Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz
Geresics #2496 üzenetére
Meglessuk aztan ha nem veszem hasznat megy a kukaba
Vegulis elfer galibat talan nem okoz...
Viszont azt eszrevettem hogy a Realtek driverbe furcsan jeloli a dolgokat pl
Szinessel jeloli az elolapi fules es mikrofon csatikat mikor be sincs kotve az elolapi panel...
A driverben ott a front mikrofon az sincs bekotve de nemtom kiszedni....
bocsi ha hulyesegeket kerdezek de nem igen volt mostansag realtek audiom...
Pl egyik ismerosomnek p67 es lapja van neki a realtek driverben van pl equalizer...
Ez mitol fugg hogy van e vagy se?Az elolapi panel ha be volt kotve produkalt olyat hogy allando szinten valtogatta hogy eszkoz csatlakoztatva ( fejhalgato) mikrofon meg a fules recsegett a bal fele... fules nem rossz kiprobaltam a hangfalon meg a hatlapi panelen is...
Lehetseges hogy tonkrement volna az elolapi panel? CM RC 600 Gladiator a haz
esetleg erdemes vhonnan szerezni egy masikat? Vagy szoljak muszeresz ismerosomnek hogy dobjon ossze egyet??Bocs a fele kicsit off volt....
Am biost mivel tudok ezen a lapon frissiteni win alol? Lehetseges?
Koszi
-
pcsabat
őstag
válasz
Geresics #2455 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Még egy dolgot kifelejtettem! Ram-ból elegendő ehhez a felálláshoz (ha húzom a procit 4-4.2 köré) egy 1600 Mhz kit, vagy nézzek magasabb órajelűt esetleg? Sajnos sandy tuning terén nem vagyok nagy spíler, a jelenlegi 920-hoz pedig elég 4 ghz-n is egy 1600 Mhz-s ram trió.
-
mexel
veterán
válasz
Geresics #2436 üzenetére
Köszönöm! Csak olvastam valamit olyanról, hogy +4 szorzót lehet valahogy emelni nem K-s prociknál a "No-K OC Technology" dologgal. Akkor ez hamis infó gondolom.
Ha így van akkor nem érdemes Z75-öt vennem, elég lesz egy B75 is szerintem.Közben megtaláltam: ha jól sejtem ez az i5 és i7 procikra vonatkozik, ( azokon van valami turbo órajel ?) és azt emli talán. Ha tévedek akkor bocs.
-
Manitou
veterán
válasz
Geresics #2312 üzenetére
MInden csoda 3 napig tart
Eddig volt jó a gép, ma 2x egymás után újraindult, most mondjuk nem volt kékhalál, csak hang kiakadt és gép vett egy restartot.
Most kivettem az egyik ramot.Megnézem a memtestet amit írtál , hogy azzal mit csinál.
Illetve szerintem megejtek egy win reinstalt is, és csak a szükséges dolgokat teszem fel.
-
Manitou
veterán
-
milszab
senior tag
-
L4CI2
aktív tag
válasz
Geresics #2302 üzenetére
Szia geresics
nem minden faja csak az inteles USB portnál akad meg a gép induláskor de ha kihúzom megy tovább
Windows alatt semmibaj szóval nyugodtan vehetedJack@l
azért van bedugva mert nekem normál hddm van és readyboost nak használom
tudom nem sokat hoz de ketöt JetFlash 780 16GB vetem anno mert azt hittem kevés lesz 16GB de elegendő volt ezert ezt beraktam readyboost-nak amúgy ASMedia USB 3.0 nem akad szóval annyira nem gaz csak ha van megoldás érdekelne -
Manitou
veterán
válasz
Geresics #2308 üzenetére
Kezdetektől fogva ramra gyanakszok, az esetek nagy %-ában eddig ha kékhalálom volt, amiatt volt.
De ugye ilyenkor nekem mindig kibukott ramteszteken a dolog. Most meg nem dobott hibát a memtest.Most win alatt futtattam egy AVX-es Linx-et. Összes memóriára állítva 20/20 -as tesztre 1 óra 15 perc alatt lefutott a teszt hiba nélkül.
Azért csak ki kellett volna ezen buknia most nem
Talán tudok majd kölcsönkérni egy pár Kingstone Hyper-X Blue-t, de jó lenne, ha ez a ramcserélgetős dolog most megoldaná. Eddig még nem dobott kékhalált.
Illetve ha mégis lesz , egy olyat azért még nmegnézek, hogy SSD nélkül mi a szitu. Esetleg csak SSD-vel, de másik SATA kábellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Akciókamerák
- Kerékpársportok
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest