- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThodEE
őstag
válasz
zsinor008 #5349 üzenetére
Mert 1.41 es a CPU Z-d , frissítsd: Gyári oldal
-
tomama
aktív tag
-
Kernel
nagyúr
válasz
zsinor008 #3999 üzenetére
Én nem szeretném, ha előttem tesztelgetnék, ki tudja milyen botkezű alakok. (Miközben nekem meg elektronika a szakmám, de mellesleg ilyen foglalatcserére/javításra én sem vagyok berendezkedve.)
Bontatlan állapotban kaptam, takarólemezzel együtt természetesen, de szerintem ezeket gyárilag nem is adják ki tesztelés nélkül.
Ámbár én magam részére nyilván nem sokat vásárolok, így sok tapasztalatom nem lehet erről. Legfeljebb csak láttam Youtube-videókon alaplapgyárat, ahol nagyjából bemutatták a gyártási folyamatot, ennek értelemszerű része a próba is. Vagy előtte szemre is megnézik. Hiszen egy nagybonyolultságú eszközről beszélünk, amiben sok a hibaforrás, és a gyárnak sem lehet érdeke, hogy rosszat adjon ki. Úgyis megy vissza, a piaci megbízhatóságát pedig rontja.
Így a durva, funkcionális hibák már ott kiszűrhetők, elvileg csak finomabb, rejtettebb hibák maradhatnak benne. Ez nem az.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
zsinor008 #3235 üzenetére
szia
hát nem 3d de szerintem nem rosszabb
biost szerintem érdemes felrakni vannak új funkciók kompatibilitás problémák javítás a meg ilyenek
jó tulajdonságát mármint a deszkáról vagy a biosrolbar én egyikről se tudok írni mert nekem z77 ext4-em van tehát nem ismerem ezt a deszkát
nekem ez 3. ASRock deszkám egyikben se csalódtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest