Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Mint említettem 19-re lapot húztam mivel a 15-s szériával tele volt negatív sajtó visszhanggal a média mindenhol. Korábban nekem egyáltalán nem volt Iphone-m.Így meg nem tudom, hogy mibe nyúlok bele. Mivel az első félévben az új Iphone-t lehetetlen beszerezni abban a színben és felszereltségben (tárhely) amiben szeretné a felhasználó.Én meg nem szeretek várni nem vagyok türelmes fajta.
Felhasználási módtól függ szerintem ezek a problémák csak sok tesztelő elfelejti ezt említeni és csak tényként közli. Emiatt meg marad az emberekben az, hogy az adott termék szar. Lásd Apple Pie videóját ahol már egy 16 Pro Max-l jelentkezik be és ekézi az előző 15 Pro Max telefonját, hogy 400 ciklus után már egy napot nem bír ki egy töltéssel neki a telefon. De bezzeg a szinte "0 km-s" 16 Pro Max meg röhögve elmegy.
Xiaomi MI 10T Pro telefonom volt az első "felső kategóriás" telefonom gondom és bajom nem volt vele semmilyen körülmények közt. Páromnak át adtam ő nyáron nem bírt vele fényképezni és videózni az állatkertben mert túlmelegedett a telefon. Utána megörökölte tőlem a Xiaomi 12-t abban van a híres neves kazán Snapdragon 8 Gen 1 amire a Xiaomi rá tesz egy lapáttal és semmilyen korlátozással használja az új Gen-s chipseteket így ami a csövön kifér alapon mennek ezek a telefonok ami elég hamar elkezd túlmelegedni és vissza venni a teljesítményből. De a lényeg az, hogy az nálam gond nélkül üzemelt szintén de a páromnál már túlmelegedett és forrósodott a töltőn
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest