Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Az este még nekiálltam egy kicsit tanulmányozni a javasciptet és az AJAX-ot, mert úgy láttam, hogy ezt nem úszom meg.
Kezdem kapisgálni, mi az, amit írtál. Tényleg meg lehet azt csinálni, hogy amikor a csuszkát elengedem, egy táblázatot szőröstül-bőröstül
újratöltsek anélkül, hogy az egész lapot újra kellene töltenem, és így nem villog a töltésnél. (Majd egyszer, ha lesz időm
leírom összefoglalva, hogyan is kell az ilyesmit csinálni)
Egyébként megnéztem, a FF-nek nem okoz gondot, ha az AJAX-ra nem válaszolok, hanem csak feldolgozom az általa küldött értéket. A gondot az okozta, hogy ha nem válaszoltam rá, de a lapot egyből újratöltöttem. Akkor nem pontosan tudta, mitévő legyen.
Köszönöm neked is, és mindenkinek a segítséget, így a probléma tényleg megoldva, most már elboldogulok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
leírom összefoglalva, hogyan is kell az ilyesmit csinálni)
ekkold