- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozlo
tag
válasz
rayoliviero #4691 üzenetére
Tuning nem volt,mert Sandy I3 volt a lapban,csak az 1600-as Kingmax memória ment 1600-on,1333MHz-en is fagyások voltak.Tápról nem esett szó FSP Hexa 500W volt a gépben.
-
kozlo
tag
válasz
rayoliviero #4688 üzenetére
Amikor fagyott mindig a post képernyő fagyott ki,néha windows alatt is kifagyott,a kép meg a hang is egyszerre beragadt.
Biost nem mertem rajta frissíteni a fagyások miatt.
Végezetül nem indult be,se kép se hang,volt mikor a venti felpörgött,volt mikor nem. -
kozlo
tag
válasz
rayoliviero #4679 üzenetére
Z77 Pro 3 alaplapnál nekem is ugyanez volt,kb 1 hónapig nem volt probléma vele,egyszer csak egyre gyakrabban elkezdett fagyni a bios.
Első időszakban 2 hetente,majd hetente 1x fagyott,majd napi rendszerességgel,végül egy "szép" napon nem indult be.
Garancia->csere.
Az őszes alkatrész /táp,ram,proci,vga/ másik alaplapban tökéletesen működött,működik mai napig egy másik alaplapban. -
kozlo
tag
válasz
neszoljalbe #3887 üzenetére
Videokártya ha van a gépben akkor vedd ki,ha több memória van akkor egyesével tedd be az a1,b1 illetve az a2,b2 foglalatokba.
-
kozlo
tag
válasz
neszoljalbe #3884 üzenetére
Bios reset,ha még nem volt akkor próbáld meg.
-
kozlo
tag
válasz
neszoljalbe #3882 üzenetére
"nem jön be a windows" erre a gépre akkor már fel volt telepítve a windows?
-
kozlo
tag
Húzd le az 20+4 alaplapi, +12v tápcsatlakozót is!
-
kozlo
tag
válasz
bandika0626 #3253 üzenetére
3 pinest rá lehet kötni a cpu 2-re,bios beállít,és megnézed,hogy történt e változás a cpu1-hez képest
Cpu1 4 pin.
Cpu2 3 pin. -
kozlo
tag
válasz
bandika0626 #3246 üzenetére
Most újra indítottam a gépet,auto mód bekapcsolva,level 3, 50 C fok-ot beállítottam ,nem állt le a ventilátor,egyenletesen jár.
1.5 bios van a lapon,Z77-es lapoknál szerintem a bios-ban ventilátor vezérlések között nem lehet ekkora különbség. -
kozlo
tag
válasz
bandika0626 #3243 üzenetére
Nem,a ventilátornak mindig forognia kell!
-
kozlo
tag
válasz
bandika0626 #3240 üzenetére
Level 1-10->itt lehet állítani manualisan a venti fordulatszámát.
Target hőfok->kapcsolási hőmérséklet,amikor eléri a proci hőmérséklete a beállított értéket,akkor nagyobb sebességre kapcsol a ventilátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest