- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Janos250 #9492 üzenetére
Volt 1.19 GBP ~ 1.5 USD-ért is. Szintén ebayről berendeltem. Már késő, de azért belinkelem: [link]
(#9491) Tankblock
Tehát nem csinálsz külön ennek is helyet a nyákon. Persze fejlesztés alatt próbapanelen csinálom én is. Viszont utána nyákot tervezek hozzá. Az lett volna szép, ha mindent alkatrészenként rá tudok tenni a nyákra, helyette most úgy néz ki, hogy lesz rajta 2-3 rész, amit modul formájában teszek rá, tehát tüskesoros megoldással, ahogy írod. Így sokkal praktikusabb, habár esztétikailag kicsit zavar. Lesz egy másik nyák, szerencsére ott meg tudom oldani modul nélkül is, az alkatrészeket direktbe rátéve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Revolut
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest