- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsinor008
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy Z77 pro4-nél hol kell be állítani a ramokon az xpm vezérlést (ahol eddig én állítottam ahogy átállítottam bioszban és mentetem nem adott képet és újra indulgatott) ?
És még annyit szeretnék kérdezni hogy cupz-ban nekem mér mutat olyan kevés adatod?
Ha bonyolult a dolgok akkor legyetek szíves képekkel prezentáljátok nekem ha nem nagy gond. -
zsinor008
tag
Ha szeretnétek feldobni a napotokat akkor olvassátok illetve nézzétek meg a következő képeket.
Minap kaptam választ arra a kérdésem re hogy eddig mért nem cserélték ki az alaplapomat egyből csak egy kis balhé után tették meg.
(2013-06-07 15:54:21 itt tetem fel a kérdést) A "Szakszerviztől" ma kapott válasz -
zsinor008
tag
válasz
Flashget #5044 üzenetére
Igen egyből felpörögnek.
(#5045) Jack@l
Később ki próbálom mert még az sem tudom hogy mért vagyok ébren
Speaker nincs rá kötve egyenlőre tesztpadon itt van az asztalon (nincs benne Speaker )
Az alaplapon nincs státusz számláló.(#5046) L4CI2 válasza zsinor008 (#5040) üzenetére
Az-t meg néztem egyik sem hajolt el.Amúgy alaplapi csatin első indítás / telepítéskor mind a 3 alaplapi videó kimenet (DVI ; HDMI ; RGB )működik vagy csak a DVI?
-
zsinor008
tag
válasz
andrasko #5041 üzenetére
1. amikor azzal próbáltam akkor be volt dugva
2.Nem ad jelet a monitor felé még még a bios előtti részt sem jön be.
3.Még nem tudtam kipróbálni 2. pontban szereplő ok miatt.(#5042) vlevi
Másodjára nekem is ez jutott eszembe (meg is valósítottam)de ugyan az a helyzet kép nincs ! -
zsinor008
tag
Sziasztok.
Az lenne a gondom hogy van egy Asrock z77 pro 4 alaplapom egy intel i7 3770K procival és egy 8 Gb-os ram kittel(+HDD) és nincs képet valamiért.(alaplapi csatin és videokártyával sem ad)
Mit gondoltok alaplapi hiba vagy esetleg valami más komponens a hibás ?
Bocsi ha rossz helyre írtam. -
zsinor008
tag
Hát nem tudom akár hogy is történ tegnap elégé meg lepet a dolog mikor le vetem a"kupakot ".
Ezt a lapot az egyik cégtől rendeltem amely ennek árusításával is foglalatoskodik(elvileg teljesen új).
És azért teszteli hogy ilyen ne is történjen meg hogy foglalat hibás terméket adjanak ki. -
zsinor008
tag
Köszi szépen fiuk.
még azért garanciában is meg nézzem hátha vissza cserélik vagy javítják.
Meg kérdezem azoktól akiket linkeltette hogy ha ők csinálják akkor vajon vesztené-e a lap a garanciát. -
zsinor008
tag
válasz
mimic1979 #3981 üzenetére
Hát még odáig el sem jutottam mert épen hogy össze rakás előtt vetem észre hogy valami gond van a foglalattal.Februárban lett meg rendelve alap csak addig volt ki nyitva a doboza hogy meg nézem nem-e tőrt el szállításközben de a fene sem gondolta volna hogy pont a foglalat lesz majd a selejtes.
-
zsinor008
tag
sziasztok.
az lenne a kérdésem hogy szerintetek vissza váltják-e a lapomat?
A processzor foglalatból hiányzik néhány "tüske" a helye meg van de nincs benne "tüske".
ASRock z77 pro 4 lapom van. -
zsinor008
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek.
Nem olyan rég meg érkezett meg az Asrock pro 4 alaplapom de nem igazán igazodom ki rajta
szinte mindent meg találtam csak a legfontosabbat nem .
a bekapcsoló gombol jövő kábel helyét na ezt hol található az alapon? És hogy kel rádugni azt ? -
zsinor008
tag
Köszönöm a gyors válaszotokat kozlo és L4CI2 .
-
zsinor008
tag
Sziasztok Vásárolnék egy ASRock Z77 PRO 4 alaplapot, de lenne pár kérdésem.
A bios 3d-s vagy sima?
Érdemes frissítés bioszt? (történt-e valami eget rengető változás ?)
Esetleg még ha tudnátok pár jó tulajdonságát azt is írjátok meg légy szíves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen autót vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest