Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
Scratchet láttam már, képernyőn mozgott ez-az, azt nem tudtam, hogy program kimenete is van, ez akár még használható is lehet. Az xml-ből csinálhatok könnyen értelmezhető tömör byte kódot. Meg kell néznem ezt a scratchet közelebbről, elsőre nem tűnt túl egyszerűnek a frontend. Persze nem vagyok már gyerek.

A lego robotjának is valami grafikus összetologatós frontendje van, de épp csak futólag láttam.
Nekem is a saját nyelv jutott először eszembe, csak nem a hagyományos programnyelvekhez hasonló de szűkített utasításkészlettel, hanem minél közelebb az emberi nyelvhez, hogy a programozáshoz legkevésbé értő emberek is tudják használni. Még talán az is hasznos lenne, ha lenne egy arduino forrásnyelvű kimenet is, amit csak bele kellene tölteni az IDE-be, onnan lefordítva az arduinoba, ez is sokaknak segítség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- Simson tank
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold