-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Ezt úgy érted, hogy mindegy hogy én a bemásolt task-ot core 0 vagy core 1-re teszem, a wifi fogadása mindenképpen a core 0-án, a háttérben történik? Tehát ha én egy client.read vagy client.readStringUntil meghívást csinálok, akkor már nem a klienstől fog olvasni, hanem egy már háttérben beolvasott bufferből szedi ki az adatot? "
Igen, én így tudom.
"a core 0-ra nem tehetek semmit?"
Én szoktam, ez csak egy ötlet volt, hátha..
Vagy szintén csak ötlet, a delay(10) megnagyobbítása mondjuk 100-ra. Tudod, kísérletes tudományKözben itt töprengek.
Ha jól emlékszem, az ESP az 1-es csatornán forgalmaz. Esetleg más csatornán? Úgy rémlik, valahol azt is meg lehet adni, de nem emlékszem pontosan, hol.
Nálam az egyik projekt egy erősen "zajos" wifi környezetben gyakran hibázik, de kisebb forgalmú helyeken hibátlan. Tudod, csak ötletek, kellő kritikával fogadd!Közben megtaláltam:
bool softAP(const char* ssid, const char* passphrase = NULL, int channel = 1, int ssid_hidden = 0, int max_connection = 4);
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest