- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrasko
senior tag
válasz
Bacusuz #4905 üzenetére
Nem, sőt...
Nekem már semmi sem hangzik hülyeségnek!Valami tuti, hogy a win-el van...
olyan mintha mindenáron szoftveresen ragaszkodna a discrete vga-hoz.
(a bios beállítás és a vga kivét ellenére is)BIOS-ig és alatta minden rendben, állítható. (látható)
Amikor tovább lép, onnan a win már nem látható, sem a csökk.mód menü, se a boot-olás.Gondoltam már én is más számára furcsaságra, például:
hogy az alaplapi d-sub csatlakozó helyett az alaplapi dvi-d csatit próbáljam...
hátha segít a win-nek, mivel eddig egy dvi-i csatiról lett alakítva d-subra:
... de a kettő nem nem kompatibilis az én adapteremmel. (nem megy bele) -
mimic1979
aktív tag
válasz
Bacusuz #4100 üzenetére
Pont ugyanígy jártam...Élettartam gari meg, minden féle csicsa...De mondok valamit, előtte egy Kingston 3X2Gb. Tri kittem volt egy I7-950 társaságában... Soha semmi gond nem volt velük.. Gondoltam egyet én is és vettem egy "Tuning király" rakás sz@rt... Kuka! Azonnal! Most megint Kingston van, és lőn világosság , semmi extrém , teszi a dolgát... Egyébként erről a memóriáról beszélek! Árban : 2X4 Gb-2400Mhz 17k. Szóval még az ára is baráti.
-
mimic1979
aktív tag
válasz
Bacusuz #4088 üzenetére
Délután én is meg nézem ezt a Benchet, mert nekem csak egy I5-3570K van. Viszont a G.Skill memóval csak szívtam...Most egy Kingston Hyperx Beast van benne... Be adtam neki az X.M.P profilt és máris ment a 2400Mhz.., a G.Skill hiába volt két 2000Mhz kalibrálva, csak manuálisan tudtam beadni neki, és akkor is csak max. 1600Mhz volt a stabilnak nevezhető...
-
Jack@l
veterán
válasz
Bacusuz #4083 üzenetére
Hülyeség minden ilyen progi, én nem lebeszéllek róla, én azt mondom, felejtsd el őket
Kibirod azt a 15mp-et amig bebootol ssd-ről a win...
UI: Ha nagyon ilyet szeretnél, me trendi..., akkor pakolj fel egy win8-at, hasonló mechanizmust működtet alapból sima ki-bekapcsolásnál. -
Pubszon
veterán
válasz
Bacusuz #2385 üzenetére
Megoldható, de körülményes, sok a kritérium és bonyolult (legalábbis nekem).
-
Geresics
addikt
válasz
Bacusuz #2383 üzenetére
Ha csak az a bajod, hogy nem tudod megcserélni őket, az kb. 5 kattintás: jobb klikk, képernyőfelbontás, jobb klikk a monitorra, és ott van valami olyan, hogy ez legyen a fő képernyő.
Viszont én továbbra is úgy gondolom, hogy vagy a játék, vagy az Excel kezeli az egeret és a bill-t, ezért nem fogsz tudni egyszerre 2 programban tevékenykedni sajnos. -
-
-
sihingbalazs
csendes tag
válasz
Bacusuz #1745 üzenetére
Hali!
Persze átállítottam viszont most muli megjelenésen van a videókariba van dugva ha adok neki memóriát pl 1024 re állítom autoról akkor is ez a jelenség ujraindul mindiga virtu progi ha bekapcsolom akkor meg egy dllre hivatkozik valami hiba üzenet
A required.DDL file,EKC6420.DLL,was not found) ezt kapom ha on ra rakom a virtut és elindítok valami 3d alkalmazást vagy gamét.
-
Pubszon
veterán
válasz
Bacusuz #1728 üzenetére
Elfelejtetted írni, hogy IBT-vel terhelted.
Itt már válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest