- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimic1979
aktív tag
Sziasztok! A következő a kérdésem! Szóval odáig rendben is vagyunk, hogy a Prime , Linx alatt stabil(4,4ghz Offset +0,05V), hiba nélkül fut akár egy órán keresztűl, a hőmérsékletek teljesen rendben vannak , mivel egy tetemes hűtő van rajta, és mindez egy jól szellőző házban van. Ellenben szinte minden minden alkalommal amikor reggel indítom a gépet, a bios kidobja hogy default stb., nem tud elindulni. Belépek a Biosba mindent hagyok úgy ahogy volt , rámyomom a mentést és onnantól kezdve indul...
Tehát kérdés adott! Miért csinálja ezt? -
mimic1979
aktív tag
Sziasztok!
Linkelne valaki egy jó beállítást 3570K mellé-4,2-4,5Ghz.
Nem vágom hogy mit hová állítsak! Nálam az LLC 0-50-100% illetve Autó! Mik ezek?
Amit már most furcsállok hogy alapon minden autón , hibázik a Prime95 alatt a proci! Miért ? Minek adjak plussz feszt? Mennyit ? Egy jó 24/7 -es beállítás kellene -
mimic1979
aktív tag
válasz
misionline #4151 üzenetére
Hát én nem tudom...Én szívtam az Intelessel...Illetve az ASMedia többet hozott....Az Intelen nekem két WD500 van össze fűzve RAID0-ban, lehet hogy az is bele zavart!
Viszont tény, hogy semmi gondom nincs a másik vezérlővel sem! -
mimic1979
aktív tag
válasz
Bacusuz #4100 üzenetére
Pont ugyanígy jártam...Élettartam gari meg, minden féle csicsa...De mondok valamit, előtte egy Kingston 3X2Gb. Tri kittem volt egy I7-950 társaságában... Soha semmi gond nem volt velük.. Gondoltam egyet én is és vettem egy "Tuning király" rakás sz@rt... Kuka! Azonnal! Most megint Kingston van, és lőn világosság , semmi extrém , teszi a dolgát... Egyébként erről a memóriáról beszélek! Árban : 2X4 Gb-2400Mhz 17k. Szóval még az ára is baráti.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Bacusuz #4088 üzenetére
Délután én is meg nézem ezt a Benchet, mert nekem csak egy I5-3570K van. Viszont a G.Skill memóval csak szívtam...Most egy Kingston Hyperx Beast van benne... Be adtam neki az X.M.P profilt és máris ment a 2400Mhz.., a G.Skill hiába volt két 2000Mhz kalibrálva, csak manuálisan tudtam beadni neki, és akkor is csak max. 1600Mhz volt a stabilnak nevezhető...
-
-
mimic1979
aktív tag
Én még mindig küzdök a kék halállal...
Ami változott !
CMOS Reset!!X.M.P. profilt bekapcsoltam, és láss csodát , 2000Mhz mentek a memók! Előtte max. 1600-ot tudtam kipréselni manuálisan belőle!
Viszont! Van amikor csak Youtube, és kékhalál, de van hogy órákat játszok pl, Cry3 -al és semmi gondja sincs
Nah akkor most hogyan tovább?
-
mimic1979
aktív tag
Nah pont ezért vettem 3570K -t , és nem sima 3770-et... Játékokban nem nagyon vesszük hasznát a HT-nak vagyis az esetek 90%-ban..Akkor inkább egy túl pörgetett 3570K
-
mimic1979
aktív tag
Minek cifrázni ha működik...? Állítgassak mindent össze - vissza aztán meg jönnek a kék halálok, rossz esetben még ki is száll a füst is lelkéből
Szerintem ez az UEFI Bios abszolut felhasználó barát, ebbe bele értve a tunningot is. Szóval szerintem felesleges...Előtte egy X58-I7 950-et nyúztam nah ott el lehetett szórakozni mindennel (BLCK stb.) Nagy nehezen belőttem 4 gigára amire azt mondom hogy a határait súroltam. Itt mi történt! Up to 4Ghz , aztán Go, és happy game
Szóval szerintem nem kell ezt túl spirázni ennél a lapnál, mert lehet hogy soha nem tudja meg az ember hogy mit is tud a gépe... -
mimic1979
aktív tag
válasz
Bishoop #3911 üzenetére
Asus GPU Tweak-el húzom a kártyámat.
Viszont valami nem kerek! Este , éjjel újra rakom a rendszert...Valami nem kerek...Van hogy befagy és hasonlók...Jellemzően minden 2.-3. inditásnál ellenörzni a konzisztenciát a RAID kötetnél, + valamiért nem támogatja az SSD-nél a Trimmet!
Az eszközkezelőben még mindig van egy ismeretlen eszköz amit nem tudok hogy micsoda.Szóval az éjjel amikor már senki sem akarja a gépet használni, teljes törlés mint a Raidben, mint az SSD-nél és reinstall..
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Bishoop #3881 üzenetére
Hát ha azt a kártyát használod ami ki van írva a lapodon, akkor meg is értem a kétkedésedet mert egy kicsit távol van kettőnk kártyája teljesítményben. A Maffia-val nem játszottam még ,de ha kell leszedem, és meg nézem hogy mennyit megy az én konfigomban. Az órajel emelés meg nem minden játéknál hoz + 10-12 FPSt.
És most nem a plusz FPSen volt a hangsúly hanem hogy a Virtuval együtt esély sincs erre!! -
mimic1979
aktív tag
válasz
LicskaiJ #3875 üzenetére
Az Igp -be volt dugva a monitor, mivel ha kijelölöd ezt a módot akkor nem ad ki képet a D-VGA! Másik negatívum, hogy ilyenkor nem lehet húzni a videokártyát, az pedig 200Mhz! 1200-1000Mhz között van egyes játékoknál 10-12 FPS is akár! Viszont! A procit illetve az alaplapot most cseréltem egy I7-950-X58 váltott! Szóval húzás nélkül is képes kihajtani 100%-ban a VGA-t, és mellette még nem is eszik annyit mint a másik, a hőfokok nevetségesek... Alapon 28, terhelve meg még nem láttam 50-en túl
Best Buy a 3570K! Alaplappal még vannak gondjaim de majd rájövök ha lesz időm utána nézni -
mimic1979
aktív tag
Akkor viszont nem értem , ha az a megfelelőbb , miért van minden alapértelemezként D-módba!? Nah akkor most mi legyen ezzel a virtuval, azért csak jó lenne kihasználni az Ivy képességeit,ha már fizettünk érte.Más:
Olvastam ezt az ismeretlen eszközt, hogy sokaknak ott maradt az eszközkelőben , többek között nekem is. Mi lehet vajon?
A virtuban mit takar a "H"? Használatban? -
-
mimic1979
aktív tag
Sorry, nem figyeltem hogy új vagy válasz...MVP szerintem meg kuka!. Kipróbáltam...Nem győzött meg mivel a kép minőség szerintem romlik tőle..Olyan zavarosnak tűnt..
-
mimic1979
aktív tag
válasz
mimic1979 #3838 üzenetére
Elméletileg a válasz meg van! Ha haza érek meg nézem hogy melyik porton van az SSD...Viszont a Memória érdekelne, mivel nagyon szépen rá van írva az alaplapra hogy DDR3-2800+ ,de ez hol van még attól..A memória X.M.P profilját látja a bios is!
Vissza olvasás közben bele futottam ebbe a Virtu ficsőrbe is... Jó ez? Kell nekem? Segít , vagy csak parasztvakítás? Ha kell akkor mit állítsak be a biosba, mert ha jól értem monitort sem a discret VGA kell kötnöm majd ...
-
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Flashget #3835 üzenetére
Jó reggelt! Ph-sok!
Bekerültem tegnap ebbe a körbe egy Asrock Extreme4-M + I5 3570K+ G.Skill(2X4gb 2000Mhz)
Érdeklődésemnek több pontja is van!
1. Hova dugjam az SSD-t , melyik port ami maximálisan meg tudja hajtani, + kell -e valamit beállítanom ahhoz hogy rendesen kezelje.
2. Fel van rakva a Win7 de folyamatos kék halál árán
3. A memók elméletileg 2000Mhz-en mennek (XMP profil) ,viszont ha beállítom el sem indul a gép! 3-4-szer próbál elindulni, majd fel kínálja hogy lépjek be a Biosba , és módosíthatok a beállításokon! Tehát hiába 2000Mhz, nem megy!
4. Mindenkinek ilyen lassú az Asrock szervere, a driverek letöltésénél!
5. HD7970-em van! Kell az a Lucid akármi? Ha igen hogyan?Válaszokat előre is köszönöm.
Procihoz semmit sem nyúltam tunning terén úgy gondolom előbb működjön minden úgy ahogy az ki van találva, utána lehet "hegyezni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Synology NAS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Filmvilág
- Sorozatok
- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest