- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Persze az lesz valószínűleg, még procim nincs azt még keresek, addig fm2-es konfigomrol vagyok e helyett lesz majd i7-ből valamelyik 2600k/2700k vagy 3770k.
Ezt a hűtést rakom rá, szerencsére gondoltak az asrocknál a lefogatásra bár a pcb nekem elég vékonynak tűnik a 2 furatnál.Rendben csak én megőrzök mindent amit veszek terméket hiánytalanul.
Látszik a csomagoláson hogy ki volt bontva, ez már negatív pont már nálam. -
NFree
addikt
A procival tisztába vagyok , k-s ugyben , de a memcsi erdekelt volna nehogy korlát legyen mint anno lga 775 nél, ugye itt csak a szorzót variáljuk, tehát jelen estben gondolom , a tuning nem ram függő, de majd látom , lehet egyenlöre kap valami 3ghz es kis procit
Joke7773
igen a tápcsere már esedékes lenne, de az majd csak akkor ha lessz valami combos vga-m egyébként nem hinném hogy többet zabála az a proci ebben , mint régen a q9550 4 magos szaráá huzva -
Igaz, de én erre nem költök. Ahol kellene az a 4,3 Ghz feletti tartomány és ott már nem gyorsul jelentősen a cucc. Addig pedig nem megy bele a kritikusra állított 60 fokba 900 körüli ventivel. az pedig pont hallhatatlan. A winchesterem zavar jelenleg legjobban a gépben
pedig az sem különösebben hangos széria, legalább is a régi Seagate Barracudahoz képest...
-
zolisx4
őstag
-
Predator2
addikt
és a lapra integrált hangkártyánál mi a különbség a gyártó oldalán található két ugyan olyan driver között a méretén kívül?
"videókártyára integrált hang nak a drivere" magyarán ha HDMI kábellel rákötök egy minitort a vga-ra akkor erre a driver-re van szükségem h hangot adjon ki magából a monitor? (már ha van benne hangszóró?)
-
Kernel
nagyúr
Egyébként normális esetben időben eltolt fázisokról szól a dolog, mint ahogy az erősáramban is a 3 fázisú váltóáramot egyenirányítva simább, jobban terhelhető egyenáramot kapunk, amihez kisebb szűrőkapacitás is elegendő, mint az egyfázisú egyenirányításnál.
Csak az erőművekben a 3 fázis úgy keletkezik, hogy a generátor tekercsei körben helyezkednek el, amit a forgórész, a forgása során egymás után gerjeszt fel, így jön létre három, időben eltolt szinuszhullám.
Az alaplapon viszont a 12 V DC-tápból elektronikus úton létre lehet hozni sokfázisú vezérlőjelet (itt persze már változtatható szélességű impulzusokról beszélünk), ami alapesetben 1 pár FET-es kapcsolófokozatot működtethet.
Csak úgy látom, most már kitalálták, hogy egy fázisra 2 pár kapcsolót is kötnek, így lesz a 4 fázisból a marketing szerint 8 fázis. Holott azok valójában kettesével azonos fázisban járnak.
Természetesen, az azonos fázisú kapcsolóelemek is járnak előnnyel, csökken ezáltal a táplálás belsőellenállása (ami ilyen nagy áramokon eléggé fontos, hogy minél kisebb legyen), csökken a hőveszteség vagyis javul a hatásfok. De attól még a 4 fázis nem lesz 8 valós fázis, tehát ez így ebben a formában tényleg csak marketingfogás.
-
-
-
-
-
ThodEE
őstag
Bocsi hogy nem linkeltem csak telóról voltam
Itt biztos akad valaki aki útbaigazít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest