- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sihingbalazs
csendes tag
Üdv Z77 Extreme 4 lapom van a gond a következő 2x2 és 2x4 gigás ramom van a lapba de csak a 2x4-et ismeri fel ha külön belerakom megy a 2x2 is viszont everest írja hogy bent van de az uefi-be none van írva van valami okosság erre? a ramok ADATA 1600 GAMING SERIES
-
sihingbalazs
csendes tag
válasz
sihingbalazs #2739 üzenetére
Jah és ha belemegyek a system browserbe ahol kiteszi a lapot és mutatja hogy mi hova van rakva ott is ott vannnak a 2 GBos ramok csak telepítettnek ír 8GBot
-
sihingbalazs
csendes tag
Üdv,olyan problémám van hogy A-DATA ram van a gépben 2x2 illetve 2x4GB teljessen ugyan olyanok amikor megvettem a lapot símán ment felismerte a 12 gigát azóta frissítettem BIOST még utána is ment.Viszont kb egy hete véletlenül pillantottam meg hogy csak a két négy gigást használja de everest kiírja hogy benne van a 12 giga.Kipróbáltam külön külön a ramokat semmi bajuk viszont ahogy beteszek egy négygigást a másik kettőt nem látja Z77 Extreme 4 lapom van valami okosság jól jönne
-
sihingbalazs
csendes tag
Hali!!!
Feltettem a virtut minden ok de változást nem tapasztaltam sehol multimonitor enabled az UEFIben d módban szerettem volna kipróbálni de nem látok teljesítmény növekedést vagy talán ivy bridge procival nem működik a virtu??? A honlapján Sandy Bridge proci van csak írva
-
sihingbalazs
csendes tag
Üdv!!
Asrock z77 extreme4 CPU típusa QuadCore Intel Core i5-3570, ivy bridge (jelenlegi 4100 MHz (42 x 98) Szal nem K jelölésű.
A prockó eredeti órajele 3400 Turbó 3800 UEFI be bekapcsoltam a No-K OC és felnyomja a szorzót eddig a legtöbb amit mértem 4200 ra tolta a magonkénti órajeletNekem is kékhalálozik néha de valami MEMORY DUMPING ra hivatkozik de csak akkor csinálja ha felteszem az alaplapnak a cuccait ha nem teszek fel semmit stabil a rendszer WIN 8 Pro van fent de lemértem mindent usb 3.0 driver nélkül is maxon megy SATA3 szintén akkor nem tudom minek a driver faston a boot K.B 4-5 sec
-
sihingbalazs
csendes tag
válasz
Bacusuz #1745 üzenetére
Hali!
Persze átállítottam viszont most muli megjelenésen van a videókariba van dugva ha adok neki memóriát pl 1024 re állítom autoról akkor is ez a jelenség ujraindul mindiga virtu progi ha bekapcsolom akkor meg egy dllre hivatkozik valami hiba üzenet
A required.DDL file,EKC6420.DLL,was not found) ezt kapom ha on ra rakom a virtut és elindítok valami 3d alkalmazást vagy gamét.
-
sihingbalazs
csendes tag
Igen pont ezt csináltam meg és úgy megy,elindul a setup de nem raktam fel 60GB SSD van a rendszer
a vinyót meg kint tartom külső kertbe majd szerintem ha több időm lesz felteszem viszont érdemes e virtuval foglalkozni? ASUS 460 GTX van a vasba most ha rátenném alaplapira +virtu nehezen hiszem el hogy jobb teljesítmény nyújtana mint magába a kari köszi a válaszokat -
sihingbalazs
csendes tag
válasz
AndrewTdi #1738 üzenetére
Oké szerintem megoldódott megpróbáltam rendszerlemezt indítani betoltam egy win7et bootoltam lemezről úgy nem indult újra elkezdte telepíteni a rendszert lehet hogy csak rendszer rakás után lenne jó annyira most nem fontos legközelebb alaplapi kimeneten rakom fel úgy hátha jó lesz
-
sihingbalazs
csendes tag
Üdv sajna nem oldódott meg virtut szerettem volta kipróbálni mindent beálítottam ahogy le van írva de sajna az alaplapi vga nem működik rendesen hiába adok neki memóriát
már kiszedtem a videókarit is úgy is ez a jelenség UEFIBE enged lépni de bootolás helyett újraindul a gép ha viszarakom a vgát és arra dugom a monitort tökéletesen megy valakinek valami ötlet? DR DEBUG A2 ír akkor indul úja
-
sihingbalazs
csendes tag
Köszönöm a válasz,alaplapi kimenetet elsődlegesre raktam virtu engedélyezve a biosban. Lehet hogy megpróbálom átrakni a másik slotba a vidikarit hátha az a problémája.Nem tudom érdemes e vesződni vele
ASUS GTX 460 Directc CU kari van a lapba lehet hogy nem nyújt jobb teljesítményt ha virtuval szeretném használni -
sihingbalazs
csendes tag
-
sihingbalazs
csendes tag
Üdv én is a virtut próbálgatom,viszont ahogy átdugtam az alaplapi csatira +onboard VGA elsődleges,
a bejelentkező ASROCK képernyőnél Újraindul nem tölti a rendszert,és megint csak kezdő kép.Hagytam egy ideig hátha csak valamit mókol de tízszer megcsinálta.UEFIbe enged lépni! valakiek volt ilyen problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest