- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Def26
félisten
válasz
Freiherr #4097 üzenetére
Értem, köszi. Windows alatt idle 24-29 C között van. Coretemp -al mérem.
Egyébként annyira dizájnos ez a lap, tök olyan érzés, mintha valami nagy gyártó terméke lenne. Iszonyatosan tetszik, egyenlőre még a ház oldalát sem raktam vissza.
Csomagolás is jó volt, külön habszivacsban volt a lap.
Előtte volt egy Asrock z68 extreme 3 gen 3 lapom, az is jó volt, de ez nagyon tetszik.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Freiherr #4050 üzenetére
Még annyi, hogy a VGA az első PCi-E slotban van, a hangkari pedig a 2.-ban.
Most azt írja az everest is hogy a VGA PCI-E 8x sávszélességgel fut. Lehet ezt vhol állítani?
A hangkarinak elég az 1x is, csak az 1x slotnál útban lenne.A régi P55-ös deszkámban ugyanígy simán ment a VGA 16x-n.
-
flash-
veterán
válasz
Freiherr #3754 üzenetére
jó azért fura hogy léghűtéssel 4700mhz re is fel lehet húzni Gigabyte GA-Z77-D3H lappal hogy teszteken sem vagy ki...
nekem meg kb 4.4 et bír..jó nem mintha az a 300 mhz sok lenne,de itt most mégiscsak tuning a szempont
maghőmérsékletet néztem igen az nem kritikus,de állitólag 10fokkal többet bírnak elviselni mint a sandy procik..
ez a trottling független minden energiabeálltástól?
ezt a lap csinálja vagy a cpu? és mutatkozhat úgy hogy tuningolt cpu esetén terhelésnél(pl linx)nem folyamatosan hanem szakaszosan ugrál a szorzó?thermalcontrol?hát ilyesmit nem találtam,de szerintem minden ilyen dolgot kikapcsoltam
különben még egy kérdés:érdemes a hősapka alatt levő pasztát kicseréltetni valami jobbra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Cyberpunk 2077
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest