Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Megpróbálom majd a delay-t magasabbra tenni. Nem AP módban hozom létre a szervert, hanem fix ip és router beállításokat használva (socket server kiegészítve fix IP-vel), így szerintem a linkelt függvényt nem tudom használni. Ha jól sejtem, akkor wifi socket szerver-kliens esetben a routeren tudom átállítani a csatornát, mivel jelen esetben az az AP.
"Nálam az egyik projekt egy erősen "zajos" wifi környezetben gyakran hibázik, de kisebb forgalmú helyeken hibátlan. "
A zajos környezet jelentheti azt, hogy kb. 9-10 elérhető wifi hálózat van körülöttem? Megnézem majd hogyan alakulnak a wifi csatornák, lehet az ESP pont egy sokak által használt csatornán kommunikál és ebből adódik időközönként a kommunikációs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA V
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold