Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon izgalmas, új funkciót ígér a OnePlus 13T
- Honor 400 még nincs, Honor 400 Lite már van
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Tuti azzal a Spigennel van gond…
Én ezt használom, és közelében sincs a “kib.szott forró”-nak.
Soha nem találkoztam olyannal, hogy felfüggesztette volna a töltést, és használat közben se volt heat issue, pedig egy 30-40 fokos görög nyaraláson lett volna lehetősége hisztizni a rengeteg fotó és videó készítése közben.
És nem, nem fogtam ki rendkívüli darabot, mert nemcsak az én 15 PM-om, a zasszony 15 Prója se csinál ilyet, se nyáron, se töltés közben.
Egy esetben volt tűzforró a készülék, amikor a Golf VIII vezeték nélküli töltését próbáltam ki - na, az kábé pont ugyanúgy süti a telefont, mint amit Te írtál. Még aznap tettem kábelt a kocsiba, soha többet nem használtam azt a készülékgyilkos megoldást…
Új hozzászólás Aktív témák
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest