- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #1058 üzenetére
gondolom azért mert most már nincs kalapos módon kierőszakolva az hogy _SEMMI_ futási lehetősége nincs az appoknak a háttérben (kivéve GPS/zenelejátszás/stb), csak megkapják a push-message-eket (amire az apple adja az infrastruktúrát) - és az indíthat el az appokban bizonyos limitált futást , hanem már van valami szabályzott módja hogy mikor hogy de futhatnak a háttérben... Ez egy neuralgikus pontja annak hogy közeledik a Droid és az iOS... Ez tipikusan az volt ami miatt ilyen jó (volt?) az iOS stand-by fogyasztása.
-
surgery
senior tag
válasz
Speedy007 #970 üzenetére
Az hogy a Apple Pie videókban mi van szerintem az ügy szempontjából nem releváns. Nagyon nem mindegy hogy használja az ember és mire.. Nagyon éltérőek a felhasználói szokások. Bármilyen akkumulátor tönkre lehet tenni egy év alatt legyen az Iphone vagy bármilyen felső kategóriás Android.
-
No.01
addikt
válasz
Speedy007 #967 üzenetére
EN meg egyszersem talalkoztam hasonloval sem 15Pro sem 15Pro Max eseten. Bezzek a 14-es szerianal meg ugyis, h direkt nem tetem ki az ablakba navigalashoz.
Az akksi elhasznalodasaban is lenyegesen jobb a 15-s szeri az elodjehez kepest. (hasonlo felhasznalas es ciklusszam mellett) -
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #967 üzenetére
Hát kíváncsi leszek. Mindenesetre azért ha az ember végiggondolja nyáron hogy mi hány fokos, hol milyen hőforrás éri a telefont, milyen színű (abből milyen hőáramlások jöhetnek ki) és nem is tudom van-e olyan app ami jobban megpörgetné a CPU-t mint a fotózás (illetve az utána következő processing), akkor azért ez árnyalja azt hogy nem csak az iphone hanem minden flagship hőmérséklete el tud szállni egy jó kis nyári tengerparti napsütésben...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Speedy007 #960 üzenetére
Nem az a kérdés akarnak-e akkut cserélni, hanem kapnak-e kínától hozzávalót, meg engedélyt. Amiket felsoroltál hogy kínai az máshol is megvehetik, az akkut nem tudják.
Én a kijelzőn a különbséget nem látom. Nekem bőven jó a 60 hz is. Mellesleg pont a sima I16 akkuja sokkal többet bír, mint az I16 pro-é. Szóval elbírná a jobb kijelzőt ha akarnák. Meg azt se hiszem el hogy becsődőlne tőle az Apple. Sokkal inkább azért van nehogy a kisebb modellt vedd meg. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Speedy007 #943 üzenetére
1 évig használtam egy Iphone 11-et 4gb rammal. Tény és való hogy nagyobb alkalmazásoknál sűrűn eldobta váltásnál az előzőt. Ettől függetlenül jól használható volt a készülék. 6gb-al már nyilván nem lett volna ennyi bajom se, de a 8gb meg garantálja hogy 4-5 évig jó legyen. Viszont a készülék árát tekintve nyilván beleférhetne, de mivel patika mérlegen mérnek mindent nem fogják belerakni, csak ha muszáj. Szerintem sokkal nagyobb baj az hogy kevés a háttértár és nyugodtan lehetne 256 az alap. Mert ugye a legjobb videó készítő teloról beszélünk.
Az akku felvetésed jogos, csak ezek a technológiák meg kínai kézen vannak és ahogy egy rakás dolgot nem kapnak meg a kínaiak ez meg a részükről van blokkolva. -
karldergroße
senior tag
-
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #936 üzenetére
ez hülyeség szerintem. a 16pro abszolút jobb választás mint a 15, és én már akkor sejtettem mikor a 15 megjelent. (nyilván az ár...) Ha emlékszik az ember arra hogy minden egyes dizájn/alapanyag/stb váltás esetén meg KELL várni a következő szériát! Meleg. Jobb aksi. (optika 5x, az eddigi 3x esetén sokszor a normál ment fel 3x-ra a kevés fény miatt..) Ja és: az aksit HÁTULRÓL lehet kiszedni nem kell kioperálni óvatosan a kijelzőt és alatta cserélni azt.
-
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #648 üzenetére
Igen, de nem csak. iPhone 6 megjelenéskori ára 649/749 dollár volt.. (normál + plus) Akkor még nem is akarta az ember a plust feltétlen. Aztán behozták az X-et: 999 dollár.. Aztán behozták a PM-ot, 1999 dollár.. Persze lehet mondani hogy iphone 6-ot a sima 16-al kell összehasonlítani de az is 799 dollár.. de iphone6-ból nemvolt jobb tudású pro, ott az volt a normál meg a pro egy ben
, a legjobb tudású iphone ami csak elérhető. 6-800 dollárt mindenki sokkal könnyebben adna ki egy Pro (nem is kell max) tudású telefonért, a szar forint ellenére. (IMHO, 800 dollár nincs 300e Ft, mostani árfolyamon számolva)
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Speedy007 #642 üzenetére
Persze, ez sem tökéletes. Magam úgy szoktam ezt megfogalmazni, hogy a két megmaradt rendszer közül számomra ez a jobban kézreálló, nekem jobb a felhasználói élmény itt. Miközben a másik sem egy rossz rendszer. Nem is értem a késhegyre menő vitákat erről, ennek oka valószínűleg a nyugodt vérmérsékletem lehet.
-
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #642 üzenetére
Én régen apple esetén is váltottam évente.. Aztán 11PM-ról Samu S21U, 1 év.. megutáltam picit.. vissza 13PM és most igazából csak az üzleti konstrukció miatt lett 16PM. (garival tudjam még eladni 2-2.5 évesen) De azért csak kényelmesebb USB-C, jobb aksi, fotózás azért CSAK jobb 3 gen ugrás után meg a többi apróság.. De az iparág fejlődése is lelassult biztosan. AI persze de igazából neurális hálózatok is régóta vannak.
-
válasz
Speedy007 #562 üzenetére
Max. akkor lehet így, ha cégként vásárolsz.
Magánszemélyként sávos a garancia:
A jótállás időtartama:2 év: 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén**3 év: 250 000 forint eladási ár felett**
**A határidők elmulasztása ebben az esetben nem jár jogvesztéssel.
A jótállási határidő a fogyasztási cikknek az Ön részére történő átadás vagy üzembe helyezés napjával kezdődik. Ha Ön a fogyasztási cikket az átadástól számított hat hónapon túl helyezi üzembe, akkor a jótállási határidő kezdő időpontja a fogyasztási cikk átadásának napja.
**A jótállási idők tekintetében a jótállási jegyen szereplő információk a mindenkor irányadók. -
joey04
titán
válasz
Speedy007 #388 üzenetére
Xiaomi (14 ultra) nagyon fluid volt nálam. Igaz egyéb bajok voltak vele, de pattogós volt. A Vivo is, OP és Samsung is. Nekem meggyőződésem, hogy az iOS azért fluidabb, mert korlátozottabb. Ahol az iOS 18 nyitottabb lett és/vagy hozzányúltak, ott lettek is röcögések. Lásd cc, safariban tabok váltása, vagy néha galéria. Ezért mondom, hogy pár év és összeér a 2 rendszer. A droidon sokat csiszoltak, az iOS meg évről-évre picit döcögősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest