelenleg. Rajtam kívül ennek még sokan örülnek szerintem
Továbbá: Itt már képeket is lehet látni a lézerszkennelt Spa-ról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest