Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
- Hét évig frissül az új iQOO
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11
üzenetére
Erre a feladatra viszont a legjobban ajánlott téma a blockly/scratch típusú grafikus nyelvek! Az elsős gyerekem játékot írt benne, mondjuk alapból is okos gyerek.

Van, ami rögtön arduino kódot generál, van, ami a firmata fw-en keresztül vezérli a lapot. Mindegyik tud XML-ben kódot exportálni, nyílt forrású, az XML-ből megpróbálhatsz byte kódot generálni a saját parser-edhez.
Vagy amit én csináltam, robohw kolléga programnyelvéhez hasonló byte kódos robot vezérlő nyelvet találtam ki, hasonló a harvard architektúrához, csak nagyon szűkített utasításkészlettel (15 utasítás). Ehhez hasonló robotot akartam építeni a gyerekeimnek, de csak a parser lett kész, a frontend még nem készült el eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold