- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Én ezt a linket ismerem még régebbről, de nem tudom, hogy segít-e:
-
fanti
addikt
Én még Gigabyte lappal szívtam (AMD-s) anno Corsair DDR3-1333-as 2x2Gigás kittel.
Amikor még egy 2x2Gigás dettó ugyanolyan kit bekerült, na hát onnantól kezdve........csak a véletlenszerű lefagyások, stb....
Bárhogyan is cserélgettem és bármit is állítottam BIOS-ban, már a végén 1.8 volton járt 1066Mhz-esre belőve, de hiába.
A Memtest meg naná, hogy nem talált semmi hibát!Bezzeg a Kingston, vagy a Kingmax! Pláne a Kingstonnál a Value sorozat! Na, azt még a hajdú mosógép is felismeri
-
Kernel
nagyúr
Nekem például nincs igényem ilyenekre, hogy "Vengeance" (az én céljaimra a legegyszerűbb Kingmax is kiszolgál), honnan ismerem mégis ezt a nevet?
Topikot olvasva időről-időre mindig megjelenik valaki, akinél a szívás fogalma és a Vengeance név egymáshoz társul. Természetesen, ez önmagában még nem jelentene semmit, hiszen ha valami nagyon népszerű, az a fórumokon is óhatatlanul gyakrabban bukkan fel. Attól még a hibaszázalék lehet alacsony. De azért érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest