- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sihingbalazs
csendes tag
válasz
AndrewTdi #1738 üzenetére
Oké szerintem megoldódott megpróbáltam rendszerlemezt indítani betoltam egy win7et bootoltam lemezről úgy nem indult újra elkezdte telepíteni a rendszert lehet hogy csak rendszer rakás után lenne jó annyira most nem fontos legközelebb alaplapi kimeneten rakom fel úgy hátha jó lesz
-
Coolmat
őstag
válasz
AndrewTdi #1684 üzenetére
Nem is a feltelepítésével van nyűg, hanem a használatával. Igaz én d-módban próbáltam (dedikált VGA-ra kötve a monitort), de a legtöbb játék csak problémázott vele, volt ami el sem indult, volt ami szagatott, ami meg normálisan ment, az virtu nélkül is tökéletesen fut, úgyhogy inkább letöröltem, mert nem volt kedvem tovább kísérletezni mivel hajlandó normálisan működni. Lehet csak az Nvidia kártyákra ilyen háklis és AMD-vel jobban össze tud dolgozni, csak ezért viszont nem fogok kártyát cserélni
I-módban én is azt láttam minden tesztben, hogy elhanyagolhatóan fogyaszt csak kevesebbet, mivel nem tudja teljesen lekapcsolni a dedikált VGA-t. -
Macka
veterán
válasz
AndrewTdi #411 üzenetére
Nem, csak az alaplapi kimenetre kell dugnod. BIOS-ban engedélyezed, feltelepíted a Vitut, majd a programban is bekapcsolod a működését.
Én a helyedben nem használnám, mert FPS-t vesztel vele, és a rendszer fogyasztása sem csökken (ha igen, minimális mértékben) [link]A fast boot-ot én úgy küszöböltem ki, hogy az alaplap telepítő cd-jéről nem tettem fel a programot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest