- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez #14890 üzenetére
Én végig az alsó rajzról beszéltem...
A c1es részen annyi rész kell bele ahány chip vagy az mindig 3 db vagy mehet akár egy is csak megfelelő értékkel és az mennyi ?
Itt nem egészen értem, hogy miért van pont 3db párhuzamosan kötve, egy biztos: nem a chipek száma miatt. Azt tudom, hogy 3db 100nF-ot nem lehet 1db 300nF-ra cserélni, mert a nagyfrekvenciás tulajdonságai megváltoznak. Szoktak egy nagy (pl. 1uF elektrolit) és egy kis értékű (pl. 100nF kerámia) párhuzamosan kötni, mert az a nagy és a kisfrekvenciás zavarokat is szűri, gondolom itt is ez lett volna a költő szándéka. De erről a hobbielektronika topikban értelmesebb választ fogsz kapni (vagy itt a hozzáértő kollégáktól).
Az R25 re gondoltam Az a MISO-ba megy és a chipen belül meg az SI részre megy, nem a CS lábra.
Felhúzó ellenállás. A harmadik chip soros adat bemenetét védi a lebegéstől (random adat) arra az esetre, ha nincs semmi a bemenetre kötve.
Meg az OUT rész jobb felül az R26al elhagyható ha nem akarom daisy chainbe kötni több shift regiszterrel?
Ezt nem tudom, ennek valami védelmi szerepe lehet, nincs a rajzon, de vmi kisértékű (pl. 100 ohm) ellenállás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest