- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
sihingbalazs #2742 üzenetére
Tedd újra a win-t, lehetőleg a 64 biteset.
-
válasz
sihingbalazs #2739 üzenetére
A dual chanellel van a bajod?Az annyit jelent,hogy a ramjaid tökéletesen mennek,mert ugyanazok a ramok.
És ha kiírja,hogy benne van mindegyik foglalatba a memóri,akkor végképp nem értem,mit keresel? -
sihingbalazs
csendes tag
válasz
sihingbalazs #2739 üzenetére
Jah és ha belemegyek a system browserbe ahol kiteszi a lapot és mutatja hogy mi hova van rakva ott is ott vannnak a 2 GBos ramok csak telepítettnek ír 8GBot
-
Jack@l
veterán
válasz
sihingbalazs #2736 üzenetére
Buta kérdés, de rendesen prban vannak belerakva a ramok a lapba? Az els számú slotban a 4 gigásokkal kezdted? (tehát slotok a proci felől: 4G, 2G, 4G, 2G?)
-
Bacusuz
őstag
válasz
sihingbalazs #1748 üzenetére
Nekem egy hd7950 van,luciddal a bf3 a helikopternél szaggat.le is szedtem a rákba.
-
Bacusuz
őstag
válasz
sihingbalazs #1748 üzenetére
Passzolom
-
Bacusuz
őstag
válasz
sihingbalazs #1737 üzenetére
Hali
Nekem akkor csinalt ikyet,amikor feltettem a win loader regebbi valtozatat.egy tortura volt, mire rajottem.masik vinyon levo rendszerel probald meg.a biosban atallitottad a pci express rol? -
Kernel
nagyúr
válasz
Ha nem a HDD-ről bootolsz, hanem egy Windows telepítőről, akkor működik az alaplapi kimenet, elindul a setup?
Arra gondolok, hogy a telepített Windows esetleg valamiért kiakad az új helyzettől. Ha van egy alkalmas partíció, illetve másik HDD, én megpróbálnék felnyomni próbára egy új Windowst, a régi meghagyásával.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Milyen alaplap pontosan? megnézted mit jelent az A2?
-
Kernel
nagyúr
válasz
sihingbalazs #1711 üzenetére
Én ilyennel nem próbálkozom, de annyit tudok róla, hogy a Virtu részére engedélyezni kell a BIOS-ban az "IGPU multimonitor" beállítást, amint az az UEFI helpszövege is közli.
Akartam is írni, hogy a topikban visszaolvasva, ezt félre is értik páran, ugyanis önmagában az integrált videóhoz (dual vagy mono üzem, tökmindegy) nem kell engedélyezni ezt a beállítást. Pontosabban semmit nem befolyásol, vagy én nem vettem észre.
Az integrált video csak akkor tiltódik le, ha külön kártyát teszünk be, és nem változtatjuk meg a Shared RAM "Auto" beállítását, mert akkor mintegy 0 RAM-ot állít be magának, vagyis beszünteti a működést. Tehát ezt kell korrigálni valamilyen kívánt értékre, ha mégis használni akarjuk az alaplapi kimenetet.
Külön beállítás van még arra, hogy az integrált video legyen elsődleges, vagy a PCI-E.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest