- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravasz21
csendes tag
válasz
Stonerice #3507 üzenetére
Még az Abit be nem fuccsolt én addig arra esküdtem! De volt már Gígabyte lapom is de a P35 Ds3 kód nevű lappal úgy jártam, hogy egy idő után csak akkor volt hajlandó az op.rendcert felállítani, ha előtte beléptem a biosba és F10-el elmentettem úja a beállításokat! Még jó hogy garis volt és akkor tértem át az Asrock z77 pro 3 -ra! és megint elkezdődött a kálvária!
-
ravasz21
csendes tag
válasz
Stonerice #3494 üzenetére
Rendesek voltak, mert a kiszerelését elküldték jpeg formátumban a freemail címemre, csak azt nem fényképezték le, hogy hol is van a chip! A kép egy másik lap bios kivételéről készülhetett! Szerintem pedig nem fogja a hibát megoldani, mert egy HD7770-es kártya sem indul el a slotban, csak a ventilátorja forog! De reménykedem ha ez nem segít akkor gari!
-
ravasz21
csendes tag
válasz
Stonerice #3492 üzenetére
Igen! ( ha a bios chipre gondolsz ) Itthon van már az új nálam, az Asrock európai márkaképviseletével leveleztem, ami Hollandiában van és az előző hozzászólásomban leírt PCI express x16 3.0 slot hibával kapcsolatban küldtek egy eredeti 1.90. ver. beleégetett biosszal egy bios chippet ( Winbond ) és azt kellene kicserélnem!
-
ravasz21
csendes tag
Helló!
Valaki tudna-e nekem segíteni abban, hogy a Z77pro3 alaplapon hol található a bios chip?
-
ravasz21
csendes tag
Mint ahogy az előzőekben írtam, az alaplapon lévő másik pci express x16 2.0 slotba tettem, itt a kártya kifogástalanul működik! Írtam az asrock tecnek és felvázoltam nekik a hibát remélem válaszolnak is rá! Egyébként azért kínlódok vele, mert ez a 2. ilyen típusú alaplapom és az elsővel az volt a baj, hogy kb. 1 órát ment és utána "se kép se hang" a lap nem indult! Most garanciába ezt kaptam ennek meg ez a baja! Sajnos! Pedig sok jót olvastam a lapról de úgy látszik nekem selejteset adtak eddig!
-
ravasz21
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy adott egy Asrock z77 pro3 alaplap és Gígabyte HD 6850-es videókártya de sajnos nem indul a PCI expressz 3.0 slotba, csak a másik PCI expressz 2.0 slotba! De itt kifogástalanul működik! Tudna-e valaki segíteni nekem abban, hogy mi lehet a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest