Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia
Érdeklődnék a 3 monitoros builded mennyire lett elegánsan kezelhető, ha szabad így kifejeznem magam?Én egy GTX980-al tolom (adatlapon a komplett gép) és az a bajom, hogy a játékokhoz használt nVidia surround, és a normál használatú, hagyományos 3 monitoros rendszer között, eléggé körülményes a váltás (nVidia vezérlőpult macera)
Játékra sajna a 3 monitoros megoldás nem jó, mert az 3x 1920, és nem látja egybe, eddig egy játék sem.
Az nVidia surround meg borzalmas sima windows használatra. Szinte semmi nem kezeli korrektül az 5760-as szélességet.A beállítások közötti váltásra próbáltam több alkalmazást, a DisplayFusion-t meg is vettem G2A-n, de a Surroundot semmi nem kezeli, csak az nv saját vezérlőpultja.
Ráadásul surround alatt, és sima alatt is más a monitorok sorrendje. Ezen mondjuk lehet, hogy tudnék variálni kábeldugdosással, de ott is meg vagyok kötve, mert az általam vásárolt (olcsó) DP kábelek csatlakozói, nem férnek el a kari hátulján egymás mellett.
Így vagy egy DVI, vagy egy HDMI kábelt is be kellett iktatnom.Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, én sokat nem tököltem a szögekkel. Olyan 30 fok körül állhatnak a két széléről, rakhatok fel fotót, ha gondolod.
Egyelőre Project Carsot tolom, de gondolom AC-ben sem más. Egészen használható, látványos, nagyon jó a térérzet az autóban ülve, bár a külső tükrök nem mindenhol használhatóak. Ez főleg Euro Truck Simulator 2-nél probléma, de PC-nél nem. (ETS2-nél nincs belső tükör ugye)
Cockpit és felső sisakkamera nézetben sem tűnik úgy, hogy lőréseken bámulsz kifelé. Egy trackIR még elképzelhető, hogy hozzá lesz dobva a közeljövőben, bár ez nem tuti.bocs az offért, folytathatjuk privátban is, de gondoltam másnak is hasznos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem nyílnak a Foldok?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest