Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Kinek mi... Ami nyűgös az már nekem nem Fluid hanem kiábrándító már de szerintem sokan mások is így gondolkodnak.
IPhone 16 Pro-ra váltottam sok rém hírek ellenére amik vannak az IPhone-ról én kellemesen csalódtam, igaz vannak dolgok amiket nem értek de ez azért is van mert a droid és az ios két különböző filozófia által készült bár az tény és való hogy az almások részéről lehetet volna annyi gógyi hogy aki droidról jön az könnyen meg szokja ki ismerje magát rendszerben. Egész rendszert használva nekem kissé Windows phone érzésem van tudom két különböző világ de nekem akkor is valamiért hasonlít a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 Pro - 256 gb, titán kék, független, 90%-os akkumulátor
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő