- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Mint említettem 19-re lapot húztam mivel a 15-s szériával tele volt negatív sajtó visszhanggal a média mindenhol. Korábban nekem egyáltalán nem volt Iphone-m.Így meg nem tudom, hogy mibe nyúlok bele. Mivel az első félévben az új Iphone-t lehetetlen beszerezni abban a színben és felszereltségben (tárhely) amiben szeretné a felhasználó.Én meg nem szeretek várni nem vagyok türelmes fajta.
Felhasználási módtól függ szerintem ezek a problémák csak sok tesztelő elfelejti ezt említeni és csak tényként közli. Emiatt meg marad az emberekben az, hogy az adott termék szar. Lásd Apple Pie videóját ahol már egy 16 Pro Max-l jelentkezik be és ekézi az előző 15 Pro Max telefonját, hogy 400 ciklus után már egy napot nem bír ki egy töltéssel neki a telefon. De bezzeg a szinte "0 km-s" 16 Pro Max meg röhögve elmegy.
Xiaomi MI 10T Pro telefonom volt az első "felső kategóriás" telefonom gondom és bajom nem volt vele semmilyen körülmények közt. Páromnak át adtam ő nyáron nem bírt vele fényképezni és videózni az állatkertben mert túlmelegedett a telefon. Utána megörökölte tőlem a Xiaomi 12-t abban van a híres neves kazán Snapdragon 8 Gen 1 amire a Xiaomi rá tesz egy lapáttal és semmilyen korlátozással használja az új Gen-s chipseteket így ami a csövön kifér alapon mennek ezek a telefonok ami elég hamar elkezd túlmelegedni és vissza venni a teljesítményből. De a lényeg az, hogy az nálam gond nélkül üzemelt szintén de a páromnál már túlmelegedett és forrósodott a töltőn
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EAFC 26
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest