Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Janos250
üzenetére
A console.log csak a javascript console-ra (böngészőben F12-t nyomva a Console fül) ír logot.
Ajax hívásra válaszolni kell (azt hittem, hogy ez világos), hiszen azt szokás figyelni a callback függvényben (ugye aszinkron hívás). Összességében valami ilyen kellene:
var sliderValueForraloFutes = document.getElementById("csuszkaErteke").value;var xhr = new XMLHttpRequest();xhr.onreadystatechange=function(){if (xhr.readyState==4 && xhr.status==200) {document.getElementById("folyamatosKiiras").innerHTML=xhr.responseText;}}xhr.open("GET", "/?F="+sliderValueForraloFutes, true);xhr.send();
Itt láthatod, hogy az onreadystatechange callback függvényben vizsgálhatod a visszatérési értéket, sőt én ott most direkt az ajax hívásban visszaadott responseText-et állíttotam be a folyamatosKiiras elem innerHTML-ének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold