- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
corsafan
csendes tag
válasz
guftabi96 #8625 üzenetére
Köszi a választ. Használnék én manuális váltót, viszont mivel a valóságban nem vezetek, így a váltás megszokása lesz a leghosszabb és legnehezebb. Jelenleg két autóval megyek, az egyik a Mclaren P1, a másik pedig egy C elisée TC1-es kocsi. Tegnap este mentem egy kört a targa-florio pályán hot lap módban, a Citroen eszméletlenül betapad minden kanyarban, több mint 40 perces volt az az egy kör, de minden pillanata élmény volt és nagyon oda kellett figyelni minden kanyarra. A trento-bordino pályának akarok majd nekimenni, ahogy látom elég kanyargós és nem is rövid hegymenet, illetve van még a pikes peak hegymenet, azon már mentem párszor és meg kell mondjam elég nagy kihívás nekem hiba nélkül végigmenni rajta.
-
corsafan
csendes tag
Üdv. Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban. Én automata váltóval kezdtem el játszani, egyenlőre még az is elég nekem hogy az alul illetve túlkormányozásra oda tudjak figyelni. Viszont leváltásnál van egy olyan problémám, hogy bizonyos autóknál borzasztóan lassan vált le, emiatt pedig a féktáv is jelentősen megnő. Manuálisan le tudok váltani, de akkor meg kinyírom a motort, már többször is jártam így. Van valami, amit át kellene állítanom a játékban? Vagy ez normális dolog automata váltóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest