Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11
üzenetére
A LEGO grafikus felülete sajnos nem nyílt forráskódú, a National Instruments csinálta neki, de nekem is ez volt az alap ötletem, hasonló ökoszisztémát létrehozni arduino-val, amit ugyanúgy lehet grafikusan programozni.
Elég sokat kutattam a témában, és a legjobb fejlesztői környezet, amit erre készen találtam a http://snap4arduino.rocks, szerintem ezt vedd alaposan szemügyre, a lényege, hogy saját blokkokat lehet benne létrehozni, pl csinálhatsz benne "szivattyú" blokkot, minden paraméterét legördülő listából lehet állítani, gyakorlatilag egy óvodás is tud benne működő programot csinálni. Azt hiszem Arduino forráskódot is tud csinálni, de ha ez nem is, akkor a tinkercad oldalon lévő hasonló blokkos környezet viszont igen. Sőt, igaz, hogy ez attiny85-höz lett készítve és ha jól látom már egy ideje nem fejlesztik, de esetleg a cocomake7 pc-s programját is nézd meg, ez is tud arduino kódot létrehozni és XML-ben programot menteni, szintén gyerekjáték a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold