- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
lehet win alól is biost frissíteni főleg egy friss telepítés után..csak én nem bízok a netes letöltésben ami egyből biost frissit, mert ha valamiért megszakad a net közben akkor fejvakarás?
a pen a legbiztonságosabb megoldás a bios frissítésre a 3 közül szerintem.
összeraktam a gépet biosba beléptem, beállítottam a memoriát, megnéztem melyik vga az elsődleges és ennyi.
majd a következő indításnál letíltottam az IGPU-t belőttem a ventiket, mert az elfelejtettem az első indításkor (van 5 db) -
DeSanto
őstag
-
-
Gabás
addikt
A Rapid Start amúgy sem működik, csak ha lérehozod neki a megfelelő partíciót, valószínűleg az Intel Management Interface-re sem lesz szükséged, viszont SSD esetén érdemes telepíteni a Rapid Storage vezérlőket
-
Coolmat
őstag
Szia!
Amiket írtál nyugodtan letilthatod a BIOS-ban ha nem használod őket (ilyen még az Intel Rapid Start is ha van). Az ismeretlen PCI-hoz viszont fel kell tenned ezt a drivert hogy eltűnjön az eszközkezelőből.
-
L4CI2
aktív tag
-
Jack@l
veterán
De a kérdés az, hogy mikorújraraktad, akkor milyen beállítás volt a biosban.
A másik dolog, hogy intel chipset installation utility fel van rakva win-re? (tudom, amatőr kérdés)
De hogy megtudd ki a ludas, vidd el haverodhoz az írót kipróbálni, vagy kérj valakitől egy másikat, hogy megnézd az ír e nálad. -
Jack@l
veterán
Mintha rémlene valami, hogy intel RST-ben lehetne ilyet állítani portokra, de ott valami más baj lesz, nincs új fw arra az íróra vagy alaplapra? Nálam be van nyomva az ahci, és simán ír-olvas a NEC.
Magyarul nem kéne, hogy egy író ilyenen fennakadjon, régebbi giga core2-es lapommal se volt baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest