- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
válasz
csakany2001 #3315 üzenetére
Akkor valami szoftveres anomália lehet amit évek alatt nem sikerült még kijavítani
Szerencsére nekem se napi szinten jelentkezik, talán 3x két hónap alatt, csak nem tudtam hova tenni, hogy csörög a kezembe mint a bolond, én meg huzigálom mint a hülye, de semmi…
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Nem először járok úgy az iPhone 15 Prommal, hogy a hívást nem tudom felvenni. Amikor húznám jobbra a felvevő zöld ikont, mintha lefagyna a telefon. Nem reagál semmire, csak a képernyő zár gomb kétszeri megnyomásával elutasítani tudom. Ismert hiba ez? Járt már így valaki? -
Dnalorr
tag
Ezek szerint itt senki nem tapasztalt ilyet? Ez megnyugtató
YouTube, TikTok videók keringtek arról, hogy a 17.4-el sokan tapasztaltak üzemidőcsökkenést, de akkor lehet bevállalom a frissítést. Köszi
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Tegnap újitottam be 15 Pro-ra egy Galaxy S22 után. 17.3-on van a szoftververzió, és a hírhedt üzemidőproblémák miatt nem is szándékozom egyelőre frissíteni. Ki lehet esetleg valahogy kapcsolni hogy ne akarja állandóan “rámtukmálni” a frissítést akárhányszor belépek a beállításokba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest